Κρίμα γιατί είναι και πολύ νέος
Πολυ καλη αποδοση σημερα στο Wembley Cup και νικη με 5-0 επι της Al-Ahli με την καινουρια κιτρινομαυρη (Bumble-Bee) εμφανιση!!!
Περισσοτερα:http://www.celticfc.net/news/stories/news_240709191745.aspx
Ηθελα πολυ να δω και το παιχνιδι με τη Δυναμο γαμω αλλα ειμαι τοσο γκαντεμης που ενω θα ειμαι Σκωτια εκεινη τη μερα, δεν θα μπορεσω να ειμαι Γλασκωβη!#-o
Anyway, hope to make it για το Σαββατιατικο φιλικο με τη Sunderland και να στειλω ανταποκριση και καμια φωτογραφια!!
Cheers!!!:drunk:
Ωραια εγινε το θαυματακι στη Ρωσια!
Να δουμε τωρα αν θα την παλεψουμε την Τεταρτη με τους κανονιεριδες… (γαμω την τυχη μου μεσα με αυτες τις κληρωσεις καθε φορα)
Ας ελπισουμε να κρατησουμε τουλαχιστον το μηδεν πισω και απο κει και περα ο,τι βγει με τις αντεπιθεσεις-κλεφτοπολεμο των Highlanders ειναι καλοδεχουμενο! Παμε ρε Samaras!:drunk:
To παιχνιδακι με τη Sunderland ηταν ψιλομουφα τελικα… Ασχημη εμφανιση (κυριως στο Α’ημιχρονο που επαιζαν και αρκετοι αναπληρωματικοι) και ηττα με 1-2. Ειχα ψιλοξενερωσει με την εμφανιση γιατι 4μερες μετα ακολουθουσε η ρεβανς με τη Δυναμο και δεν ηξερα ποσο προλαβαινε να βελτιωθει η ομας αλλα τελικα η δουλεια εγινε μια χαρα!
Ελα, ελα, για να επανερχεται το thread εκει που του αξιζει!!
Στους 4 βαθμους πλεον η διαφορα μας με τους ανυπαρκτους μετα και τη νεα εντος εδρας γκελα τους με την Aberdeen (0-0).
Eμεις 0-2 εκτος με St. Mirren και παμε την Κυριακη στο μπουρδελακι τους να κανουμε τεραστιο παρτυ (live απο το Sport+ για οσους γουσταρουν) και να τους εξαφανισουμε!!!:yes::lightsabre::lightsabre:
Many Cheers to all Celtic funs!!!:drunk::drunk::drunk:
Θοργκαλ πες τιποτα για τα τεσσερα που φαγε η ρειντερς ρε :lol:
Ασε ρε φιλε Θοδωρη, αυτοι οι αχρηστοι τρωνε τη μια τεσσαρα μετα τη αλλη στο CL (ειδικα το 1-4 απο την Ουνιρεα ηταν για τρελα γελια) αλλα και μεις τα καταφεραμε και εχουμε σχεδον αποκλειστει στο ΟΥΕΦΑ απο τον πρωτο κιολας γυρο των ομιλων!#-o Θελω να τους κανω καζουρα και δεν μπορω!
Κατα τ’αλλα σημερα παιξαμε επιτελους πολυ καλη μπαλιτσα μετα απο αρκετο καιρο και ετσι ηρθε ανετα το 3-0 επι της Kilmarnock στο Celtic Park. Ο Σαμαρας ηταν αψογος, εβαλε πανεμορφο γκολακι και ανακυρηχθηκε man of the match.
Aυριο τα ξερατα παιζουν στο Dundee και τους ευχομαι ο,τι χειροτερο.
χιχιχιχιχι
φετος δεν ηταν και πολυ καλη χρονια αλλα τουλαχιστον τον τελευταιο καιρο πηραμε τα πανω μας. παρα ολα αυτα μεγαλη γιορτη στις 18 του μαη οπου σελτικ και οπαδοι ταξιδευουν στο αμβουργο για ενα πολυ ομορφο φιλικο με τη ζανκτ παουλι… αυτα ειναι:respect:
Oντως, χρονια ντροπη για την ιστορια της Celtic η φετινη. Αποτυχια παντου. Αφου ξυπνησαμε αργα ας παρουμε τουλαχιστον το τελευταιο Old Firm στην εδρα μας και ας ελπιζουμε του χρονου να συνελθουμε γιατι δεν μπορω να βλεπω τα μπασταρδια απο πανω για πολυ ακομα…
Ωραιος ρε φιλε!:thumbup: Ηθελα να γραψω και γω για το φιλικο με τ’αδερφια. Γαμάτα θα είναι, μακαρι να μπορουσα να πηγαινα…
Παιδια,φαν της σελτικ και εγω,δεν ειναι ασχημο να μην υπαρχει ενα Club φιλαθλων της; Εχουν τοσες και τοσες μικροτερες ομαδες και δεν εχουμε εμεις!
Που ησουν εσυ? Μολις τωρα ειδα το ποστ σου!
Nice avatar mate!!:thumbup:
Πλακα-πλακα γαμω θα ηταν να υπηρχε ενα στεκι να μαζευομασταν, να βλεπαμε την ομαδαρα και να τα λεγαμε. Και ισως αν μας επαιρνε να κανονιζαμε εκδρομουλες εξω. Εγω ετσι κ αλλιως ανεβαινω Σκωτια και βλεπω παιχνιδια οποτε μπορω αλλα το κοστος παραειναι απαγορευτικο για να το κανει καποιος συχνα μονος του…
Αληθεια, πως θα μπορουσαμε να οργανωθουμε? Εχεις μηπως ιδεα τι χρειαζεται για να προχωρησει κατι τετοιο? Εγω παντως ψηνομαι ασχημα, αν βρεθουνε μερικοι τρελοι ακομα γαμω!
Many Cheers!!!:drunk::drunk::drunk:
Βασικα φιλε,εγω εψαχνα στο google μηπως υπαρχει κατι για την Celtic στην Ελλαδα,και οτι καλυτερο που βρηκα να φανταστεις δηλαδη ηταν αυτο το τοπικ,τιποτα παραπανω.
Παντως εγω δεν εχω ιδεα αλλα ειμαι προθυμος να βοηθησω οσο μπορω,το θεμα ειναι οτι δεν προκειται για ομαδα οπως η ρεαλ ή η μπαρτσελονα που εχει αφθονο κοσμο σε καθε γωνια του κοσμου,εμεις οι φαν τις Σελτικ ειμαστε λιγοτεροι εως ελαχιστοι,παντως το οτι υπαρχει κλαμπ φιλων της Λατσιο και της Σανκτ Παουλι εδω με κανει να μην το βλεπω σαν απιαστο ονειρο.Εσυ ξερεις αλλα παιδια που θα μπορουσαν να συνεισφερουν καπως;
αμα θελετε σας φερνω φανελες dundee united
τσααααααααααακ
Σοβαρα μιλας οτι το καλυτερο thread για Celtic στην Ελλαδα ηταν αυτο?#-o Τωρα να κλαψω ή να νοιωσω περηφανος?:?
Κοιτα, κοσμο που να στηριζει Celtic ξερω. Ομως δεν ειχε τυχει ποτε να συζητησουμε την ιδεα του club μαζι τους οποτε δεν ξερω τι προθεσεις μπορει να εχουν. Θα πρεπει να το δω και να σου πω… Θα μιλησω και με φιλους απο Σκωτια μηπως μπορουν να βοηθησουν. Θα μπορουσαμε να παμε και στο συνδεσμο της St.Pauli να μας πουν τα παιδια τι χρειαζεται για κατι τετοιο αφου οι σχεσεις των 2ομαδων ειναι γνωστες! Και μετα θα μπορουσαμε να παμε ολοι μαζι στο συνδεσμο της Λατσιο να τους πουμε τι χρειαζονται για να τον κλεισουν!:lol:
PS: Ιασων, σκασμος με το κωλοχωρι σου!
[SIZE=“6”][B][COLOR=“DarkGreen”]HAPPY[/COLOR] [COLOR=“DarkOrange”]CELTIC[/COLOR] [COLOR=“DarkGreen”]BIRTHDAY!!![/COLOR][/B][/SIZE]:drunk:
Κλεινουμε τα 123 (!) σημερα και το γιορταζουμε στο Celtic Park με την Aberdeen!
Ευχομαι ολα να ειναι (που θα ειναι) ομορφα!
…και το γιορτάσατε με 9 γκολ…!!!
πάλι καλά…αφού δεν βάλατε …123…
Ετσι επρεπε!!
http://www.celticfc.net/newsstory?item=844
κρίμα που χάσαμε από τους “προτεστάντες” το league cup Σκωτίας…το πέρνουν και δεύτερη συνεχή χρονιά…πάμε για πρωτάθλημα και κύπελλο τώρα να το καθαρίσουμε…
Up the Hoops!!