καλα το dust με τους νεκρους απεξω ειναι τρελη δισκαρα.το χα ακουσει πριν κατι χρονια και μου χε φυγει το σαγωνι!
Απο metropolis 8.90 αλλα μαλλον δεν εχουν αλλα γιατι ζητησα αλλα 2 και μου ειπε ενα απο τα παιδια που δουλευουνι εκει οτι ειναι δυσκολο να τα ξαναφερουν
Foreigner - Double Vision
Talisman - Life & 5 Out Of 5 (Live)
My Dying Bride-Voice of the wretched
Anathema-Judgement
Dream Theater-Octavarium
θα ηθελα να εστιασω την προσοχη στους θιατερ.Δε ξερω αν η επιλογη μου ηταν καλη.Ακουσα το cd αλλα ειναι δυσκολο ακουσμα.Ξεχωρισα καποια καλα τραγουδια οπως panic atack,never enough root of all evil.Τα αλλα ειναι δυσκολα ακουσματα.Μπορειτε να μου πειτε που να εστιασω τη προσοχη.Θα ξανακουσω αρκετες φορες το δισκο
Το Octavarium είναι ο πιο αμφιλεγόμενος δίσκος των Theater… Αρκετοί τον έθαψαν, αλλά προσωπικά τον θεωρώ πολύ καλό, αν και ομολογουμένως έχουν βγάλει πολύ καλύτερες δουλειές οι theater.
Το panic attack είναι κομματάρα στο γνώριμο ύφος των μεταγενέστερων theater. Το μεγάλο ομώνυμο έπος εμένα με ξετρέλανε, στο hammer το είπαν ανούσιο. Βέβαια, αν πέρνουμε στα σοβαρά τι λέει το hammer και το κάθε hammer σωθήκαμε!
Never enough, sacrificed sons και root of all evil τα σπάνε…
Ο δίσκος έχει και αδύναμες στιγμές όπως The answer lies within και I walk beside you, οι οποίες δε δικαιολογούνται και από κανένα concept και επομένως δημιουργούν μια μικρή “κοιλιά”.
Πάντως πρόκειται για ένα δίσκο των Theater και δεν μπορεί να είναι κακός αν σ’ αρέσουν. Αντίθετα μάλιστα, προσωπικά θεωρώ το Octavarium έναν πραγματικό καλό progressive metal δίσκο, τίποτα λιγότερο! 8)
ελεος ομως ε, εδω πηρες ολακερο Judgement…και καθεσαι και ασχολεισαι με το Octavarium?? Λιωσε το Judgement ΤΩΡΑ
ΟΝ ΤΟΠΙΚ :
Primordial - Spirit The Earth Aflame digipack
Ok.Πιοι να ειναι το επομενο ακουσμα τον anathema κατα τη γνωμη σου.Ειναι το πρωτο μου cd τους.Αμα γινετε κανα δισκο που να ναι πιο κοντα σε τραγουδιa sunset of age.
Οκ.Απο θεατερ πιο θεωρεις οτι πρεπει να ναι το επομενο ακουσμα?Δηλαδη ποιο θεωρεις οτι ειναι η καλητερη δουλεια οπως αναφερεις
Dream Theater: Metropolis ptII-Scenes from a memory (τρέχα πάρτο!)
Επίσης από τα πιο παλιά Images and words και από πιο καινούρια το Train of thought που βαράει σαν Metallica! 8) Έτσι για να έχεις μια γενική εικόνα…
Από anathema, πάρε και το alternative 4!
αμα το Judgement ειναι το πρωτο σιντι τους που πηρες και σαρεσει και το sunset of the age, ε τσιμπα τοτε το The Silent Enigma, το δευτερο αλμπουμ τους. Εχει και το sunset of the age μεσα κιολας. 8)
απο Dream Theater οπωσδηποτε το Images And Words!!Ειναι το καλυτερο τους αλμπουμ χαλαρα!!Και ενα απο τα καλυτερα των 90’ς!!!Με αυτο γραψανε ιστορια!!με αυτο αλλαξε η μουσικη σκηνη στο prog metal των 90’s!!!Αγορασε το.(πρεπει να χει λογικα χαμηλη τιμη).Οπως επισης μην παραληψεις το δευτερο καλυτερο τους αλμπουμ το Awake,το οποιο εινα και το τελευταιο αλμπουμ τους που παιζει ο καλυτερος πληκτρας που χανε ποτε ο Kevin Moore.Περιεχει και ενα απο τα καλυτερα και πιο ιδιαιτερα κομματια των theater το Space Dye Vest!!!απλα υμνος…
απο anathema αυτο που σου προτεινε ο Ulver και θα συμπληρωνα και το eternity!
Πέτα το cd των Theater και επικεντρώσου στα Judgement και Voice of the Wretched.
(OK, πλακίτσα).
Από Anathema εγώ θα σου πρότεινα το Alternative 4.
Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus
Και ενα Agent Steel αλλα δεν θυμαμαι ποιο 
Όντως,τα καλύτερα είναι!και το a fine day to exit!
Pantera-Cowboys From Hell 6.90
Iron Maiden-Number Of The Beast 6.90
Discouraged Ones
Last Fair Deal Gone Down
Viva Emptiness
Ολα των Katatonia, συνολο 24.50 απο Μετροπολις…
Nα σου πώ την αλήθεια, το A Fine Day To Exit το θεωρώ τη μοναδική μέτρια κυκλοφορία αυτής της γκρουπάρας…
Τέλεια… Το DVD να πάρεις.
Πηρα τα εξης καλουδια:
1)Earth - Hex or Printing in The Infernal Method
2)Jesu - Silver EP
απο ebay παντα…καινουρια 15 ευρω με τα μεταφορικα…ελλαδα τουλαχιστον 30 τα βρισκεις
Αν εννοεις στο συνολο, πολυ πανω απο 30 τα βρισκεις στην Ελλαδα. Το Jesu γαμαει παντως, οπως και ολες οι κυκλοφοριες τους…
AMORPHIS-Silent Waters