Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Thank you!

Tι δισκος , ε!

σχετικά με τους psychotic waltz, κι εγώ είχα πάρει (χρόνια πριν) τη βλαμμένη έκδοση που δεν παίζανε τα aslan και όταν έμαθα από δω μέσα ότι ήταν έτσι μόνο τα πρώτα που κυκλοφορήσανε, πήγα και πήρα από το μετρόπολις πάλι το cd και μετά τους γύρισα το παλιό για να το αλλάξω με κάτι άλλο :P.

γαμάνε τα άσλαν πάντως.

γαματα, απιστευτοι… παντα μου αρεσε που ενω παιζουν thrash / punk, πολυ σπανια θα τα αναμειξουν, τα κομματια η θα ειναι τυπου No Promises και I can’t Understand, ή ανελεητο θρας τυπου Bang Till Death και Reflection of your videoprogramme… απιστευτοι απλα. κορυφη το fuck off commercial…

My Dying Bride - The Light At The End Of The World:):!:

Και εγώ [B]My Dying Bride [/B]δίσκο πήρα από ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ
:slight_smile:
[I](Τελικά, τέλος το κατάστημα επί της Πανεπιστημίου -έκλεισε το μεγάλο και παρέμεινε μόνο η μικρή διπλανή προέκτασή του, με ελάχιστα πλέον cds των 4,83…the end)[/I]

…εγώ το πήρα από Metal Era…τόδα το Μετρόπολις…όλα μαζί…αχταρμάς:):!:

Copy/Paste ενός (αρκετά διαφωτιστικού) mail που έλαβα προ ολίγου.
[U]ΣΗΜ[/U]: Ίσως χρειαστεί να ανατρέξετε σε προηγούμενα μηνύματα για να βγάλετε άκρη…
Εννοείται πως ό,τι πρόκειται να διαβάσετε [U]ΔΕΝ αποτελεί αξίωμα[/U], αλλά άποψη ενός και μόνο συλλέκτη/ακροατή που τυγχάνει ιδιότροπος με τα διάφορα Pressings, (Re)Masterings κλπ που κυκλοφορούν.

Προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, ΕΙΔΙΚΑ για το θέμα των Δισκάδικων.
Ακόμα και αν η ποιότητα του ήχου είναι ισάξια (ή και σε σημεία, ανώτερη) των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών/Αμερικανικών εκδόσεων, δεν παύει να είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ του πελάτη.

Θα ήταν χρήσιμο και κάποιο feedback από κάποιον άλλο που είχε την ατυχία (:-k) να μπλέξει με CDs Made in Argentina.

*Shels - Sea of the dying dhow
το κανονικο,γιατι εχω αγορασει και το ‘πρασινο’.

Nταξει οσο πηγαιναν, γινοντουσαν πιο punk. To fuck off commercial ειναι πιο metal. Kαι το bang till death απο τα καλυτερα κομματια!

On topic (μου τα δωσανε)

Napalm - Zero to Black LP
Solitude -From Within cassette

Stevie Ray Vaughan - Couldn’t Stand the Weather
Little Feat - Sailing Shoes
Little Feat - Waiting for Columbus

Κλείνω τρύπες!

Ωραίος! Ειδικά το πρώτο παίζει και να είναι το αγαπημένο μου άλμπουμ του! 8)

Βασικά όποιο ακούω από τα In step,Couldn’t Stand the Weather,Texas Flood,για εκείνη την ώρα είναι το αγαπημένο μου.:roll:

απαντάω λίγο καθυστερημένα…

έχω να πω για το cdwow. ποτέ δε μου στάλθηκε το cd που έχω παραγγείλει σε ευρωπαϊκή ή βορειοαμερικάνικη έκδοση. ή αυστραλέζικη ή αργεντίνικη μου στέλνανε… γενικά ψυλλιαζόμουνα ότι κάτι “βρωμάει” λόγω τιμής, αλλά από την άλλη στα στοιχεία για το cd δεν ανέφερε πότε τπτ σχετικό.

τέσπα, μετά από 4-5 αγορές που είχα ήδη κάνει, κάπου το σεπτέμβρη του 10 πετυχαίνω μια μέρα το τελευταίο καθήντραλ με 8-9 ευρώ και ψήνομαι να το πάρω. μου ρχεται έκδοση ίκαρους. οκ, κακό δεν ήταν, αλλά ήταν κοροϊδία η όλη φάση. μετά από μισό μήνα πετυχαίνω το silent waters των amorphis με 5-6 ευρά και το παραγγέλνω κι αυτό. πάλι ίκαρους ήρθε και μάλιστα σε όχι καλή κατάσταση. γενικά σαν δισκάκια καλά είναι, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε με το χαρτί που χρησιμοποιούν, ούτε με της θήκες. εκτός κι αν πέτυχαν σε μένα οι στραβές, τι να πω.

έστειλα μέηλ στους βλάκες και με άρχισαν στις γνωστές πίπες “κάτι θα έγινε λάθος”, “δεν το κάναμε επίτηδες”, “δε θα ξανασυμβεί”, “άμα θέλετε στείλτε το πίσω” κ.τ.λ. εγώ δεν ξαναπήρα σιντί από κεί ποτέ ξανά και πιστεύω πως εσκεμμένα αποκρύπτουν την αληθινή ταυτότητα όσων πουλάνε.

[B]I WANT YOU DEAD:ΑΩ [/B]
[I]Gatefold 7? single, σε όμορφη εκδοση, χρωματιστό βινύλιο, στίχους κτλ[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

[B]WILL O THE WISP: a gift for your dreams [/B]
[I]Gatefold LP με δώρο 7αρακι single, πολυαγαπημένη μπάντα, πάντα προσεγμένες κυκλοφορίες (και στο εικαστικό κομμάτι) αλλά δυστυχώς ποτέ δεν είχαν μέγαλη απήχηση (θυμάμαι live στο ΑΝ το 2001 με 50 άτομα)[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

[B]ΖΩΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ/ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ [/B]
[I]Split 7?single με 2 κομμάτια από την κάθε μπάντα[/I]

[SPOILER][/SPOILER]

το boxset των[B] Villa 21[/B] που περιέχει όλες τις κυκλοφορίες τους στην Creep. Βγηκε από την Inner Ear πριν 20 μέρες και ήδη έχει εξαντληθεί στα περισσότερα δισκαδικα που κάνει διανομή η συγκεκριμένη εταιρεία. Ας είναι καλά ο άνθρωπος στην Αθήνα που πήγε και το αγόρασε για μένα. Πρώτη φορά έδωσα τόσα λεφτά για μια αγορά (56?) αλλά αξιζε όσο δεν πάει.

*ωραίος ο mindcrimeK για άλλη μια φορά, το Will o the Wisp το χω και γω.

Το θελω και δεν εχω λεφτα. Ποιος το εχει κοψει; Παιζει να βγει repress αμα εξαντληθει γρηγορα; Γαμω το κερατο μου το τραγιο δεν εχω λεφτα.

Gianni, i Inner Ear pou to kikloforise den exei allo sto stock tis, simfwna me e-mail pou tous esteila. alla me pliroforise oti akomi einai diathesimo se kapoia apo ta katastimata pou ta sprwkse. se tria pou rwtisa sta eksarxeia eixe idi eksantlisei, kai telika to vrika sti nea smirni se ena diskadiko onomati Record House. Pros to paron den kserw an exoun sxedia na bgaloun kai alles ekdoseis…

Karma Violens - Dormancy:):!:

Ηate Eternal - Fury and Flames

Job For A Cowboy - Genesis

7 euro συνολο