Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Ρε παιδιά συγνώμη για το άκυρο αλλά δεν ήξερα που αλλού να το γράψω χωρίς να ανοίξω νεο θέμα!

Ακουγα σήμερα απο Λευκή Συμφωνία το “Το Φεγγάρι Αιμορραγεί” και καθώς το “Η Ηχώ Του Πόθου” είναι το μόνο δισκάκι τους που εχω σκέφτηκα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια σελίδα (εκτός iTunes) που να μπορώ να αγοράζω ελληνικά κομμάτια.

Λογω οικονομικων? :frowning:

Όχι, ευτυχώς δεν είναι άμεση ανάγκη αλλά βάζω κάποια χρήματα στην άκρη.
Επειδή εδώ και καιρό έχω σταματήσει για διάφορους λόγους να αγοράζω δίσκους με τη συχνότητα του παρελθόντος, η δισκοθήκη μου έχει μείνει ψιλο-στάσιμη.
Τα περισσότερα πράματα είναι κλασικά, χιλιοακουσμένα και σπάνια βάζω να τα ακούσω πια. Η δισκοθήκη μου βρίσκεται πλέον στον σκληρό μου δίσκο, εκεί (παρανόμως…) ανανεώνεται συνέχεια και [U]δυστυχώς[/U] ως επί το πλείστον από εκεί ακούω μουσική (ακόμη και για πρακτικούς λόγους).
Οπότε πήρα τη δύσκολη απόφαση να πουλήσω (σχεδόν) όλους τους δίσκους μου σιγά-σιγά και με προτεραιότητα.

Paradise Lost - Dragonian Times MMXI 2dvd:):!:

Ρε μαλακα hopeto τι δισκαρα ειναι τουτη; Πολυυυυυ κλααααμμμαααα. Με την καλη εννοια. Δεν πιστευω στα αυτια μου

8)8)8)Χαίρομαι αν και δε με χάλαγε να μου το έδινες.:lol:

…με ανταλαγή…
Helloween - Better Than Raw lmt, Time Of The Oath
…ελαφρώς μεταχειρησμένα, και με τα λευτά που περρίσεψαν, μπλουζάκι Saxon - The Inner Sanctum:yahoo:
:):!:

[B]Savatage - Edge Of Thorns[/B], την επανεκδοση που εκανε η SPV με τα bonus tracks
[B]Virgin Steele - Age Of Consent[/B], την εκδοση της T&T σε jewel case με μαυρο εξωφυλλο, και με πολλα bonus tracks (ειναι το CD που βγηκε το 1997, και που, λανθασμενα, το Archives το εχει σαν εκδοση της Noise…παρα πολυ προσεγμενη κυκλοφορια, ομορφο booklet, γενικα αξιζει…)

Και μια και ξαναξυπνησε ο συλλεκτης μεσα μου, επονται κι αλλα σιγα σιγα. Ηδη κανονιστηκε μια αγορα 4ων CDs και ενος βινυλιου ακομα…

Α ναι πολυ καλη εκδοση του age of consent. Την ειχα παρει τοτε. Δεν φανταζομουν οτι ακομα κυκλοφορει

[B]enforcer[/B] - diamonds
[B]testament[/B] - souls of black
[B]testament[/B] - practice what you preach

Βασικα, φορουμικη συναλλαγη ηταν, οποτε θα σε γελασω για το αν κυκλοφορει ακομα στα δισκαδικα…

Δώρα της αδερφής μου εξ’Αμερικής

[SPOILER]

[/SPOILER]

ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑ

Indeed, αν και έχω απομακρυνθεί αρκετά από αυτό το είδος, αυτό είναι δισκάρα! (αν και στην λίστα που της έδωσα για να μου βρει κανα cd αυτό ήταν γύρω στην 60η θέση και το power of zeus στην 20η!)

Λογικο,ομως,να ψιλοξενερωσες αν ηταν αρκετα κατω στη λιστα με τις προτιμησεις σου.

Ον τοπικ:

[SPOILER]
Don Caballero-Punkgasm

Noothgrush-Live For Nothing[/SPOILER]

ετς’…

[B]Kreator[/B] - Phantom Antichrist

Savatage - Handfull Of Rain
Gojira - L’Enfant Sauvage cd+dvd
Hades - Nothing Succeeds Like Success 2cd, με τους πρώτους δύο δίσκους τους
…όλα απ’το offtherecords στον Πειραιά

Ποιο ειν’ αυτο? :stuck_out_tongue:

…:lol::lol::lol:
…αυτό που ένιωθα όταν μπήκα στο σπίτι, μετά από 11 ώρες δουλειάς, και χωρίς νά’ναι η γυναίκα μου στο σπίτι