το Jesu ειδικα δε το βρισκεις κατω απο 15 ευρω. και ειναι και μονο 4 τραγουδια…
εντιτ: παρτε και review του οσοι ενδιαφερεστε:
το Jesu ειδικα δε το βρισκεις κατω απο 15 ευρω. και ειναι και μονο 4 τραγουδια…
εντιτ: παρτε και review του οσοι ενδιαφερεστε:
πηρα κατι cdakia. ξεχασα να τα αναφερω.
The Gathering - Mandylion (επανεκδοση 2cd)
Grave Digger - Excalibur
και τα δυο μαζι 13 ευρω. γιεα \m/
ναι για 30 συνολο εννοουσα…αλλα τωρα που το λες τετοιες κυκλοφοριες κοντα στα 20 ευρω το ενα τα βρισκεις ελλαδα…ενω με ebay 15 ευρω συνολο…εχω σωθει με το ebay…βρισκεις τα παντα και με υπομονετικο ψαξιμο σε τρομερες τιμες
Πολυ καλη εκδοση…εγω το πηρα 10.90 ρε γαμωτο #-o :lol:
πηρα κατι cdακια.
Into Eternity - The Scattering Of Ashes
Joe Satriani - Super Colossal
10 euro και τα δυο μαζι.
Blind Guardian - Follow the Blind
το Epicus Doomicus Metallicus ειχε σπασμενα τα δοντακια που κρατανε το σιντι και ειναι και διπλο γαμωτο μου :x :x
μπορεις ευκολα να βρεις θηκη. πουλανε κενες θηκες γενικα, και μονες και διπλες…
Ειναι λιγο περιεργη ομως ρε γαμωτο απο πισω…Ξερεις, υπαρχουν πολλων ειδων διπλες και δεν μπαινουν ολα τα φυλλαδια σε ολες…Προς το παρον εβαλα τη θηκη του Dactylis Glomerata/Abstrakt Algebra II για να το χαρω λιγο και θα δω τι θα κανω…
[SIZE=“2”]Fields of the Nephilim - Revelations/Forever Remain/Visionary Heads DVD[/SIZE]

μπορει να μην κολαει στο topic αλλα αν δεν το ελεγα θα εσκαγα…
θεικο dvd με 7 GIGA υλικο…!!!
και τιμη? 2.99:!: :!: :!: :!: :!:
απο γνωστη αλυσιδα supermarket :!: :!: :!:
η καλυτερη αγορα που εχω κανει ποτε…
εχω καμποσο καιρο αλλα συνεχεια ξεχναω να το αναφερω…
(sorry αν ειναι οφ τοπικ)
Living Sacrifice - In Memoriam
Χριστιανικο metal 
δωσεεεεεεεεεεεε!!!θεοι!!!η συλλογη δεν ειναι αυτη???conceived in fire να παρεις αν δεν το χεις!το απολυτο και κυκνειο ασμα τους!! 
Ναι 
Τα εχω κατεβασει ολα απλα μονο αυτο βρηκα και ειπα να το παρω.
Το Nonexistent θελω να παρω, απο τα πιο σαπια που εχω ακουσει, ακουστε το και μετα θα ειστε καπως ετσι ->8O
αμα πια! επιτελους καποιος που το αναφερει. μπραβο ρε μητσο αγοριμ! ευγε καθως γενικα εχεις σωστα ακουσματα.
τωρα που την εκανε ο αλλος απο evanescence, δε τους ξαναψηνει λεω μπας και δουμε ασπρη μερα…
λεπον
MANES : Vilosophe
MANES : HOW THE WORLD CAME TO AN END
πρωην μπλακαδες που το γυρισαν στο πειραματικο/ηλεκτρονικο…ωραιοι και πριν σαν καφροι, ωραιοι κ τωρα…γουσταρω πολυ τετοιες μεταλλαξεις…
Kreator - Outcast
Bolt Thrower - …For Victory
Alice Cooper - Dragontown (special edition)
Καταξοδευτηκα σημερα
Casus Belli-Mirror Out Of Time στην εξωφρενικη τιμη του 1 ευρω…
Ενδιαφερουσες αγορες εκανε και ο Gigatron που θα πορωνεται αυτη τη στιγμη με το φρεσκοαγορασμενο DVD:Live in Buenos Aires των Megadeth…

Πρέπει να σου κόστισε πολύ αυτό σα special edition ε; 
Και λίγα λες φίλε μου! 8)
Megadeth - That One Night: Live in Buenos Aires DVD
Megadeth - The System Has Failed
Twisted Sister - Club Daze Volume 1: The Studio Sessions
YES - 90125
at the drive in - this station is non operational
bad religion - stranger than fiction
rush - grace under pressure
καλα μη το γελας. αυτο το casus beli μου αρεσε αρκετα περισσοτερο απο το in the name of rose που εβγαλαν μετα. το κακο ειναι οτι χανει σε παραγωγη.
σημερα εσπασα το ρητο που παντα ελεγα. προσωπικα αγοράζω σχεδον παντα απο προσφορες. σημερα παντως βρηκα το Tri-Logy των Kingston Wall στα 13.40 και φυσικα το πηρα. ειναι ενα cd που ηθελα να το αγορασω εδω και 5 χρονια, αλλα δε το εβρισκα λογω εταιριας.
τωρα βασικα πεταω. τι να λεμε… :vibrate:
2.99 ???
#-o #-o :x :x