Τι cd/dvd/lp αγορασατε σημερα

Black Sabbath - Black Sabbath

Θέλω κι εγώ!!αλλά μου είπαν ότι δεν έχει βγει ακόμα…:-s

THERION-LEMURIA/B SIRIUS(LIMITED EDITION):dizzy:

Ποτε ακριβως στο ειπαν? :stuck_out_tongue:

Αυτή η φοβερή διπλή συσκευασία ε??? Την είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί στο PMW και τα δύο 14 ευρώ… Μετά από μερικές βδομάδες έκαναν 14 ευρώ το ένα!!

Πολυ κλεψιμο φιλε μου…ειναι αληθεια…

Τωρα παω για το GOTHIC KABBALAH…!!! :bow:

Eχθές!!τι βλακείες μου λένε???γκρρ…

Dimmu Borgir-In Sorte Diaboli

Kreator - Cause For Conflict (limited metalbox edition '95) :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Autopsy - Retribution For The Dead EP

D.A.M. - Inside Out

όλα μαζί 9,5 ευρώ :smiley: :smiley: :smiley:

Από που??? 8O

Πηγα σημερα στο μετροπολις να παρω 5 cd και δεν ειχε κανενα απο αυτα που ηθελα.ΕΥΓΕ!!!

από τον ηλεκτρονικό παράδεισο, γνωστό και ως eBay!!! 8) 8) 8)

καλα παραδεισος μπορει να ειναι,ομως θα πρεπει να εισιαι παααρα πολυ προσεκτικος…πεφτει πολυ κλεψιμο…και δυστυχως καποιες φορες την εχω πατησει και κλαιω τα λεφτα…:frowning:

Αλήθεια, επειδή θέλω να αρχίσω τις αγορές μέσω νετ, τι κίνδυνοι υπάρχουν?
Μου είπαν να φτιάξω καινούρια προπληρωμένη πιστωτική κάρτα επίσης, για να αποφύγονται κλεψιές από hackers και έτσι… Ισχύει?

κοιτα να δεις…εγω εχω στειλει πχ τα λεφτα και τα αλμπουμ δεν μου ηρθαν ποτε…και να φανταστεις οτι τα feedback που ειχε τα περισσοτερα ηταν θετικα…αρα παντα οταν πασ να κανεις μια συναλλαγη τετοιου ειδους θα εχεις το ρισκο…με λιγοτερα επικινδυνα τα μαγαζια που βαζουν προιοντα τους…γιατι ειναι λογικο να μην θελουν να δησφημιστει η επιχειρηση τους…Δεν τους συμφερει…Προσοχη στους ιδιωτες…
Τωρα αυτο που λες με την καρτα πιστευω ειναι μια πολυ καλη λυση και ναι οντως ισχυει…!

ναι φυσικά πρέπει να είσαι προσεκτικός!! Αυτό εννοείται, πωλητής από πωλητή διαφέρει.Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος ή αν σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες \ δεν σου στείλει ποτέ τίποτα. Εγώ πάντως έχω ψωνίσει άπειρες φορές από εκεί και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μιλάω πάντα για το ebay Γερμανίας ε? Στα υπόλοιπα δεν ξέρω τι γίνεται…:slight_smile:

Τις τελευταίες μέρες:
Paradise Lost - In Requiem
Dodheimsgard - Supervillain Outcast
Machined Head - The Blackening

Eksartatai apo pou pswnizeis my friend. Egw epeidh kyriws pswnizw apo megala online magazia (hmv.co.uk, play.com, amazon) einai apolyta aksiopista .Twra gia ebay exw kanei 4-5 agores mexri twra kai mou irthan ola kanonika.

Annihilator - Metal

Πολύ πορωτικό!! :metal:

Μαζί με αυτό πήρα:
Iced Earth - Dark Saga
Rotting Christ - Theogonia
Nile - Annihilation of the Wicked

αλλά το μόνο που παίζει είναι το “Metal” :stuck_out_tongue:

hellhammer - apocalyptic raids 1990 ad