Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Ρε,μας έχεις ζαλίσει με τους Savatage και σήμερα πήρες το Gutter Ballet?

.-

Αφραγκιες…

Απο το παζαρι σημερα.

Βινυλια

CD

Megadeth - World Needs a Hero cd
Helstar - Distant Thunder cd
Motorhead - Iron Fist LP
Massacra - Final Holocaust LP

Moonchild92
’‘Βασικά το Mindcrime at the Moore είναι σκατά, δείτε το Operation:Livecrime.’’

…αφού το πρότεινε και ο Moonchild92…πήρα σήμερα απ΄το offtherecord στον Πειραιά το Queensryche - Operation Livecrime:):!:

Απ το φεστιβαλακι πριν 2 μερες

:lol3::lol3::lol3:
Δεν κρατιεσαι!!!

…ασυγκράτητος είμαι…ισχύει:? ακόμα ότι έγραψα στο προπροηγούμενο ποστ:p :slight_smile: :!:

Κι εκεί που έχω αρχίσει και πουλάω τμηματικά τη δισκοθήκη μου, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη χτεσινή αγορά.
5ιντσο (δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο !) βινυλιάκι των βασιλιάδων των σπλιτς Noothgrush με τους Suppression.
Είναι πολύ γλυκούλι, η μουσική όμως ΟΧΙ :blues:
Δείτε το (το έβαλα πάνω σε ένα λευκό εφταράκι για να καταλάβετε πόσο μικρό είναι !):

[SPOILER][/SPOILER]

Τι πουλάς να αγοράσουμς τπτ?:stuck_out_tongue:

Saint Vitus - Little: F-65 cd+dvd 18e
Queensryche - The Warning 5e
Queensryche - Operation Mindcrime II 6e
:):!:

Χωρις να ξερω τους λογους που ο μπρεην-ντεντ πουλαει τη δισκοθηκη του, παιρνω πατημα απο αυτο, και πραγματικα στενοχωριεμαι οταν ανθρωποι αναγκαζονται να πουλανε τη δισκοθηκη τους για αλλο λογο περαν της ανανεωσης της (δηλ βαρεθηκα να ακουω το ταδε, ας το πουλησω να το παρει καποιος που το γουσταρει, και με τα λεφτα ας παρω εγω κατι που γουσταρω). Πρεπει να ειναι πολυ επωδυνο να πουλαει καποιος, δισκους που σημαινουν πολλα για εκεινον.

εντάξει, τη δισκοθήκη του πουλάει μόνο, όχι τους δίσκους του… :-s

Sacred Steel - Carnage Victory cd+dvd+While Heaven Wept - Triumph:Tragedy:Transcendence dvd+cd…από NoRemorse 19ευρώ…δωράκι από το ζουζουνάκι μου…μην πυροβολείτε την αγάπη:p :slight_smile: :!:

:yahoo::yahoo::yahoo:

[SPOILER]

crimson idol, να την ακούσεις οπωσδήποτε αυτήν την δισκάρα τώρα που μπαίνεις στον σωστό δρόμο! :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

χαχαχα. οκ. να το ακούσω μπας και σταματήσω να ακούω το Echolyn που κοντεύει να γίνει αποκλειστικό άκουσμα.
edit. κατεβαίνει

Χεχε, δε νομίζω να σε ενδιαφέρει κάτι ;p
Σε αυτό το στάδιο σπρώχνω πράματα που είτε έχω ακούσει ελάχιστα είτε και καθόλου (κάτι παπαριές του αδερφού μου).
Πάντως είναι αλήθεια πως ο αποχωρισμός είναι δύσκολος ακόμη και σε αυτά.
Πού να αρχίσω να πουλάω και αγαπημένα πράματα… Θα βλέπω εφιάλτες μετά.

Βέβαια, ας το πω ψιθυριστά για να μη με ακούσει ο Γράκχος…

[SPOILER]…πούλησα τη δισκογραφία Judas Priest.[/SPOILER]

Χτες απο τον χρηστη MAYOR :slight_smile: