Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Bruce Springsteen-Darkness on the Edge of Town
Bob Dylan-Desire
Rory Gallagher-Against the Grain

Boston-Greatest Hits (3 λιρακια, δεν με χαλασε)

[B]ANHEDONIST “The Drear” (tape)
IMPURITY “The Lamb’s Fury”[/B]

omen-warning of danger
conception - parallel minds
grave digger - tunes of war pic lp
stratovarius- dreamspace
cirith ungol - king of the dead

όλα μαζί σε βινύλιο και άριστες τιμες
καλημέρα

αν ενδιαφερεται κανενας,το ντεμπουτο των Cruachan - Tuatha Na Gael(καινουριο) για 4 ευρω στο play

Death Angel - The Art Of Dying 5.90 από Μετρόπολις Αθήνα:):!:

τα 2 πρωτα προσωπικα του Roland Grapow ( The Four Seasons of Life & Kaleidoscope) με περιμεναν στην εξωπορτα σημερα. 5 ευρω εκαστο απο ebay (incl p&p) :wink:

Ανεπίσημο τέλος εξεταστικής σήμερα και μ’ έπιασε το σοπαχόλικ μου μετά από ΠΑΡΑ πολύ καιρό. Είχα και κάτι δωράκια να πάρω, πετάχτηκα ως τα Μετρόπολις στο κέντρο και τσίμπησα:

Yanni - Live at the Acropolis 8?
Dream Theater - Octavarium 3? (seriously!)
Queensryche - Tribe 3?
Roxy Music - For Your Pleasure 9? (το ένα δωράκι, ας ελπίσουμε να το εκτιμήσει η μάνα μου :roll:)
Jeff Buckley - Grace 10? (το άλλο δωράκι. μωρή ξαδέρφη θα σε κάνω να τον ξεχάσεις τον Πλιάτσικα και τον Μάλαμα. Σιγά σιγά και βασανιστικά.)

Επίσης, παρόλο που δεν πρόκειται για cds or whateva, πρέπει να το πω. Ή το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου δεν πάει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά(ακόμα και μ’ αυτές τις εκπτώσεις), ή εγώ έκανα την αγορά του αιώνα. Πήγα και πήρα τον δεύτερο και τον τρίτο Άρχοντα για πόσο ρε μαλάκες; 16,5? και τα δύο!!! Με το ένα βιβλίο μόνο του να κάνει 18,5?! Τι καλύτερο δώρο για την ξεγνοιασιά μου! :smiley:

[B]Integrity[/B] - Thee Destroy+ORR CD
[B]Terra Tenebrosa[/B] - The Tunnels LP

από που το 2ο?

http://www.apocaplexy.bigcartel.com/

Άλλο ένα πλήγμα: Tο Tribe να πουλιέται 3? στα μεταχειρισμένα ενώ ο Yanni 8?!!!

Tα μετά-DeGarmo άλπουμ των Queensryche έχουν απαξιωθεί περισσότερο και από τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου… #-o[-X:lol:

και όταν ειχε κυκλοφορήσει έκανε ενα δεκαευρο σε μαγαζί φωτιά στη λαρισα.!!
άσχετα που μου αρέσει ο δίσκος.

Το Tribe είναι ΜΕ DeGarmo… :–

[SPOILER]Εμένα δεν με χάλασε καθόλου πάντως που το βρήκα σε τέτοια τιμή… :)[/SPOILER]

Journey-Eclipse οχι ακριβως σημερα αλλα…σημερα ανοιχθηκε

Καλά, ούτε καν σε όλα τα κομμάτια δεν έπαιξε #-o, και όταν λέω μετά-De Garmo εννοώ μετά την αποχώρηση του. Μας είχαν βάλει και στην πρίζα τότε πως θα βγει μαζί τους και στην περιοδεία (ήταν και η πρώτη εμφάνιση τους στην Ελλάδα στον Λυκαβηττό) αλλά ούτε αυτό έγινε…
Άνισο άλμπουμ, έχει και καλά κομμάτια και πατάτες…

Πάντως σίγουρα το πήρες σε εξαιρετική τιμή! :wink:8)

Rhapsody Of Fire - Fron Chaos To Eternity απλή έκδοση:):!:

Παρηγγειλα σημερα:

LP’s :

CD :

audrey horne - audrey horne (2 cd)

:smiley: