Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Τι λεει τουτο?? Καμμια documentary ανοησια ή εχει ψωμι και ενδιαφερον??

Πράγματι και νόμιζα ότι δεν παίζει να τον βρώ Ελλάδα. :respect: στη Floga records για το ΑΨΟΓΟ πακετάρισμα του δίσκου:wink: (μισή ώρα με ψαλίδι ρε να το ανοίξω:lol::lol:)

Όπου “Αγόρασα” βάλε “παρήγγειλα online” δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου :wink:

Alλλά από όσα διάβασα κατάλαβα πως πρόκειται για κανονικότατο live της MK IV περιόδου…

Αν στην πορεία μου προκύψει Documentary θα είναι γιατί το είχαν αποκρύψει καλά και σε αυτή την περίπτωση θα παίξει επιστροφάρα!
Δεν νομίζω πάντως…

Songs on the 30 minute film-dvd are 1. Burn 2. Love Child 3. Smoke on the Water 4. You Keep on Moving 5. Highway Star.

Songs on the CD are 1. Burn (Longbeach) 2. Gettin’ Tighter (Japan) 3. Love Child (Japan) 4. Smoke on the Water (Japan) 5. Lazy (Longbeach) 6. Homeward Strut (Longbeach) 7. You Keep on Moving (Japan) 8. Stormbringer (Longbeach).

και το υπόλοιπο dvd λογικα είναι Documentary

*εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και πήρες εκδοσή χωρις το dvd(που μάλλον δεν υπάρχει)

Six Feet Under - Haunted
Six Feet Under - Warpath ‘‘ελαφρώς μεταχειρησμένο’’ χωρίς το βιβλιαράκι:p
Cradle Of Filth - Eleven Burial Masses cd+dvd
:):!:

[B]ALDEBARAN "Buried Beneath Aeons"
AOSOTH "III"
FUNERAL "Forgotten Abominations"
SANGUIS IMPEREM “The Stagnation Of Centuries” (tape)
WITCHRIST “Beheaded Ouroboros”[/B]

Chris το Funeral το’χεις ευκολο να το βγαλεις μια φωτο ?
Γιατι θελω να δω τι ακριβως ειναι αυτο το MCD edition packed in lavish Gatefold ekopack.

Όπως και να είναι τιμησέ το, γιατί είναι φοβερή κυκλοφορία!!! Αν δεν είχα το 7’’ θα το αγόραζα και εγώ!!

Δεν εχω μια βασικα οποτε αρκουμαι στο να περιμενω μην τελειωσει.
Ετσι την επαθα και με το Ceremonial Execution απο την Nuclear Winter.

Έρχεται σε λίγο.
Πάντως αυτό που λέει είναι, ένα δίφυλλο digipack χωρίς booklet, με στίχους τυπωμένους στη μέσα πλευρά του εξωφύλλου.

Για επανακυκλοφορία demo και στην τιμή που είναι εμένα μου κάνει πάντως.

Edit:

Aρχοντας !
Σενιο το πακετακι ! Πω ρε και δεν εχω μια !

Aυτό είναι. Αλλά έχω καταλάβει πως είναι κανονικές πλήρεις εκτελέσεις και όχι αποσπάδματα που διανθίζουν ντοκιμαντέρ. Αν μου προκύψει αυτό το τελευταίο δεν πολυψήνομαι, θα το επιστρέψω!

εδω εισαι

Obviously, the 30-minute concert film from Tokyo, December 1975 is the highlight of the set, but alongside this, the 80-minute Mark IV documentary ‘Gettin’ Tighter’, featuring contemporary interviews with Lord and Hughes, is in itself a brilliant work of research and editing

Πλεροφοριες με το που παραληφθει και αξιολογηθει για να ξερω αμα ειναι να το χτυπησω και 'γω. :slight_smile:

μεχρι και θέμα στην κεντρική το κάνατε…:stuck_out_tongue:

http://rocking.gr/news/Akukloforito_optiko_uliko_apo_tous_Deep_Purple/10107/

Mπράβο, κάτι τέτοιο διάβασα και εγώ. Μισή ώρα έστω live από την λιγότερο βιντεοσκοπημένη περίοδο της μπάντας για μένα αξίζει τον κόπο. Και με αυτά που διαβάζω και για τον ντοκιμαντέρ (στιγμιότυπα με Bolin κλπ.) ψήνομαι όλο και περισσότερο και για αυτό.

Εννοείται, ανοίγουμε και θρεντ αν είναι, για Purple μιλάμε!

[B]Ιntegrity - Thee DestroyORR[/B] CD :smiley:

Ντάξει συσκευασία μάπα, από πλευράς απλότητας… Δηλαδή ένας χάρτινος φάκελος, με τις κλασσικές εικόνες του άλμπουμ μπρός πίσω (και αυτά τα περίεργα που κάνει ο Dwid και μία εικόνα υπο άλλο φως δειχνει και το logo της μπάντας), οπού μέσα βρίσκεται το cd, χωρίς φυσικά τα lyrics:(.

Toυλάχιστον ήταν φτηνό, και το περιεχόμενο γαμάειειειειειε

7ευρα απο το πιο γαματο δισκαδικο στα Γιαννενα!:smiley:

[B]Chronic Decay-justify your existence (Βινύλιο από floga rec.)
Eibon-Entering Darkness cd dig.[/B]

Saxon - Call To Arms…την απλή έκδοση:):!: