Δε θα χεις πρόβλημα
15 μέρες το κρατάνε!
Αγχώσου!
[SPOILER](Και καλού κακού κάνε σε κάποιον άλλο ένα πληρεξούσιο να μπορεί να τα παραλάβει)[/SPOILER]
Edit: Γράκχε πώς είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχει πρόβλημα;
Βασικά πρώτη φορά το ακούω αυτό για τις 15 μέρες. Έχω παραλάβει δέμα περίπου ένα μήνα μετά την ειδοποίηση, κανονικά. Αλλά μην τον πάρω και στο λαιμό μου, έχεις δίκιο, ο φόβος φυλάει τα έρμα. Μιντνάιτ τον Φορκμπόη άκου.
Κι εγω ξερω οτι παραμενουν 15 μερες στο ταχυδρομειο…
θα χω η οχι?
τεσπα εχω κανει ηδη 5 μερες order και εχω αλλες 8 ε τι διαολο.θα ρθει λογικα
θενξ για απαντησεις.αν θελετε να μεταφερθουν και στο αλλο θρεντ για τις αγορες μην ειμαστε και οφ τοπικ α!
Οχι,15 μερες εχεις απο την ημερα που θα ειδοποιηθεις…ειναι αρκετες νομιζω.
Στις ειδοποιήσεις επάνω γράφει για 15 μέρες!
Τώρα τι κάνετε εσείς εκεί στην πλ. Αμερικής δεν ξέρω!
ναι το καταλαβα απλα θα παω πατριδα για διακοπες ε και μπορει να λειψω περισσοτερο.
@προσατανικ
Το πιστεύεις ότι δεν έχω κάτσει ποτέ να κοιτάξω τί ακριβώς λέει μια ειδοποίηση ΕΛΤΑ; :lol: Απλά τη βρίσκω, λέω “α κάτι ήρθε για μένα” και πάω στο ταχυδρομείο. Αυτό ήταν.
Και η Πλατεία Αμερικής όντως πρέπει να σου είναι εντελώς άγνωστο μέρος, είμαι σίγουρος γι’ αυτό.
Τέλος πάντων πέρα από την πλάκα μπορεί εγώ να έπεσα στην περίπτωση που το κρατήσανε περισσότερο από το κανονικό και στάθηκα τυχερός. Τί να πω.
Από τον dargaard-79 σήμερα:
Paradise Lost - The Last Time CD single
Vader - Revelations
Κομπλέ συνεννοήση και ευχαριστώ για τα tips και γενικά για τη λίγη κουβεντούλα που κάναμε:D
Rammstein-Made in Germany
Dinosaur Jr-Where You Been
και
Sarabante-Remnants
[SPOILER]
επίσης οφείλω να πω kudos στα παιδιά από τους Sarabante γιατί πέρα από το εξαιρετικό τους cd η τιμή ήταν πολύ καλή (6.99 στα Public) :thumbup:[/SPOILER]
[B]MARY AND THE BOY / FELIZOL ? Timemachine[/B]
[I]Κόκκινο lp, επανέκδοση του άλμπουμ σε σουπερ έκδοση από την Inner Ear με δώρο το άλμουμ σε cd + ένα ακόμη cd με remixes[/I]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]LOGOUT:Paper Plane Flight Recorder [/B]
[I]Lp, limited στα 100 κομμάτια από Inner Ear[/I]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]MOOT POINT:Ποντικοφάρμακο[/B]
[I]Lp, μετά από χρόνια ξεκούραση για την παλιά κασσετούλα, αν και δυστυχώς κάποια κομμάτια χάθηκαν (?) στο δρόμο…[/I]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]DROPS-Suicide In Heaven [/B]
[I]Blue lp[/I]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]P.J. HARVEY:Let England Shake [/B]
[I]Lp, σίγουρα θα’ναι στα καλύτερα της χρονιάς για μένα[/I]
[SPOILER][/SPOILER]
O Dargaard-79 που είχε βρει το Last Time single? Γενικά που το βρίσκουμε;
Ρε σεις,το single δεν ηταν δικο μου,στην αγγελια του Sonam ηταν.Και επειδη ξερω το παλικαρι,απλα ειναι 30 φευγα ηλικια και αυτος και το πηρε την εποχη που κυκλοφορησε.Τωρα κομματακι δυσκολο:(
και εγω απο εδω μεσα το χω παρει:D
παντως αν κανεις ψωνια απο το ιντερνετ στο αμαζον βρισκεται ευκολα(οχι απο το ιδιο,used απο αλλους)
The Mob '‘Let the tribe increase’'
Fall of Efrafa ‘‘Inle’’ L.P.
Hellshock ‘‘Singles collection’’ L.P.
Ruined Families ‘‘Four wall freedom’’ L.P.
R.E.M.
Archive
Porcupine Tree (CD + DVD)
Queensryche (2CD + DVD)
Jethro Tull (DVD)
[I]E, λοιπόν[/I]…γιόρταζα και θέλαν να μου κάνουν δώρο οτι…θελήσω ([I]that means gave me some money, so[/I]…) !
[U]Πήγα και αγόρασα:[/U]
Say Hello To Tragedy - [B]Caliban[/B]
Hunter - [B]Mastodon[/B]
[B]Covering 20 Years Of Extremes - VARIOUS ARTISTS[/B] ([I]Arch Enemy/Dark Tranquillity/Napalm Death/Terror/ Heaven Shall Burn/ FireWind/ Fear My Thoughts/ Shadows Fall/ Mercenary/ Warbringer/ Architects/ Krisiun/ Cryptopsy/ Maroon/ Watch Them Die/Dream Evil/ Asphyx/ Fu Manchu/ Kivimetsan Druidi and others.[/I]…)
Good market…
2 βινύλια για αυτή την εβδομάδα…
Faith no more - The real thing
Nightstalker - Superfreak (colored limited edition)
μια χαρά