fixed.
περιπου 15 αυθεντικα τσιντακια.Μου φτανουν,τα υπολοιπα τα κατεβαζω
Αυτό που είπε ο κύριος από πάνω.
Βασικά πλέον αν ακούσω κάποιο άλμπουμ και μου αρέσει και κολλήσω, αγοράζω. Ή αν βρεθεί ξεχασμένο κανένα 20ευρω στη πάνω τσέπη του μπουφάν καθώς γυρίζω από σχολή… 8)
550+ cds (αναφερω μονο τα metal - οχι κατι kylie minogue eminem συλλογες trance κλπ κλπ κλπ και σχεδον δισκογραφια activemember - αγαπαω και μπλα μπλα μπλα μεχρι και 4 απο μαζωνακη εχω-γιαυτο εβριζε η μανα παλιοτερα)
καμια 100αρια βινιλια κληρονομια απο γονεις κυριως ελληνικα αλλα μεσα σε αυτα υπαρχουν rolling stones animals doors dire straits pink floyd wishbone ash beatles dylan marley - δυστηχως δεν τα εχω ακουσει ποτε
κασσεττες 0
και καμια 20αρια dvds (μουσικα)
keep walking guys…
Μαζί σου αλλά είμαι κυρία :oops:
Όχι δεσποινίς?
600something cd, 3 αγορασμένα βινύλια και άλλα 10-15 από γονείς.
Γενικά το χω γαμήσει τα τελευταία 2 χρόνια αγοράζω πάρα πολύ.
κολλάς σε λεπτομέρειες Εδώ σε λίγο θα με πουν μάγκα
άβαταρ μικρό μου πόνυ η μόνη λύση.
@deadmemories: Να με συγχωράτε δεσποινίς Νεκρομνημών, αλλά όντας νουμπάς δεν γνωρίζω χρήστες του φόρουμ ως προσωπικότητες ακόμη
λίγα πράγματα εδώ . 100 cds και 65 βινύλια . βινύλια έχω μισό χρόνο περίπου π αγοράζω .
υπόψιν , δν έχω “κληρονομήσει” τίποτα από συγγενείς .
Γυρω στα 200 cd,βινυλια δεν εχω.Παντως ειμαι γυφτουλας και τα περισσοτερα αλμπουμ τα κατεβαζω
Θα ήταν ενδιαφέρον ένα θρεντ με τις μεγαλύτερες αγορές. Ποσα cd, βινυλια πήρε κάποιος σε μια μερα. Είμαι σίγουρος πως θα μας πατήσει όλους κάτω ο Prosatanic βεβαια αλλα ποιος ξέρει.
Εμένα ήταν πάντως 23 cd μετά απο μια γερή μπαζα στο στοίχημα :roll:
ο προσατανικ θα τους πατήσει όλους κάτω ρε …δν θα υπάρχει λόγος να γίνει αυτό το θρεντ.
σε μία μέρα έχω πάρει 90 πάντως :hippy:
fxd…
σε ποσες τσαντες τα εβαλες…??
Eγω πρεπει να εχω γυρω στα 110 cd…Μαζευω γυρω στα δυο χρονια. Αν και απο περσυ αρχισα να αγοραζω τακτικα. Υπαρχουν και πολλα απο αυτα που μου τα εχουν δωσει αλλα τα περισσοτερα πλεον ειναι αγορασμενα απο εμενα. Α και εχω και 3 βινυλια!
Γυρω στα 600 και συνεχιζουμε …
βαλίτσα
την αποδειξη την κρατησες…?
μετραει…