Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

• το Rip out the wings of a butterfly.Να σε προειδοποιησω οτι οσο περισσοτερα τραγουδια τους ακουω τοσο το χειροτερο για εσενα 8) 8)

Twisted Sister-Live at Hammersmith(2cds)
Fates Warning-Disconnected+Inside out
Saxon-The eagle has landed(2006 edition)

Κάνε μια βόλτα και από το Rock City…:wink:

megadeth - united abominations
rush - snakes and ladders
thought chamber - angular perceptions
jk northrup - wired in my skin
kai blond on blond - labyrinth of love
shameless - famous for madness

Mήπως Snakes and Arrows ? :smiley:

8O 8O 8O 8O δωσ’μου διευθυνση. περιπου τουλαχιστον! please!

εχει πολλα? δηλαδη μπορει να πετυχω δισκογραφια σε 5 μερες απο τωρα ας πουμε?

8O 8O 8O 8O τι? που ειναι αυτό? please!

Aκαδημίας 81…

:wink:

thanx :slight_smile:

Eιναι στον Πειραια, ακριβως διπλα απο το Δημοτικο Θεατρο. Μονο τα στουντιο εχει 6,90, αλλα νομιζω και τα αλλα εχουν πεσει. εννοειται οτι θα τα βρεις μεσα σε 5 μερες, μη σου πω και σε 2 μηνες. :slight_smile:

Καποιες καλες αγορες απο Μεταλ Ερα και Ροκ Σιτυ σημερα…

Thought Chamber-Angular Perceptions
Alabama Thunderpussy-Open Fire
Riot-Army Of One
Ironsword-Return Of The Warrior
UDO-Thunderball

Firewind - Forged by fire (6.90, Metropolis):slight_smile:

Ψάχνω παντού το Ad Astra των Spiritual Beggars αλλά δεν το βρίσκω πουθενά…#-o (το έχω σε mp3,αλλά το θέλω και σε αυθεντικό…)
Μήπως το χει πάρει το μάτι κανενός πουθενά???:-k

Για ρίξε μια ματιά στο musiccorner στην πανεπιστημίου στο υπογείο και αν δεν το έχει ρώτα τον πωλητή που ειναι στο υπόγειο θα ξέρει να σου πει που θα το βρεις και αν θα το βρεις

The Blood Divine - Awaken, η λιμιτεντ εκδοση - δερματινη κασσετινα γιεα!! και μου περισσευει μια κανονικη τωρα.:stuck_out_tongue:

Που το βρήκες ρε αλάνι?

:-k

Eχω να το δω χρόνια σε δισκοπωλείο αυτό…:-k (Πληροφοριακά η πολυ καλή μπάντα που έκανε ο πρώην τραγουδιστης των Anathema Darren White)

Φανταζομαι οτι το βρηκε στο Βερολινο. Σωστα?

The Blood Divine - Awaken, η λιμιτεντ εκδοση - δερματινη κασσετινα γιεα!! και μου περισσευει μια κανονικη τωρα.

Απλως ΔΙΣΚΑΡΑ …μια απο τις ελαχιστες τυφλες αγορες εκεινη την εποχη που μου βγηκε διαμαντι.

Σημερα μολις πριν 30 λεπτα παρελαβα απο cdbaby.com Infectious Grooves - Mas Borracho και Diablo swing orchestra - Butcher’s Ballroom.

Φοβερό Avatar Cer!!!:smiley:

Όντως! Αν μπορείς στείλε την photo full size γιατί θέλω να την στείλω σε 1-2 καμμένους φίλους μου!!:smiley: