Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

δε γίνοταν, έπρεπε να το αποκτήσω κάποια στιγμή!

@Scaphism: Μη μου το θυμιζεις για το Autopsy γιατι το εχασα απο τιτανια μλκια μου. Ηθελα να κανω το preorder και τ αφησα τελευταια στιγμη με το σκεπτικο πως θα ειναι διαθεσιμο για καμποσο. Και μπαινω μετα σε μια φαση, και.

Παντως δεν αναφερομουν στο ebay ακριβως, αλλα στο hype που περιβαλλει διαφορα πραγματα με τροπο που βαρανε τις τιμες τους πλεον απ ευθειας. Αλλο καλο παραδειγμα ειναι η βινυλιακη εκδοση του Loss των Wodensthrone, γαμω τα δισκακια, πηρα το CD και ψηθηκα και για το βινυλιο, επειδη γραψαν επιπλεον track για αυτη την κυκλοφορια. Μετριοτατο κομματι τελικα (για να μη πω κακο), αλλα το ηθελα το βινυλιακι ρε, επειδη γουσταρα πολυ τον δισκο. Ξερεις ποσο βγαινει με τα μεταφορικα; 30 ευρω. Χστηκα που ναι διπλο βινυλιο, απο τη στιγμη που αν θελεις να βαλεις περισσοτερα του ενος, τα μεταφορικα δεν αλλαζουν ιδιαιτερα. Αλλα πρεπει να το παρεις φιλε, ειναι συλλεκτικο σου λεω, limited στα 500. Ρε οξω λεμε…

Στους Sodom.

To split είναι η φετινή επανέκδοση της Dark Side και το άλλο είναι η επανακυκλοφορία από Black Lotus.

Α ΟΚ,η επανακυκλοφορία της μπλακ λότους είναι αυτή με το άθλιο εξώφυλλο ε?
Απλά επειδή έχω βρει κι εγώ τις επανακυκλοφορίες νεκρομάντια, αλλά θέλω τις πρώτες εκδόσεις βλέπε άβατάρ μου.Δεν παίζει να τις βρω και πουθενα μου φαίνεται…[-X

Αυτή με το άθλιο εξώφυλλο είναι, αλλά το περιεχόμενο είναι ίδιο και έκανε 5 ευρώ. :wink:

Εγώ λέω να πάρω τις επανακυκλοφορίες σε CD. Θα δούμε πότε βέβαια.

On topic, τον τελευταίο καιρό πήρα:

Converge ? Axe to fall
Jesus Lizard ? Liar
Wolfmother ? Wolfmother
Sonic Youth ? Experimental Jet Set, Trash and no Star
Sonic Youth ? Nurse
Hellacopters ? Rock & Roll is dead
Strapping Young Lad ? The New Black
Godflesh ? Pure / Cold World / Slavestate

Και το βιβλιαράκι κτλ είναι ίδια?Αν είναι έτσι να τα τσιμπήσω, όλα τους τα φουλ λενγκθ 10 ευρώ τα είχε μετρόπολις

Και το booklet ψιλομάπα είναι, έχει στίχους αλλά γενικά μετριότατη ποιότητα.
Αλλά για μένα αυτά είναι δευτερεύουσας σημασίας.

Εμενα πάντως με πορώνει το cd να έχει γαμάτο βιβλιαράκι και γενικά artwork:)

[B]Saint Vitus-Saint Vitus/Hallows Victim
Saint Vitus-Die Healing
Botch-American Nervoso
Witchcraft-S/T[/B]
Σύνολο 35:D

[B][CENTER]In Flames -> The Jester Race[/CENTER][/B] :!:

Δισκαρα !

Πήρα απ’την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία το νέο δίσκο του Μαχαιρίτσα - Η Ενοχή Των Αμνών, και το θέμα είναι ότι έχει και το σηματάκι πίσω Parental Advisory Explict Content:):!:

URIAH HEEP - DEMONS AND WIZARDS
DEEP PURPLE - IN ROCK
DEEP PURPLE - BURN
GENESIS - THE LAMB LIES DOWN ON BROADWAY

μου ήρθε τώρα μόλις

(ποσο γαματο εξωφυλλο??)

πραγματικά παιδιά άσχημο θέαμα …τόσα χρόνια και εκεί που είχανε ανοίξει παραρτήματα σε όλη την επαρχία …τι να πεις η κρίση, το downloading ? Όλα μαζί μάλλον …
Απλά εύχομαι να μην είναι η αρχή του τέλους για τα δισκάδικα …

Κρίμα…στεναχωριέμαι, γιατί κιεγώ είχα καιρό να πάω από’κει, αλλά τι να πεις…για να μην κλείσουν όλα πρέπει να πουλάνε, άρα εμείς να αγοράζουμαι…όσο μπορούμε με τα οικονομικά μας και τις υποχρεώσεις μας…κρίμα:(:!: