Yeah babe!!!
[B]KΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ:Αστρόνειρα[/B]
[I]gatefold lp, επανέκδοση από την Anazitisi Records σε βαρύ βινύλιο[/I]
[SPOILER][/SPOILER]
[B]ΕΝ ΠΛΩ:Εν Πλώ[/B]
[I]Lp ενανακυκλοφορία του άλμουμ (1989) μαζί με το 7?single που είχε κυκλοφορήσει (1991?) μαζί με το περιοδικό Στις Σκιές του Β23)
[/I][SPOILER][/SPOILER]
ενα κασετινακι των Rainbow που ειχε μεσα 5 αλμπουμ
Ritchie Blackmore’s Rainbow
Long Live Rock ‘n’ Roll
Down To Earth
Straight Between The Eyes
Bent Out Of Shape
ειναι εκδοσεις χωρις μπουκλετακια κλπ, αλλα δε γαμιεται. 15? τα πηρα.
Αυτά τα budget reissues είναι μια κάποια λύση, αλλά δεν θα τις συνιστούσα παρά μόνο για δευτεροκλασάτες μπάντες [έχω και εγώ μερικά, π.χ των [B]Black 'N Blue[/B]]
Για συγκροτήματα επιπέδου [B]Rainbow[/B] όμως, ούτε κατά διάνοια!
Εκτός και αν κάποιος είναι καμένος fan και συγκεντρώνει ΟΛΕΣ τις εκδόσεις που κυκλοφορούν, οπότε πάω πάσο…
τα 5 album τα διαλέξανε στην τύχη?!
πιο ωραίες κάποιες άλλες κινήσεις που είναι μαζεμένα όλα μαζί, θα κόστιζε πολύ παραπάνω βέβαια…
…έχει το Πάμπλικ στον Πειραιά, και Motorhead, Thin Lizzy, κ.α. απ’αυτές τις εκδόσεις, με αυτή την τιμή:):!:
για πε thin lizzy ποια 5 εχει μεσα?
ηταν μια καλη ευκαιρια να τσεπωσω 5 αλμπουμακια πακετο. και σιγα, σιγα θα τα αγορασω και μεμονομενα για να τα εχω και με μπουκλετ κλπ κλπ.
Σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω με το σκεπτικό σου.
Ειδικότερα αναλογιζόμενος τις τιμές των μεμονωμένων CDs που κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια.
Αναφέρομαι στα Reissues/Remasters που βγήκαν πριν καμιά 10ριά χρόνια και κυκλοφορούν ακόμη σε προσιτές τιμές (γύρω στο 6ευρω)
Προσωπικά, είχα τα πρώτα CD pressings της Polydor [αποκτηθέντα το ~1992, είχαν όμως ήδη κάποια χρόνια στην αγορά] και πριν μερικούς μήνες τσίμπησα και τις Deluxe Editions των ?Rising? & ?Down to earth? για ευνόητους λόγους [bonus υλικό].
Αν ήθελες απλώς να τα ?ακούς?, υπήρχαν και άλλοι τρόποι 8)
Τσίμπησα το βινύλιο των ΑΝΤΙ! οκ 2η επανέκδοση αλλά δε γαμείς;
…δεν τα συγκράτησα:oops:, των Thin Lizzy, πάντως δεν νομίζω νάναι απ’τα κλασικά:):!:
Το οτι ειναι επανεκδοση τι σε χαλαει; Συλλεκτης εισαι;
Επιτελους!!
…ουάουυυ…καλοφάγωτο:p :!:
Πριν κατι μερουλες παρελαβα αυτο…
κι εκλεισε επισημως η δισκογραφια
[B]οτι γουστάρετε ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ[/B] (πριν πέσουμε σε…δραχμούλες!!!)
Από τον dargaard-79 σήμερα:
Pestilence - Testimony Of The Ancients
Six Feet Under - Haunted
Sodom - In The Sign Of Evil/Obsessed By Cruelty
Testament - The Gathering
Για μια ακόμα φορά κομπλέ από συνεννόηση και τα πάντα! Μπόρεσα να κάτσω και λίγο παραπάνω. Cheers σε Jim, akis272 και τον άλλο Δημήτρη που ήταν εκεί:)
Ήρθε…
2πλο βινύλιο με 13.8 ευρά με μεταφορικά… και στην ελλάδα θα το βρω κανένα 30άρι κλασσικά…
από που?