Site εχει το Alone στη θεσσαλονικη κ εχει τις τιμες ολων των δισκων προσφορες κ.τ.λ κ μπορεις να παραγγειλειςwww.alone.gr
Steelheart - Steelheart
το χω δει κι εγω αυτο 13.40 αλλα δεν μου πολυαρεσουν :oops: 
Για την ακρίβεια μου το έκαναν δώρο γτ μου αρέσει πολύ μια μπαλάντα του δίσκου, πολύ δύσκολο να αγόραζα poser δίσκο εγώ, πρέπει να είναι δισκάρα όπως το Rev It Up των Vixen.
Satyricon - Dark Medieval Times
milame gia diskara etsi? exei mia fwni autos o matijevic:bow2:
des auto to videaki
εμενα γιατι μου την δινει στα νευρα? :roll:
Ότι έχει γαμώ τις φωνές ο Μatijevic είναι γνωστό να 'ουμ! 8)
Scorpions-You and I cd single
kai Paradise Lost-In Requiem limited edition(~12.15 euro) kala epatha plaka, kai g@mw tin syskevasia! Einai digipack me 2 bonus tracks kai to idio to digipack einai mesa se ena kouti pou apeksw einai san mayro veloudo kai grafei me xrysa grammata “Paradise Lost In Requiem”. Fantastiko me ta ola tou. Kati tetoia me kanoun an goustarw anelehta ta authentika albums…
Motley Crue-Dr Feelgood…(6.90)
Paradise Lost : In Requiem… σε εκδοση τεσσαρων 7’’ βινυλιων + cd + αφισακι + 3 μπονους κομματια, σε περιορισμενη εκδοση 2000 κομματιων παγκοσμιως… Υπερπολυτιμο…
8O 8O
σε 10 χρονια αυτο ποσο θα κοστιζει? :roll:
pearl jam- tokyo, japan march 3rd 2003
mother love bone- apple
Που το βρηκες αυτο? 8O 8O
ετυχε πριν κανα μηνα να ψαχνω στο νετ και πετυχα τυχαια ενα online καταστημα/δισκογραφικη στο www.whatrecords.co.uk, οπου μπορουσες να προ-παραγγειλεις το αλμπουμ στην εκδοση αυτη,οπως και εκανα και χθες ανημερα της κυκλοφοριας μου ηρθε ταχυδρομικως…πρεπει να εχει ακομη λιγα κομματια για οποιον ενδιαφερεται…
WASP- Dominator
Entombed - Wolverine Blues:wink:
Ποσο και απο που?
Kyuss
Welcome to Sky Valley
Πάρα μα πάρα πολύ καλό (υστερεί μόνο λίγο σε παραγωγή)
Joe Satriani
Super Colossal
Απλά καλό
G3
Live in Tokyo (DVD)
Εξαιρετικό!!!
Poso? Tin digipack edition??