όχι φίλος από bloodynecromancer,ένα γερμανικό distro που μου είχε προτείνει ο scaphism.Δεν έχω προλάβει να τα ακούσω ακόμα#-o
Δεν υπήρχαν στην Nuclear Winter Rec(αν λες για αυτή)
Ίσως το αγαπημένο μου Kreator. Ωραία δωράκια σου κάνει η δικιά σου Αλέξη:wink:
On topic από τη χθεσινή liveάρα
Valkyrja - The Invocation Of Demise 12 ευρώ:D
[B]ACHERONTAS:Vamachara[/B]
Gatefold διπλό βινύλιο + ποστερ, το εξώφυλλο είναι διαφορετικό από του cd όπως μου διευκρίνισε ο τύπος στο Bowel αφού είδε ότι το κοίταγα για κανα 3λεπτο
[SPOILER][/SPOILER]
[B]MY DYING BRIDE:The Barghest O?Whitby[/B]
κόκκινο βινυλιο, ep βασικά με 1 κομμάτι! έχουν σπάσει το 27λεπτο κομμάτι στα 2 (εκεί κάπου στο 15? όπου κόβεται έτσι κι αλλιώς) οπότε όλα καλά…
[SPOILER][/SPOILER]
[B]ΓΚΡΟΒΕΡ:Σκληρές Λέξεις [/B]
Lp+7??single
[SPOILER][/SPOILER]
[B]THE SUN OF GREECE:The Sun Of Greece [/B]
Gatefold red lp, psychedelic rock made in Greece? Και όμως, χαμένα κομμάτια ηχογραφημένα μεταξυ ?72-?74 στη Γερμανία (εδώ είχαμε χούντα), μεταξύ αυτών και τα 2 που είχαν βγει σε ένα 45αρι τότε
[SPOILER][/SPOILER]
[B]YESTERDAY?S THOUGHTS:Let?s Take A Ride With [/B]
Lp,
[SPOILER][/SPOILER]
[B]YESTERDAY?S THOUGHTS:A Moment To Pray[/B]
Lp, garage/psych rock, τους είχα αφήσει στο 7αράκι στην Action πίσω στο 1999 και κάπως μου ήρθε να ακούω δυο lp μαζεμένα, θα βάζω από λίγο κάθε μέρα
[SPOILER][/SPOILER]
[B]EVRIPIDIS AND HIS TRAGEDIES:A Healthy Dose Of Pain [/B]
Gatefold lp με ποστεράκι+cd, ελληνοισπανική συνεργασια, 60ς ποπ
[SPOILER][/SPOILER]
[B]KING ELEPHANT:King Elephant [/B]
lp +cd, προσωπικό project του ντράμερ από τους Baby Guru
[SPOILER][/SPOILER]
και κάποια dvds σε προσφορά (2 με 6 euro απο φορουμίτες):
[B]Paradise Lost:Evolve
Iron Maiden:Rock In Rio
Anathema:Were You There?
Lynyrd Skynyrd:Lyve-The Vicious Cycle Tour
Down The Tracks[/B]
Λοιπόν αυτές τις μέρες ήρθαν κάποια cd που τα περίμενα πώς και πώς, οπότε θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας.
[B]Earth Flight - 2007 - Earth Flight[/B]
[SPOILER]
Από Record Heaven. Οι Σουηδοί το στείλανε μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα, μόνο καρδούλες.[/SPOILER]
[B]Socos & and the Live Project Band - Kafka[/B]
[SPOILER]
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, έτσι δεν είναι; Αφού φανταστείτε ότι στην αρχή όταν το έβγαλα από το δέμα νόμιζα ότι ήταν… βινύλιο (!) και ήμουν τόσο απογοητευμένος, έλεγα “ρε γαμώτο μαλάκες είναι, βινύλιο μου στείλανε, τώρα τί σκατά να το κάνω αυτό”. Όταν κατάλαβα τί συνέβαινε ένα δάκρυ κύλησε. Μακράν η καλύτερη συσκευασία δίσκου που έχω δει/πιάσει στα χέρια μου. Το περίμενα καιρό, άργησε, αλλά it was worth the wait.[/SPOILER]
[B]Socos & the Live Project Band - Objects in Mirror are Closer than they Appear[/B]
[SPOILER]
Πακέτο μαζί με το αποπάνω. Λιγότερο ψαρωτικό περιτύλιγμα αλλά ο “καθρέπτης” βγάζει κι αυτός τρελά γούστα. :D[/SPOILER]
Ναι 8)
Πάντως ούτε θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις (ειδικά τους δύο Σόκους), κρίνοντας από τα ακούσματά σου.
Το Earth Flight είναι το μόνο ψιλο-μέταλ από τα τρία, αλλά κι αυτό δεν παίζει να σ’ αρέσει, είναι ντουμάτη 70-ίλα…
ANTEDILUVIAN “Through The Cervix Of Hawwah”
CRUCIAMENTUM “Engulfed In Desolation”
ILL OMEN “Divinity Through Uncreation”
IMPETUOUS RITUAL “Relentless Execution Of Ceremonial Excrescence”
ROTTING CHRIST “Satanas Tedeum” / “Passage To Arcturo” / “Ade’s Winds” (tapes)[/SPOILER]
Πώς δεν επιτρέπεται. Από ένα μπουγατσάδικο (studio52, Σαλονίκη), 47,5 μαζί με τα μεταφορικά. Τσουχτερό, το ξέρω, αλλά αξίζουν και το τελευταίο ευρώπουλο. Η μόνη μαλακία είναι ότι με γκαστρώσανε. Πριν από σχεδόν ένα μήνα τα είχα παραγγείλει, ήμουν έτοιμος να τους στείλω e-mail να τους βρίσω, ή ίσως και να τους πάρω τηλέφωνο. Α να σου πω επίσης ότι τα παρήγγειλα με αντικαταβολή (πλήρωσα σήμερα στα ΕΛΤΑ) γιατί για κάποιο λόγο δεν δέχονταν τη δική μου κάρτα για πληρωμή από το νετ.
ευχαριστω δεν το ξερα.αν εθει η ειδοποιηση οσο ειμαι διακοπες τι γινεται?λογικα θα μεινουν στο ταχυδρομειο ε?υπαρχει προβλημα με τις μερες?δλδ το κρατανε για περιορισμενο διαστημα?φακ αγχωθηκα τωρα