Ωραια πραγματα mindtakis!!Ειδικα οι φωτο στο photobucket ολα τα λεφτα(κυριολεκτικα απ οτι φαινεται…:p)!!Λοιπον,βγαλε την maiden κουπα,βαλε καφε στην καφετιερα,βγαλε και καμια Γιαπωνεζικη κοπια του Somewhere in Time και ερχομαι!!:lol:
Eντωμεταξυ θυμηθηκα οτι εχω και καμποσες original βιντεοκασετες,αλλα ενας θεος ξερει που μπορει να ειναι.Θα τις ψαξω,μπας και τις βρω,αλλα μαλλον πρεπει να ξαναγορασω και βιντεο μετα…
Το κοντέρ έχει σταματήσει στα 722 CD. No 1 της συλλογής The Right Stuff (remix '89) - συλλογή με χορευτικές επιτυχίες του 1989:p - αγορασμένο τον Ιούλιο του 1990 στην Αγγλία και νο 722 The living Daylights OST - πρωτοχρονιάτικο δώρο από τον αδερφό μου φέτος.
Στον αριθμό αυτό συμπεριλαμβάνονται και 15 - 20 αντιγραμμένα ή premium (όχι όμως πειρατικά). Δυστυχώς δεν έχω κανένα βυνίλιο αλλά σκέφτομαι σύντομα να μπω στο τριπάκι!
Τις χιλιάδες των τραγουδιών που έχω σε mp3 [B]δεν [/B]τις θεωρώ μέρος της δισκοθήκης μου. Εξάλλου δεν έχω ολόκληρα άλμπουμ κατεβασμένα αλλά μόνο κομμάτια αποσπασματικά. Το Downloading είναι μια μορφή previewing για μένα.Κατεβάζω, ακούω και κρατάω όσα κομμάτια μου αρέσουν. [B]Αν μου αρέσει ολόκληρος ο δίσκος θα πάω να τον αγοράσω[/B]!
Δεν θεωρώ ότι είμαι οφτόπικ γιατί το συζητάμε απο δω κι από κει εδώ και πολλές σελίδες, αλλά έχω απορίες.
Όσοι έχετε custom made cd-οθήκες, πόσο σας πήρε (μιλάω για μεγάλο έπιπλο, των 1000 cd και) και από πού? Το πρόβλημα που έχουν για μένα έπιπλα σαν αυτό του mindtakis είναι πως είναι δύσκολο να προσθέτεις ανάμεσα στις κάθετες και πίσω πίσω σειρές τα καινούρια άλμπουμ που παίρνεις, ειδικά αν τα τοποθετείς αλφαβητικά.
Αυτό λύνεται ή με ένα τεράστιο γαμάτο έπιπλο, που να βάζεις τα cds σε οριζόντια σειρά και να μπορείς να αφήνεις χώρο στα πλάγια, ή με άλλη κατανομή (πχ είδους). Νομίζω δηλαδή.
Πρέπει να ξεσκονίσω τα cd, να τα ξανατακτοποιήσω, να μετακομίσω, να τα πάρω μαζί μου, και να δω τι έχω καταφέρει πάλι να αγοράσω διπλό φέτος :?
Ρε γμτ, εχω σκιστει τον τελευταιο αρκετο καιρο και πλεον δεν εχω χωρο. Σκεφτομουν μηπως εκανα κατι hand-made, αλλα φοβαμαι μη τσακισει απ το βαρος. CD θα μπουν εκει, τα βινυλια δε τα διακινδυνευω. Για πειτε οσοι εχετε πειρα σε αναλογες κατασκευες.
Δεν θελω να παρω ετοιμο επιπλο, γιατι ετσι οπως το κοβω θα εβγαινε αρκετα ακριβο και δεν θα αξιζε τα λεφτα του, σε περιπτωση που θα θελα καποια στιγμη να κανω αναδιαρθρωση.
Edit: α ωραια, μ αρεσει που η AC ρωτησε κατι παρομοιο και δε πηρα πρεφα καν.
Εχω μεταξυ αλλων ενα custom made επιπλο χωρητικοτητας περιπου 600-700 cd,το οποιο πηγα σε εναν επιπλοποιο και μου το φτιαξε,δινοντας του μετρα και σχεδιο,αλλα μου βγηκε πανακριβο(500 ευρω αν θυμαμαι καλα) και δεν ξανακανω τετοια κινηση,αν και αυτα του εμποριου δεν ανταποκρινονται σ αυτο που θελω και θα βγουν εξισου ακριβα για να χωρεσουν τα παντα.Βλεπω σε καταστηματα του εξωτερικου κατι απιστευτα κομματια(οπως αυτο που ποσταρα πιο πανω)αλλα δεν νομιζω οτι κατι παρομοιο βρισκεται εδω δυστυχως(χωρις να το χω ψαξει και ιδιαιτερα βεβαια).Μιλαμε φυσικα παντα για επιπλα οπου τοποθετεις τα cd σε οριζοντια σειρα,αλλιως με κανα 2 βιβλιοθηκες εμποριου το λυνεις το προβλημα.
κι όμως θα τα άξιζε! όλα μου τα έπιπλα είναι έτσι, πάνε πολλά χρόνια βέβαια και δε θυμάμαι τιμές και αν και κοστίζει παραπάνω από μια βιβλιοθήκη του ΙΚΕΑ είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις αφού δίνεις εσύ τις διαστάσεις ενώ ΔΕΝ έχεις φόβο να τσακίσει όπως λες, φαντάσου εγώ έχω 1000+ βινύλια στο καθένα και το ένα έπιπλο έχει κλείσει 15 χρόνια ζωής πλέον χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά θα ζητήσεις καλό ξύλο (βασικά αυτό είναι που πληρώνεις, αν βάλεις κάτι απλό θα πληρώσεις λίγα σαν να το έπερνες από το εμπόριο αλλά θα το δεις γκρεμίζεται)
δες εδώ ένα από αυτά που έχω για τα βινύλια [SPOILER][/SPOILER]
το αντίστοιχο έπιπλο που έχω για cd (χωράει 700 cd νομίζω) είναι ίδιας ποιότητας με τα υπόλοιπα (ίδια μεγέθη και χρώματα έτσι κι αλλιώς για να έχεις ομοιομορφία στο χώρο σου) και νομίζω κόστισε κάτω από 300.
Επιπλα εχω, δυο βιβλιοθηκες + ενα μεγαλο για CD. Σκεφτομαι να φτιαξω κατι σε συγκεκριμενες διαστασεις γιατι θελω να τα εχω ολα στο δωματιο. Δλδ, καποια τα χω βολεψει με ψευτοπατεντες (στελνω φωτο με πμ), αλλα δεν εχω αλλο χωρο, 80 items το πολυ και μετα γιοκ. ;-s Anyway, θενκς, θα κοιταξω να ρωτησω ποσο παει και θα δω.
Wraio to epiplo sou kai kalo to xylo.Exeis kanei mia paravlepsh omws.Exeis megalh posothta se ka8e rafi.Dikaiologhmena ta xwrizeis dexia kai aristera alla h klhsh pou exoun den einai kai h kalyterh dynath gia disko.Ena endiameso xwrisma 8a htan oti prepei.
μια ομορφιά … το επιπλο για το πικ-απ - ενισχυτές κλπ είναι καστομ ? ή το βρήκες κάπου στο εμπόριο ? πρέπει κ εγώ οπωσδήποτε να αγοράσω ένα τέτοιο έπιπλο . τώρα το πικ-απ μου είναι πάνω από τον ενισχυτή και το όλο σετ είναι πολύ μετέωρο … :?
όχι αυτό το παίρνεις έτοιμο (Μάρκα Exelixis), το κόστος είναι μεγάλο όμως (500 κάτι), πληρώνεις ανάλογα με το πόσα κομμάτια θέλεις αφού το στήνεις ράφι ράφι καλιμπράροντας τα πάντα, τα κολονάκια ανάμεσα στα ράφια γυρίζουν/ρυθμίζουν, δεν είναι καρφωμένα αλλά ακουμπάνε σε κώνους, όπως και τα τελευταία στο πάτωμα (για μικρότερες απώλειες από κραδασμούς κτλ). Βέβαια αν μέχρι τώρα έχεις το πικαπ πάνω στον ενισχυτή δε σου χρειάζεται κάτι τέτοιο
φυσικα δεν ειναι δικη μου η συλλογη (μου λειπουν μερικες δεκαδες χιλιαδες ευρω), αλλα ενος απο τους μεγαλυτερους συλλεκτες Maiden στον κοσμο (και οχι μονο οπως βλεπετε!).
ενα τετοιο δωματιο βλεπω στον υπνο μου!!
Εχουμε φτασει στο 800+ cds και καμμια εκατοστη dvds. O χωρος ειναι ενα ζητημα γι’αυτο εχω μετρεψει την βιβλιοθηκη μου σε δισκοθηκη. Ε για το καλο του μικρου αδερφου το εκανα, να εχει και αυτος βιβλια στην βιβλιοθηκη του να διαβαζει!
Οσον αφορα την ταξινομιση τωρα τα εχω ανα ειδος και μετα χρονολογικα τα albums του καθε συγκροτηματος. Για την ωρα λειτουργει για μενα οποτε δεν το σκεφτομαι να κανω ανακαταταξη σε αλφαβητικα. Αμα ξεφυγει η κατασταση και δεν ξερω που πανε τα 5 τοτε μαλλον θα αναθεωρησω.
Η ώρα ήρθε, είμαι στο καινούριο μου σπίτι, έχω γυρίσει όλα τα επιπλάδικα τις αττικής, τα σιντί μου είναι ακόμη σε κούτες, όσο κι αν ο hocam με είχε σκοτώσει λιγάκι, το αποφάσισα, πάω για custom.
[SPOILER]
[/SPOILER]
υπάρχει κανείς που να έχει φτιάξει έπιπλο και να έχει να προτείνει άνθρωπο?
γουατδεφακ.
Έχω σκεφτεί να το κάνω αλλά πρώτον, πονάω, δεύτερον, είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν θα ενδιαφέρεται για τα σιντί που ενδιαφέρομαι να πουλήσω :roll: