+27143 σ’αυτό. Και γω πριν 2-3 χρόνια είχα πάει σ’ενα φεστιβάλ που έπαιζαν 2 πανκ μπάντες και έμεινα μαλάκας!!!
Από τότε έχω δει τη κάθε μία χαλαρά 10 φορές!!!
+27143 σ’αυτό. Και γω πριν 2-3 χρόνια είχα πάει σ’ενα φεστιβάλ που έπαιζαν 2 πανκ μπάντες και έμεινα μαλάκας!!!
Από τότε έχω δει τη κάθε μία χαλαρά 10 φορές!!!
Έτσι “ανακάλυψα” burst, keelhaul, dub trio, shining.
Kαι πολλά άλλα. Κάθε φορά που πάω να γκρινιάξω για λεφτά σκέφτομαι όλους αυτούς τους ερωτες που ξεκίνησαν έτσι. Όταν στο δεύτερο τραγούδι ξέρεις ήδη πως το βράδυ θα πάτε μαζί στο σπίτι, και πως αυτό δεν θα είναι one night stand αλλά κανονική σχέση, και πως δεν θα σε απατήσει ποτέ :roll:
ah - ανακάλυψη καινούριου συγκροτήματος - priceless :roll: :roll:
Γιατί αν αρχίσω να σκέφτομαι τι μαλακία κυκλοφορεί στη δισκοθήκη μου με πιάνει μία θλίψη…
ναι αλλά από την άλλη σε πόσες μούφες/βαρετές/αρπαχτές συναυλίες έχουμε πάει…
(αν και οι παλιότεροι μετά από χρόνια έχω την αίσθηση ότι τα ωραιοποιούμε λίγο τα live, όχι τόσο για την πόζα, αλλά ασυναίσθητα σου βγαίνει… ήμουν εκεί, αχ εποχές κτλ)
Μεγ’αλη αλήθεια!!!
Γι αυτό υπάρχουν τα bar και τα περίπτερα 8)
Στην 4η μπύρα όλα ακούγονται υπέροχα!
Το ίδιο και η μαλακία που κυκλοφορεί στη δισκοθήκη σου άρα!
Όταν φτάσω σε σημείο να πίνω νυχθημερόν, να ακούω ό,τι σαβούρα διαθέτω και να μου αρέσει κιόλας, παρακαλώ κάποιος να έρθει, να με εγκλείσει κάπου ηχομονωμένα, να ξεφορτωθεί όοοοοολα τα cd και να κρατήσει μόνο επιλεγμένες δισκογραφίες, που θα παίζονται σε repeat.
Θα συντάξω επίσημο έγγραφο.
Θα είναι κρυμμένο ανάμεσα στη δισκογραφία των darzamat
Well said, I ll drink to that!!! 8)
Mπορεί να μένουμε με άδεια χέρια, αλλά μυαλό και καρδιά είναι γεμάτα.