Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Συμπτωματικά με ενημέρωσε -χθες- ένας φίλος (θύμα κι αυτός της πολιτικής των καταστημάτων να εμπορεύονται άλλα αντί άλλων) για το θέμα.
Συγκεκριμένα για μια έκδοση του υπερ-κλασικού ?[B]Death or glory[/B]? των [B]Running Wild[/B] το οποίο είχε αγοράσει από το [B]RedTagMarket[/B] ή [B]MovieMars[/B] [στην ουσία ίδια επιχείρηση με διαφορετικό όνομα]
Αντί λοιπόν για την Αμερικάνικη, του είχαν στείλει μία Αργεντίνικη [δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες, όταν μάθω θα ενημερώσω - χρήσιμο είναι] την οποία και κράτησε, όχι φυσικά με προθυμία. Σε περίπτωση επιστροφής θα επιβαρύνονταν τα έξοδα αποστολής.
ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΣΤΙΑ από μέρους καταστημάτων - όχι όλων ευτυχώς.
Σου στέλνουν λάθος τίτλο/έκδοση και ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΑΙ ΕΣΥ για τα ταχυδρομικά τέλη αν θελήσεις να το επιστρέψεις.
ΓΑΜΩ ΤΟ eBay ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ :x

Τέλος πάντων, κρατούσε το CD σφραγισμένο προορίζοντας το για σκότωμα, μέχρι και πριν μερικές μέρες όταν αποφάσισε [αφενός λόγω περιέργειας, αφετέρου λόγω της επικαιρότητας - με την επαναδραστηριοποίηση της μπάντας κλπ] να το ανοίξει τελικά.
Εξεπλάγη μου έγραψε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. Και μιλάμε για ψείρα.

Αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα να πρόκειται για εξαίρεση (που επιβεβαιώνει τον κανόνα κλπ)
Μαζί με το “Death or glory” είχε πάρει πακέτο και το “[B]Black Hand Inn[/B]” + κάποιους άλλους δίσκους άλλων συγκροτημάτων, όλα σε προσιτές τιμές και φυσικά Made in Argentina αντί για U.S. όπως αναφέρονταν στις περιγραφές.
Διστάζει να τα ανοίξει μου λέει. Μήπως βγουν μούφες και χάσει και τα λίγα από τα σπασμένα που θα μπορούσε να βγάλει αν τα δώσει σφραγισμένα…

Σε κάθε περίπτωση, για οποιονδήποτε καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές -είτε είναι μεμονωμένος seller ή ακόμα χειρότερα κανονικό κατάστημα- αξίζουν τα χειρότερα.
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ. Άντε με τα λαμόγια!

Από τον χρήστη Protector (ευχαριστώ για τη κουβεντα Άκη:D):
Deviser - Unspeakable Cults LP

Marduk - World Funeral CD

αυτό είναι τραγικό… ακόμα και στις περιπτώσεις που σου “καλύπτουν” τα έξοδα αποστολής, η πίστωση δεν ανταποκρίνεται στο ύψος των εξόδων)…

πες μας πάντως για τα των Running Wild όταν μάθεις.

Εξαιρετικές επιλογές και τα 2! Και το σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες ότι θέλω να το αγοράσω το [B]World Funeral[/B] :stuck_out_tongue:

Rolling Stones-It’s only rock’n’roll,Their Satanic Majesties Request,December’s Children
Jimmy Rodgers-Blues Greats
Tom Petty and the Heartbreakers-Damn the Torpedoes

[B]ACID BABY JESUS:Acid Baby Jesus [/B]
[I]vinyl LP[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

Paradise Lost-Shades of god

Daath-The Concealers

November’s Doom- Of sculptured Ivy and Stone Flowers

Nevermore- The Obsidian Conspiracy

απο τα 4.83αρια του Μετροπολις

Από No Remorse, υπέροχο πακετάκι Into the Everflow-Bleeding με bonus δισκίο με demos.

Για τον αποπανω, ειχε και το social grace/mosquito και ποσο?

Ον τοπικ

Εφτασεεεεε, επιτελους

Rumble Militia - Fuck off Commercial LP

:drunk: :yahoo:

Όχι, δεν το 'χε. :frowning:

ποσο?

16,5 :smiley:

παιζει να ειμαι ο μοναδικος που εχω αυτη την εκδοση και στο bonus disc του INTO THE EVERFLOW δεν μου παιζει το ASLAN DEMOS…:x:x

WTF ρε. Πρέπει να βάλω να το ακούσω με την πρώτη ευκαιρία.

βαλτο και πες μου… εμενα με το που τελειωνουν τα demos του I.T.E. τελειωνει το cd…:frowning:

Τα κομμάτια μπαίνουν κανονικά όλα. Δεν τα άκουσα ολόκληρα, αλλά πάντως βρίσκονται όλα κανονικά μέσα.

Δεν εισαι ο μονος…Το χα παρει με φιλους πρωτη μερα που ηρθε απο το rock city και ολη η παρτιδα της εταιρειας ειχε προβλημα

ναααις, μεγειες 8)

περιττο βεβαια να πω οτι ειχα στειλει mail στη century media και με γραψανε στ’αρχιδια τους…

Απλούστατα επιβεβαιώνεται η προτίμηση μου από πλευράς σχολών στο Black metal Αλέξη :wink: (ελληνικό και σουηδικό). Ειδικά Deviser ψήθηκα αφού άκουσα το Thy Blackest Love demo (αμα το πετύχω κάπου το παίρνω εννοείται) Για Marduk είχα ακούσει κάποια κομμάτια και live από αυτό και το χα καιρό μαρκάρει ως το επόμενο για αγορά.:smiley: