δεν με κατάλαβες νομίζω…είπα ότι αγόρασα το ecliptica και μέσα είχε το reckoning night αντί για το ecliptica
Α οκ,σορυ…απο που το πηρες?Δεν ξερω αν βοηθαει,ειχα παρει καποτε Cradle of Filth - Dusk… and Her Embrace και Cradle of Filth - Cruelty and the Beast απ’το Μετροπολις και μολις τα βαζω στο cd player,τσουπ!..ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ!! (η’ κατι τετοιο) #-o
το πακέτο με τα 2 σιντί?Το έχω κ εγώ αλλά παίζουν κανονικά
Οχι οχι,ξεχωριστα cd…παει αρκετος καιρος βασικα,κατι χρονια
επανακυκλοφορούν σε βινύλιο απο Peaceville.
Ναι τα εχω στα υποψιν…αρκει να μην ειναι με μαθηματα κι αυτα
Queensryche-Rage For Order
Iced Earth - Burnt Offerings
και επιτέλους το ένα και μοναδικό
[SPOILER][/SPOILER]
χαχα τουλάχιστον έμαθες Ισπανικά?
Μπα οχι,απλα νομιζα οτι πηρα μια πολυ σπανια εκδοση των αλμπουμ!
μια διόρθωση εδώ: έκδοση του 1994 είναι τελικά, απλά έπρεπε να κοιτάξω πάνω στο CD. Νόμιζα ότι επειδή είχε το κλασσικό λάθος στο διαχωρισμό Postmortem/Raining Blood θα ήταν και πρώτη έκδοση. Δε με χαλάει εννοείται.8)
Οχι ακριβως σημερα…:
Big Four, Live in Sofia (2dvd+5cd edition)
Firewind-Days of defiance (ltd. edition)
Scorpions-Sting in the tail (super deluxe edition)
αυτο ποσο πηγε?
αφου δεν μου εκατσε του savagepumpkin, κατεβηκα χθες στο rock city, που κλεινει(κλαψ…,λυγμ…), και πηρα τα εξης
JOHN ARCH - A Twist Of Fate E.P(digipack in slipcase)
BLIND GUARDIAN - Tokyo Tales
DC4 - Volume One
DIAMOND HEAD - Evil Live 2CD
DOL THEETA - Goddess E.P(digipack)
HYPNOSIS - Shadoworld
IRON SAVIOR - Megatropolis(digipack)
BUDDY LACKEY - The Strange Mind Of Buddy Lackey(digipack)
METAL CHURCH - This Present Wasteland
MUNICIPAL WASTE - Massive Aggressive(box)
WASTEFALL - Self Exile
και 2 DVD
BLACK SABBATH - The Black Sabbath Story Volume One
INSIDE BLACK SABBATH WITH TONY IOMMI
συνολο 76 ευρω
[SPOILER]αν αλλαξει γνωμη ο savagepumpkin, η προσφορα μου ισχυει οπως και ενας καφες κερασμενος:metal:[/SPOILER]
βασικά είναι βιβλίο … ήταν δώρο από μια φίλη …
[SPOILER]
σήμερα το έφερε ο ταχυδρόμος ! (play.com)
[SPOILER][B][SIZE=“6”]ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE][/B][/SPOILER][/SPOILER]
Βινυλια
Sok, δεν άντεξα και το πήρα με 32 ευρόπουλα:-s, από Metal Era το Behemoth - Evangelia Heretica 2dvd+cd:):!:
το rock city τώρα που κλείνει έχει τα CD πιο φθηνά?
Pink Floyd-Ummagumma
Pink Floyd-Animals
Pink Floyd-The Piper At The Gates Of Dawn
Eloy-Floating
Kyuss-…And the Circus Leaves Town
ελάχιστα
Και ποτε περιμενουν να τα βαλουν πιο φτηνα?
…πω ρε παιδιά, πήγα μετά από καιρό σήμερα στο rock city και με έπιασε η ψυχή μου!
Έχω φάει άπειρες ώρες από τη ζωή μου εκεί μέσα και όσο να’ναι με στεναχωρεί που θα μπει λουκέτο.
Έχουν αρχίσει και ετοιμάζονται, έχουν βγάλει τον πάγκο δίπλα στα dvd και τα ράφια αδειάζουν σιγά-σιγά.
Μην ψάξετε για καινούργιες κυκλοφορίες αν πάτε γιατί προφανώς σταμάτησαν να φέρνουν νέα πράματα.
Περιμένουν να πουληθεί το stock τους…
Όσο για τις τιμές που αναφέρατε, ελάχιστες διαφορές με πριν όπως είπε ο Trampakoulas και σε συγκεκριμένες κυκλοφορίες.
Ε φαντάζομαι πριν κλείσει θα κάνει κανα “ξεπούλημα” για να φύγουν όσα τους μείνουν.
Οι επιπτώσεις του downloading…
[B][U]edit :[/U][/B] και από την άλλη πέρασα και από το metrokolis και 5-6 albums που με ενδιέφεραν έιχαν γύρω στα 17-18 ευρώ το καθένα!
Δε μας χέζουν! Με τέτοιες τιμές θα πάει για φούντο κι αυτό…