το rock city έκανε πολλά λάθη όλα αυτά τα χρόνια και δυστυχώς τα πλήρωσε…
η ελληνική συλλογή του alice πακέτο με το dvd alice trashes the world
7 ευρο
Βινύλια :
Dødsengel - Alongside Choronzon
Dødsengel - Ecstatic Horror

Atheist - Jupiter
Vomitory - Anniversary Picture Disc
βινύλιο .
[B]despite everything - in desperate times 7"[/B]
[B]despite everything - with my bear hands 7"[/B]
Aπό το λαιβ χθες. Ντάξει το’ χω ξαναπει και γενικώς τους έχω εκθειάσει εδώ μέσα. Κατ’ εμέ, από τις καλύτερες νέες punk rock μπαντες της Ελλάδας. Μη πω η καλύτερη
[B]Atlantean Codex[/B] - The Golden Bough
[B]Alcest[/B] - Ecailles De Lune
[B]Heathendom[/B] - Nescience
Kodex ρε γρια!
Και τι Αλσέστ βλέπω, αγαπήσαμε, αγαπήσαμε?
Παρέλαβα το Big 4 deluxe edition!!! Πάω να ξαναζήσω ότι περάσαμε στη Σόφια!
Απο barghest ή δεησε να τα φερει κανεις μεχρι τωρα;
Από BARGHEST τα πήρα, τα έχει προσφόρα και τα δύο μαζί.Δεν νομίζω να έχει προλάβει να τα φέρει κανείς ακόμα γιατί κυκλοφόρησαν προχθές…
Δεν άντεξα και την έκανα την οικονομική ατασθαλία χτες στο λάηβ
[B]Necromantia/Varathron "Black Arts Lead To Everlasting Sins"
Necromantia “Crossing The Fiery Path”[/B]
Δωράκι χτες 8)
Κι ουτε προκειται να τα φερει κανεις, απ οσο πιστευω.
Το ειδα το πακετακι αλλα και παλι μου φανηκε λιγο τσιμπημενο… 20Ε για ενα 7ρι κι ενα 10ρι… Λιγο πανω απ το οριο το λες, αλλα και παλι μου φαινεται καπως ακριβο.
Γενικα καποια ονοματα τα χουν χτυπησει πολυ πχ 10 ευρω για το εφταρι των Dordeduh; Γελαει ο κοσμος, ebay metal τα λεω αυτα, γιατι ‘‘παρτο φιλε, ειναι συλλεκτικο’’. Οξω.
E?Στις αρχικές εκδόσεις?Σε ποιό λαιβ?8O
wipers - yοuth of america
χο χο χο
Εμένα η τιμή μου φάνηκε οριακή, γι’αυτό και τα αγόρασα… Γενικά στο ebay παίζουν τιμές που εξωπραγματικές για αρκετά πράγματα, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα που τα πληρώνουν σε αύτες τις τιμές καλά να πάθουν.
Έχεις δεί πόσο πουλιούνται τα πρόσφατα EP από AUTOPSY και TRIPTYKON (ειδικά το μώβ βινύλιο) ? Τουλάχιστον στην τριπλάσια τιμή από όσο τα αγόρασα από τις εταιρείες τους…Με αύτα δεν βγαίνει άκρη…
:thumbup: