Ποσο μεγαλη την εχετε? (τη συλλογη δισκων/cd σας... )

στα παζάρια του εξωτερικού δεν κόβουν αποδείξεις :slight_smile:

:lol::stuck_out_tongue:

ωραιος…8)

Γυρω στα 1200 αυθεντικα CD και καμια εκατοστη βινυλια.Η ελλειψη χωρου μ’εκανε ν’ανεβασω τα μισα και βαλε cd στο παταρι και να κρατησω στα ραφια μου οτι πραγματικα αξιζει.

πρωτα απ’ολα, αγοραζω μουσικη απο το 1989. στα cd, θα συμπεριλαβω και οτι cd εχουν βαλει τα metal περιοδικα της ελλαδας καθως και παρα πολλα του τζανετατου που ειναι παρα πολυ δυσκολο να βρεθουν. τα βαζω γιατι ειναι κομμενα σε εργοστασιο.
λοιπον, cdακια εχω λιγο πιο πολυ απο 4000(κανενα αντεγραμμενο). μεγαλωσα τη περιοδο που γιγαντωθηκε το cd σε σχεση με το βινυλιο, και δεν βγαινανε καποιες δισκαρες σε βινυλιο. ετσι σταματησα να αγοραζω. το τελευταιο καινουργιο που αγορασα ηταν μια πανεμορφη gatefold εκδοση του LAND OF THE FREE των GAMMA RAY. οποτε, λιγοτερα απο 30 βινυλια.
για να πουμε την αληθεια, πιο πολυ αγοραζα κασσετες. ηθελα να ακουω την μουσικη που αγαπαω οπουδηποτε πηγαινα, γι’αυτο ημουνα με το walkman συνεχεια. ετσι, εχω καπου 200 αυθεντικες κασσετες.
για τις βιντεοκασσετες δεν θελω να μιλησω γιατι ειναι κατι που με ποναει πολυ.#-o
και τελος εχω καπου 100 dvd.
ολα αυτα που εχω γραψει ανηκουν στον ευρυτερο χωρο του hard rock/heavy metal. εχω και απο αλλα ειδη μουσικης, περιπου 100 cdακια στο συνολο. αυτα:D

υγεία να χεις να την χαίρεσαι κι εσύ :smiley:

Τα νούμερα μου μοιάζουν περίπου με αυτά που έχει ποστάρει ο bleedin, αν και δεν έχω μπει στον κόπο να τα μετρήσω ακριβώς.

σε ευχαριστω. υγεια πανω απ’ ολα και μετα ευρωπουλα να αγοραζουμε κανα cdακι και να πηγαινουμε σε συναυλιες.:yahoo:

Xμ…σε μια μερα καμια 50-60 αν θυμαμαι καλα ειναι το μαξιμουμ.

500 χονδρικα.

Το έπιπλο από πού?

IKEA, 25ε το καθενα και χωραει 180-190 σιντια.

και πόσο

edit: γρηγορο πιστολι με προλαβε

Πολύ ενδιαφέρον, θενξ για το ίνφο.

Δεν είναι όμως πολύ σταθερό. Πρέπει να το καρφώσεις στον τοίχο.
Εγώ κανά δυο φορές που το έχω κουνήσει έχω τρομάξει.
Για το δικό μου τουλάχιστον.

δικο εχεις, απλα επειδη πηρα 3, εχω βαλει τα συνδετηρακια που οσο να’ ναι τα κρατανε σταθερα και τα 3. απλα μ’ εναν σεισμο θα παθω ζημια, ειμαι και 5ο οροφο. αλλα σκεφτομαι οταν βαψω τον τοιχο ισως τα καρφωσω.

Α, είναι 3 στήλες σα να λέμε δλδ?
Δε βολεύει… :frowning:

Καλά δε συζητάμε περίπτωση σεισμού.
Θα θαφτώ κάτω από τα βιβλία και τα cd που δεν είναι καλά στερεωμένα.
Θέλω να πάρω και γω κανά δυο ακόμη πάντως, γιατί το ντόμινο δεν το απέφυγα τις προάλλες! :?

Και εγώ έχω το ίδιο, αλλά ένα μόνο γιατί την έχω μικρή. Νταξ, δεν είναι και τόοοσο ανστέιμπλ, μια χαρά. Είναι όμορφο όμως.

Ον τόπικ, γύρω στα 160 σιντιά και ΕΝΑ βινύλιο. Το Ten. :dance:

Έχω ένα φίλο που πουλάει θεικούλι custom made έπιπλο, με χωρητικότητα καμιά 1000άρα και. καλή τιμή, καλή κατασκευή.
Θα το’πάρω εγώ όταν αλλάξω σπίτι (ναιναιναι) αλλά τέλος πάντων για να είμαστε και λίγο ρεαλιστές, αν το θέλει κανείς κάπως πιο πριν ξερωγω…

σε ποιά περιοχή είναι ο φίλος σου?