Υπογεγραμενες Αφισες,βινυλια,cd,fotos etc προς πωληση

γεια σας παιδια ονομαζομαι παυλος,ειμαι απο βεροια και σπουδαζω στο τοροντο του καναδα…το χομπι μου ειναι autograph hunter…εχω ξεκινησει εδω και λιγους μηνες και πουλαω καποια αυτογραφα που εχω παρει με πολυ κοπο και απιστευτη υπομονη παρα πολλων ωρων…δεν ξερω αν θα μπορεσω να βρω ενδιαφερομενους απο εδω αλλα θα βαλω αυτα που πουλαω και σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποιος θα το συζητησουμε…ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΕΣ ΕΩΣ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ-ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ…για οτιδηποτε ερωτησεις feel free…εχουμε και λεμε :

1)Deep Purple : Machine Head lp(used) signed by Ian Gillan,Ian Paice,Roger Glover (120 Ε)
2)Deep Purple : Machine Head cd(used) signed by Ian Paice and Roger Glover (50 Ε)
3)Deep Purple-Ian Gillan 20x25 cm picture in"matte" paper signed by Ian Gillan (60 Ε)
4)Deep Purple-Ian Paice 8x10 inches picture in “matte” paper signed by Ian Paice (25 Ε)
5)Deep Purple-Steve Morse 20x25 cm picture in “matte” paper signed by Steve (20 Ε)
6)Iced Earth : Dystopia Vinyl -180 gram vinyl mint condition signed by all the band (150 Ε)
7)Iced Earth : Dystopia (2cd-limited edition) -booklet signed by all the band και περιλαμβανει αφισα υπογεγραμενη απο ολη την μπαντα επισης (65 Ε)
8)Iced Earth : Jon Schaffer and Stu Block σε φοτογραφια 20x25 cm in “matte” paper απο το λαηβ της αθηνας τον νοεμβριο 2011 signed by jon and stu (50 Ε)
9)Iced Earth : Jon Schaffer 20x25 picture in matte paper from live in athens show november 2011 signed by jon (40 Ε)
10)Iced Earth: 2 4x6 inches pictures -normal size-one of stu block-singer and one of Troy Seele-guitar signed by troy and stu (15 Ε)
11)Iced Earth: 2 5x7 inches pictures of stu block in matte paper signed by stu… (20 Ε)
12)Faster Pussycat : 20x25 cm picture of Taime Downe-Singer and original member in “matte” paper signed by Taime (25 Ε)
13)4 Αφισες του Slash-guitarist guns and roses signed by slash…οι αφισες ειναι μεγαλες και αν γινουνε καδρο σε ενα δωματιο ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ!!! (1η-150 Ε,2η-150 Ε,3η-80 Ε,4η-60 Ε)-πουλαω 3 απο τις 4 θελω να κρατησω και μια για μενα
14)Megadeth Poster -limited edition poster 48x33 cm signed by Dave Mustaine,David Ellefson,Shawn Drover,Chris Broderick (160 Ε)
15)Van Halen-First vinyl signed by alex van halen-drummer (35 Ε)
16)Judas Priest : Painkiller cd signed by Rob Halford,Glenn Tipton,Scott Travis (120 Ε)
17)Judas Priest : Simply the best cd signed by Rob Halford,Glenn Tipton,Scott Travis (120 Ε)
18)Deep Purple-Don Airey 4x6 inches picture in “matte” paper signed by Don (5 Ε)
19)Deep Purple-Steve Morse 4x6 inches picture in “matte” paper signed by steve! (5Ε)
20)Chicago(rock band)-20x25 picture in “matte” paper of James “Jimmy” Pankow signed by jimmy (20 Ε)
21)Deep Purple-16x20 inches poster of Ian Paice signed by Ian Paice(it is a poster of him playing in his drums from the show in thessaloniki the may of 2011) (110 Ε)
22)Iced Earth-16x20 inches poster of Jon Schaffer signed by Jon schaffer(poster of jon from the live show of iced earth in athens 2011) (100 Ε)

αυτα λοιπον…παρακαλω μην βγειτε και αρχισετε “ειναι ακριβα” “φιλε πλακα μας κανεις” και τα γνωστα…πρωτα απο ολα ειπα την τιμη μπορω να την συζητησω και αν καποιος ενδιαφερεται για πιο πολλα απο ενα σιγουρα θα κανω καλυτερη τιμη…για οτιδηποτε ενδιαφερεστε πειτε να σας δειξω και φοτογραφια εμου με τους καλλιτεχνες για αποδειξη…και απλα κατανοηστε πως-καλα δεν ξερω ποσοι απο εδω ασχολουνται με το αθλημα- για να βρεις αυτους τους καλλιτεχνες και να παρεις αυτες τις υπογραφες θελει να ξοδεψεις πολλα λεφτα και πολες μα παρα πολλες ωρες…ενα παραδειγμα…για τον σλας ξοδεψα 4 μερες απο 8 το πρωι μεχρι 1:30 το βραδυ για 4 υπογραφες…αυτα…αναμενω απαντησεις…To Facebook moy einai :

Paul Whitesnake

οσοι δεν εχετε θεμα καντε με αντ και εκει μπορειτε να δειτε ΟΛΕΣ τις φοτο με του καλλιτεχνες και αλλους πολλους…απλα εισοποιηστε απο εδω πως με κανατε “αντ” γιατι δεν δεχομαι τους παντες…

το “συζητησιμες” που λες ποσο ειναι ρε φιλε ? δηλαδη αν το 150 ειναι συζητησιμη τιμη ποσο να το ριξεις πχ ? 120 ? 100 ? 80 ? να πουμε 75 που ειναι το 50% πχ ? δεν ειναι και παλι παρα πολλα για μια αφισα ? εστω και υπογεγραμμενη ? οσο γαματη και να ειναι, οσο ασχημα και να μετραει… εμενα τουλαχιστον ετσι μου φαινεται…

Eνταξει τα εβαλε στο 30-40% του βασικου μισθου. Πιστευω αξιζει το deal!

Αχαχαχαχαχαχα

Έλα εντάξει γελάει ο κόσμος ολίγον.
Πότε με το να αγοράζουν εισιτήρια και μετά να τα χτυπάνε στον θεό,πότε με το να πουλάνε δίσκους 150 ευρώ κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν χρήμα για μένα.

Έχουμε πάρει από εδώ μέσα δίσκους υπογεγραμμένους,singles,σπάνια και τέτοια και 140-160 ευρώ δεν είχαν.

Συνέλθετε λίγο και μην πάτε σαν λιγούρια να βγάλετε λεφτά

φερνω ποπ κορν

ποσο ελεεινοι ειμαστε ρε παιδια οι ελληνες τι να πω ακομα και σε περιοδο κρισης προσπαθουμε να εκμεταλευτουμε καταστασεις!!φαντασου οτι ο τυπος εχει παει καναδα αλλα τι νοοτροποια ελληνα την εχει κρατισει!!

στην τελικη τις υπογραφες τις πηρες εσυ που σημαινει για σενα ειναι η καβλα εμεις δν μιας νοιαζει!!!

βγαλτα ebay ισως εκει βρεις καμια κοροιδαρα γερμανο!!!

Άντε ρε μαλάκες σοβαρευτείτε και σεβαστείτε την ΥΠΟΜΟΝΗ, το ΣΑΛΙΟ και τον ΙΔΡΩΤΑ που έχυσε ο άλλος για τα αυτόγραφα. Εξυπνάκηδες όλοι

Και εν τέλει από που κι ως που είναι χόμπι και επαγγελμα το να κυνηγας αυτόγραφα από καλλιτεχνες? Εγώ ήξερα ότι πασχίζεις να πάρεις μια τζίφρα από άτομα που έχουν στιγματίσει τη ζωή σου και όχι για να βγάλεις φράγκα. (ω μα πόσο ανόητη κι αθώα)

Και στην τελική αν θέλω αυτόγραφο από κάποιον που γουστάρω θα τον κυνηγήσω εγώ μέχρι δακρύων, δεν θα παω να το αγορασω για να πω ότι κάτι έκανα. (Αν και μια μπύρα-κουβεντα-φωτογραφία μαζί με τον τάδε καλλιτέχνη τις θεωρώ πολύ πιο ανεκτίμητες απο τη τζίφρα to be honest.)

Όσο για αυτό το autograph-pick-drumstic hunting αθλημα που έχει επεκταθεί αυτό τον καιρό δεν ανοίγω το στόμα μου, γιατι βγάζω καπνούς κάθε φορά που ο κάθε κουραμπιές κυνηγάει αυτά τα πράγματα από ένα συγκρότημα που άκουσε χθες, ενώ άλλοι (ναι κι εγώ μέσα σε αυτούς) δίνουν την ψυχούλα τους κάθε φορά που τους ακούνε.

Τέλος συγκεντρώσου λίγο γιατί υποτιμάς και την προσωπικότητα-δουλειά του άλλου με εμπόριο υπογραφων. Έλεος.

τραγικη αγγελια

το αυτογραφο κτλ εχει νοημα εαν το κυνηγησεις εσυ ο ιδιος οχι να το παρεις ετοιμο - ποσο μαλλον σε αυτες τις τιμες

εχουμε ξεροσταλιασει εξω απο το ροδον…ωρες και ωρες αχαχ - δεν θα πηγαινα ποτε ομως να πουλησω τα υπογεγραμμενα σιντι και τα βινυλια

αφρίζετε και νευριάζετε κάνοντας μια χαρά flame ένα θέμα που θα άξιζει 0 απαντήσεις για τα επόμενα 100 χρόνια.

[SPOILER] Θρεντ σταρτερ αν θες να χει νόημα η ζωή σου αντί να κυνηγάς αυτόγραφα , πάνε αυτοπυρπολήσου μπροστά από το δημαρχείο του Βανκούβερ ξερω γω.:stuck_out_tongue: - my 2 cents [/SPOILER]

Οποιος δε γουσταρει δεν αγοραζει. Δε σου ειπε κανενας οτι πρεπει να εχεις ολες τις υπογεγραμμενες αφισες του Σλας, αλλα αν θες τοτε σκαστα, απλα τα πραγματα.

Ψηλε εγω θα ηθελα να αγορασω το εισαγωγικο σου ποστ(τυπωμενο σε Α4)που ειναι και υπογεγραμμενο με τη sign σου αλλωστε.Ειναι ανετα πιο λετζεντερι απο οτιδηποτε εχεις στη λιστα.Ποσο το αφηνεις;Δινω μεχρι και δυομιση χλεπες(δεν ειναι υπογεγραμμενες αλλα ειναι απο τις πρασινες,τις ltd).Τα εξοδα για το χαρτι δικα μου.

Οι σωστές οι μπίζνες γίνονται έτσι όμως:

[SPOILER][/SPOILER]

δηλαδη αν θελω μια αφισα πρεπει να σκεφτω και τον κοπο σου για τις αλλες τρεις;

Ρε ο τύπος πάει και παίρνει από πίσω καλλιτέχνες(καλά σχετικό είναι αυτό διότι άμα περιμένεις τον Μαστέιν είσαι λίγο χαζός ας πούμε αλλά οκ) ή ξεροσταλιάζει σε ξενοδοχεία(φαντάζομαι)για να μαζεύει υπογραφές κτλ με σκοπό να τα πουλήσει!:lol::lol::lol:

Αρρώστεια λέμε,να βγάλουμε κάνα φράγκο παιδιά.

δίνω 25, για το VH. Τα μεταφορικά δικά σου, θέλω και τη φωτό. pm.

Επόμενη αγγελία, κομμάτι δέρματος απ’ το χέρι μου μετά τη χειραψία με τον τάδε. Αλλά εκεί θα μιλάμε για 4ψήφια νούμερα

this…

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8
:lol:[/SPOILER]

  1. Χαζομάρα που συστήνεσαι και μας εξηγείς τι κάνεις. Οσοι ασχολούνται σοβαρά με αυτό που περιγράφεις δεν κοκορεύονται, το κάνουν για πάρτη τους και ως πραγματικό χόμπι, διεθέτουν συλλογή που δεν πουλιέται γιατί η επαφή καλλιτέχνη-οπαδού είναι μοναδική.
  2. Σε ελληνικό φόρουμ είναι πρόκληση να μπαίνει τέτοιο ανώριμο post και ο τιμοκατάλογος σου ειδικά τέτοια εποχή είναι για γέλια. Αλλά και υπό νορμάλ συνθήκες λάθος στα είπαν.
  3. Οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ειδικα όταν δεν πρόκειται για full signs, καθαρές υπογραφές. 4οαρια για 50αρια για υπογραφές Schaffer απλά δεν υπάρχουν! Δεν ασχολειται κανεις σοβαρός συλλέκτης μαζί του ή με τους sessioνάδες του και με τέτοιου είδους υπογραφες για να δικαιολογηθούν τα ποσά. Στις περισσότερες περιπτώσεις για την αξία των καλλιτεχνων και την ποιότητα των αυτογράφων οι τιμές που ορίζεις είναι εκτός χρόνου και τόπου.
  4. Για κάτι άτομα σαν και σενα οι καλλιτέχνες δεν υπογράφουν σε πραγματικούς φανς.
  5. Λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν βλάπτει! Τραγικό σε τέτοια ηλικία να συλλέγεις υπογραφές απλά για να τις πουλάς. Είναι άνθρωποι σε αυτο το φόρουμ 35αρηδες και κάθε αυτόγραφο που παίρνουν είναι μία ξεχωριστή χαρά που δεν ανταλάσσεται με τιποτα.