Ε εγω δεν το βρισκω θετικο η μαλλον δεν το βρισκω αυθορμητο. Μια καθαρα επαγελματικη σταση βλεπω πισω απο αυτο. Το θεμα ειναι το κανεις που το κανεις, ε παιξε και καλα τουλαχιστον. Απο μια μερια ουτε εμενα με χαλαει. Και μειτνεν πηγα και ωραια περασα. Απλα μερικα πραγματα εχουν καταντησει κουραστικα.Και ειδικα ο μπλακι που βγαζει δισκο αναλογα με του που ειναι στραμενη η κοινη γνωμη. Μια κατα των κακων που σκωτονουν τον σουπερμαν μια κατα της κυβερνησης, οτι να ναι. Θα μου πεις που κολαν τωρα αυτα? Μπορει να μην εχουν και τοση σχεση με το λαιβ απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν φταιει το οτι ο οπαδος θα κατσει να κατεβασει, το θεμα ειναι και τι τοου προσφερεται και ποσο του κινει το ενδιαφερον για να ασχοληθει σοβαρα ειδικα σημερα που εχει και απεριοριστες επιλογες.
ωραια ρε παιδι μου
οι wasp στα προηγουμενα λαιβ τους ητανε σκατα
πες και σε αυτο
αυτο ομως τι εχει να κανει με το αν οι οπαδοι πλεον μαθαινουνε τους στιχους απεξω ή οχι?
δηλαδη πας να δεις wasp
παιζουν το chainsaw charlie
και το αν θα τραγουδησεις τους στιχους στο ρεφραιν εχει να κανει με το ποσο καλοι ειναι πανω στην σκηνη???
ε κοιτα τωρα αυτο σχετικο ειναι δεν μπορω να το ξερω, εγω πος ας πουμε ουτε τραγουδουσα ουτε πηγα μπορστα, πισω ημουν και εβλεπα κι ας ειναι απο τις αγαπημενες μου μεταλ μπαντες και ας ξερω απ εξω ολους τους στιχους. Αλλα σου πα δεν μπορω να ξερω και δεν ξερω αν γι αυτο οντως φταιει η επιφανειακη σχεση με την μουσικη λογω του νετ. Δεν το πολυπιστευω απλα.
καταρχας το βλεπω στον εαυτο μου
δευτερον ειναι και απλα μαθηματικα
οταν καποτε παιρναμε ενα σιντι τον μηνα και το λιωναμε το μαθαιναμε απεξω
τωρα που τον μηνα μπορουμε και κατεβαζουμε 30 δισκους
πως γινεται να αφιερωσουμε χρονο για να διαβασουμε ολους αυτους τους δισκους??
το θεμα ειναι οτι εχουμε την δυνατοτητα να ακουσουμε 30 δισκους, απο εκει και περα ο καθενας ακουει μουσικη οπως τον ευχαριστει, ειτε με 2-3 αλμπουμ τον μηνα ειτε με 30
εγω οταν θελω να ακουσω ενα δισκο τον αγοραζω κ τον λιωνω.
αμα παρω αντιγραμενο κατι θελω να ειναι ολο το σιντι αλιως ενα τραγουδι απο δω κ ενα απο εκει δν μπορω ν ακουω κ επισης δινω σημασια κ στους στιχους οποτε αυθεντικα κ παλι αυθεντικα!
Αυθεντικά στάνταρ. Δεν έχω ούτε 1 αντιγραμμένο.
Αυθεντικά τα θέλω όταν είναι από αγαπημένα μου συγκροτήματα. Αντιγραμμένα και mp3 όταν απλά θέλω να ακούσω κάτι καινούριο, να δω πώς είναι χωρίς να χαλάσω λεφτά (και στο τέλος να μη μ’ αρέσει κιόλας)…
Αν κάτι το αγαπάς το θέλεις αυθεντικό. Αν όχι…:).
Εγω βασικα εχω μαζεψει κοντα στα 1000 cd αλλα ειναι πραγματα θεωρω οτι αξιζουν.Τωρα πια το γυρισα στο κατεβασμα και αγοραζω λιγα και καλα.Ασε που οι τιμες τους εδω ειναι σκετη κοροιδια.Στο εξωτερικο τα καινουρια κανουν το πολυ 15 ευρω και μετα απο ενα χρονο να πεφτουν στα 9,εκει μαλιστα να το αγορασω αλλα οχι εδω που κανουν μεχρι και 20 ευρω καινουρια και παλια.
εγώ κάπου στα 700 με κόβω να είμαι. πριν 7-8 χρόνια είχα πουλήσει τα περισσότερα cd μου βέβαια, οπότε… η μλκια είναι πως πολλά απ αυτά δεν τα βρίσκω τώρα ρε γμτ :p. πλέον 9 στα 10 cd που παίρνω είναι φτηνούτσικα, κάτω από 10 ευρώ σίγουρα. κ είμαι κάπως πιο επιλεκτικός, περνάει απο ιερά εξέταση το δίσκιο πριν αγοραστεί γιατί έχω κ κάτι σαβούρες εδώ πέρα :lol:
:thumbup:
εγω λογω ελλειψης χρηματων κανω μονο το α και το β:(
E προτιμαμε αυθεντικα.Και ψαχνουμε παλια αγαπημενα να τα βρουμε και αυτα σε σιντι.
αυθεντικα cds!ειναι ολοκληρη ιεροτελαστια.περιεργαζεσαι το εξωφυλλο,διαβαζεις τους στιχους ενω κανεις τις πρωτες ακροασεις,διαβαζεις τις ευχαριστιες μηπως και ανακαλυψεις τιποτα αξιολογο,το ταξινομεις στη σωστη θεση στη δισκοθηκη σου…
διατηρω μια σεβαστη συλλογη γυρω στα 250cds,περιπου 35 βινυλια,καμια 10αρια κασσετες.20 dvd,7 κασσετινες.μεταξυ των οποιων υπαρχουν καποια πολυ σπανια κομματια.
εχω παρα πολλα mp-3 στον υπολογιστη,αλλα οτι μ’αρεσει θα το αγορασω.
αλλο να εχεις κατι στα χερια σου κι αλλο να εχεις κωδικοποιημενο ηλεκτρικο ρευμα…
Πεστα, πεστα. Με τα ξεπουληματα που πεφτουν αυτο το καιρο, εχω μπαλωσει πολλες τρυπες.
οτι σηκωνει η τσεπη του καθενος!!! εμενα η δικια μου τσεπη προς το παρον σηκωνει μονο αντιγραφες κ παρανομο downloading…sorry…
αυθεντικα cd γιατι χαιρομαι πααρα πολυ οταν τα αγοραζω απ τα metropolis που γινεται πανικος… βεβαια αυτη την περιοδο που ειμαι μπατιρακι μια χαρα τη βγαζω κ με mp3.:Pτα αντεγραμμενα ειναι τα χειροτερα κατα τη γνωμη μου γιατι κ σε λιγα χρονακια χαλανε απ το πολυ λιωσιμο κ σκοτωνουν τη μουσικη εφοσον ειναι πειρατικα[-X
Ενω τα mp3 δεν ειναι πειρατια αλλα διακονια! :?
Αυθεντικα…μεχρι να ειμαι No money καταστασεις,οπωτε κατεβαζω τπτ…αν κ βασικα,δεν κατεβαζω και πολλα…οτι κατεβαζω,και μου αρεσει,παω και το αγοραζω μετα…δεν την μπορω ολη αυτη τη μανια,να εχω τα παντα και ν τα εχω και στο Pc Μου κτλ…γουσταρω πολυ δισκοθηκη κ ετσι…οταν αγορασα και επιασα στα χερια μου πχ το The Wall live,ε,τι να συγκριθει αυτη η κ@υλα με το να το κατεβαζα κτλ…?τεσπα,εχω καμια 400-500αρα πλεον,αλλα τον τελευταιο χρονο εχω παρει,γυρω στα 15,και τα πιο πολλα των 6,90…τρελη αφραγκεια…αλλα θα ρεφαρω τις γιορτες!!!