Αυθεντικα cd,αντεγραμμενα η mp3?

Πράγματι μεγάλη κ@υλα!!!

Κασσέτες ξεκίνησα να αγοράζω…δυστυχώς όμως μου αρέσει τόσο πολύ η μουσική που αν αγόραζα ότι ήθελα θα είχα πεθάνει της πείνας. Κατεβάζω πολλά αλλά αγοράζω αυτά που γουστάρω υπερβολικά ή μερικά που τα βρίσκω σε πολύ καλή τιμή. Είπαμε να ζήσουνε και οι μουσικοί αλλά να ζήσω κι εγώ ε??

Αυτό ακριβώς. Επίσης υπάρχουν και πράγματα που μπορώ να τα ακούω σε χαλαρές φάσεις(όπως πχ σαν Background άκουσμα για τον καφέ) τα οποία μου αρέσει να ακούω αλλά στα σίγουρα με τίποτα δε θα τα αγόραζα μιας και δε θεωρώ ότι από την πλευρά μου αξίζει να δώσω λεφτά απλώς και μόνο για κάτι τέτοιο(με άλλα λόγια μπαίνουν αρκετά χαμηλά στην To-Buy List και σε συνδυασμό μου με την τωρινή μου κατάσταση μάλλον δε θα τα αγόραζα ποτέ ούτως ή άλλως). Από την άλλη πράγματα με τα οποία έχω σχέση πάθους δε θέλω να τα έχω αντιγραφέικα ή σε Mp3 και είτε τα έχω πάρει είτε τα συμπληρώνω σιγα-σιγά με την πρώτη ευκαιρία που μου κάθεται. Βέβαια άμα μου το επέτρεπε η οικονομική μου κατάσταση μάλλον θα αγόραζα τα πάντα. Όσον αφορά τα αντεγραμμένα CD τα θεωρώ χάσιμο χρόνου, χώρου και χρήματος, ή τα αγοράζεις μια και καλή αυθεντικά ή τα έχεις σε Mp3 μορφή για να τα ακούς, άσε που χαλάνε και εύκολα πλέον(τα τελευταία χρόνια ή τα Recorders ή τα δισκάκια αντιγραφής είναι μάλλον για τον πέουλα).

Ποσο με τιμα το γεγονος οτι αγοραζω ακομα κασσετες; Αναφερομαι σε demos και mini albums απο καινουργιες μπαντες.

Edit: Μη το γελατε καθολου, η αληθεια ειναι στο old school. Οταν ακους κατι απο CD / κασσετα / βινυλιο, κατα πασα πιθανοτητα θα το ακουσεις και πιο συγκεντρωμενα.

όπως έχουν αναφέρει αρχικά:
α)κατεβάζω την μουσική.
β)ακούω πολλές φορές αυτό που κατέβασα.
γ)το περνάω στο mp3.
δ)αγοράζω το δίσκο αν αξίζει.

Now playing: Anathema - Eternity (Part II)
via FoxyTunes

κατεβάζω μερικά κομμάτια , αλλα μ αρέσει να παίρνω αυθεντικά cd…κυρίως για υποστήριξη στα συγκροτήματα…:-s:-k

Mία από τα ίδια…

Tην καύλα που ένιωσα όταν ανακάλυψα Kyuss, Isis, My Dying Bride, Neurosis, Arcturus, Knut,και χίλιες δυο άλλες μπάντες, ακούγοντας τους πρώτη φορά από φρεσκοαγορασμένα cd, χωρίς να έχω ακούσει τίποτα απολύτως πριν από τις συγκεκριμένες μπάντες, δε την αλλάζω με τίποτα. (θεε μου, τεράστια πρόταση, ελπίζω να καταλάβατε :P)

Γι’αυτό και αυτά τα “κατεβάζω και αν μου αρέσει αγοράζω”, τα θεωρώ σαχλαμαρίτσες :oops:

όντως, όμορφο συναίσθημα.

amorphis - tuonela & arcturus - aspera hiems symphonia σχετικές εμπειρίες που μου ρχονται τώρα!

αν και βέβαια μιλάς για μπάντες γερά χαρτιά. εγώ προτιμώ να ακούσω κάτι από το συγκρότημα πρώτα και μετά, εφόσον μου αρέσουνε, βλέπω ποια θεωρούνται ως καλύτερά τους και προχωρώ καταλλήλως. δεν είμαι για να πετάω λεφτά, οπότε παίζω εκ του ασφαλούς (με ο,τι συνεπάγεται αυτό)

Aυτό είναι σαχλαμαρίτσα! :oops:

κοίτα δεν μπορείς να το λες έτσι…δεν είμαι διαθετιμένος να χαλάω λεφτά σε cd και να μην μου αρέσουν…
όπως έχει γίνει…είχα πάει να αγοράσω το St.Anger χωρίς να ακούσω τίποτα από αυτό και κλαίω ακόμα τα λεφτά μου…οπότε αν εσύ έχεις την δυνατότητα να το κάνεις,οκ!

Now playing: Anathema - Hope
via FoxyTunes

1. Κι όμως μπορώ, ξαναδές το ποστ μου :stuck_out_tongue:
  2. Το St.Anger είναι αριστούργημα (ναι ρε, κοροϊδέψτε)
  3. Δε σου είπα να πάρεις ότιναναι, διάβασε ξέρωγω πρώτα καμιά κριτική, αν είναι διθυραμβική λες να ρισκάρεις πολλά?
    Και καλύτερα να σκάσεις 15 ευρώ για μουσική παρά για φραπόγαλα

ψ: και μην ξεχνάς τα σπόιλερ ταγκς, σε έχει φοβηθεί το μάτι μου εσένα :stuck_out_tongue:

Το συναισθημα που περιγραφει ο σαμανος το εζησα με τους Vader,Hypocrisy,Arcturus,Monstrosity
και αλλες πολλες.Παλια παιρναμε και σιντι μονο απο λογια φιλων.

omg το δεύτερο είτε κάνεις πλάκα είτε όχι έπρεπει να το βάλεις σε πολλά spoiler μέσα…:wink::stuck_out_tongue:
τώρα για όλα τα άλλα, αντικειμενικά τελείως δεν εμπιστεύομαι κανενός την κριτική εκτός από την δική μου.

Now playing: Edguy - Matrix
via FoxyTunes

Όταν η συζήτηση πάει αποκλειστικά στη μουσική, τι σημασία έχει?