Celtic Frost

Εντάξει πειραματίστηκαν σε μια φάση κ σε τέτοια μονοπάτια και δεν τους βγήκε. Μετά επανήλθαν στα γνωστά τους. Άλλωστε πάντα δεν υπάρχει ο κίνδυνος με τους διαρκείς πειραματισμούς να μη σου βγει κ κάτι; Μ’αυτήν την έννοια συγχωρούνται… :wink:

Nαι ρε σωστο αυτο που λες, αλλα δεν αναιρει οτι ο δισκος ειναι μαλακια… :stuck_out_tongue:

Σίγουρα. :wink:

Παίδες κ για Triptykon ό,τι θέλετε να πείτε εδώ πιστεύω είναι το κατάλληλο topic… :wink:

Ερωτηση για το “To megatherion” που ήθελα να κανω εδω και λίγο καιρό. Καταρχήν η ερωτηση απεθύνεται μόνο σε όσους έχουν την πρωτη κοπή σε cd του άλμπουμ από την Noise. Στο τελευταίο κομμάτι του cd “necromentical screams” κάπου προς το τέλος του 4 λεπτού σε εμένα γαμιέται για μερικά δεύτερα, κάνει skip και ο ήχος ακούγεται να να πλάκωσαν 1000 χαλασμένα τρανζιστορ. Το είχα σχεδόν ξεχάσει πως το κάνει αλλα το ξαναέβαλα αυτές τις μέρες και όταν έφασε στο σημείο (το είχα βάλει και σε υψηλή ένταση) νόμιζα πως ανατιναχθηκε το στερεο.

Το κανει και σε κανεναν άλλο αυτο ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός;

ντάξει, αυτή (1988 ) είναι χαλαρά η χειρότερη κοπή σιντί έβερ. Και μένα το κάνει, χώρια τα υπερθεικά τυπογραφικά λάθη στο άθλιο μπούκλετ. άκου κει “νεκρομΕντικαλ”… γελάει ο κόσμος.

Ωραία επομένως έφυγε η αγορα του τελευταίου remaster, φαντάζομαι βρισκεται στα δισκαδικα. Γελάει ο κόσμος γελάω και εγω που το νεκρομΕντικαλ το έγραψα ακριβώς έτσι #-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ναι…ειναι το χαλι το ιδιο…αλλα ΑΓΑΠΑΜΕ!

τα ψαχνουμε τετοια cds και τα πλερωνουμε γιατι ειναι απο τοτενες!

Γιατι υπαρχουν για να θυμιζουν!

“The emporor, forgotten, rests in my dreams.”

:lol:

Το remaster πάντως είναι μια χαρά… Επένδυσε άφοβα! :slight_smile:

(κράτα βέβαια κ την παλιά έκδοση για αρχείο…)

Ex-CELTIC FROST Mainman Selling Wooden Dildos

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=152812

8O8O

οκ και γω άθεος είμαι ξέρω γω αλλά τέτοια πράγματα δε τα κάνεις #-o#-o

Καλά ότι μια λόξα την έχει έτσι κ αλλιώς δεν το συζητάμε… Πέραν του ότι είναι άθεος δλδ :stuck_out_tongue:

Τι είναι πιο τραγικό το πάνω ή αυτό:

[SPOILER]
[/SPOILER]

εεεε καλά μακράν η pic 15χρονου!!!

Ολοι κάνουμε λαηκ

http://www.facebook.com/pages/Celtic-Frosts-UGH/121689691224648

[B]MALAKA MOU???[/B]

:frowning:
Πως μα ξαναπως μου διέφυγε τέτοιο θρεντ!!!

[I]Ε σκότωμα θέλω ναι…[/I]

ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ από τις λίγες -και όχι μόνο για ιστορικούς λόγους… [B]Ε-Ι-Ν-Α-Ι [/B]Η ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ, Ο ΒΩΜΟΣ/ΘΡΟΝΟΣ ο ίδιος ο Γουόριον θεός (συγνώμη διόρθωση Θ-Ε-Ο-Σ ολόλαμπρος , περισσότερο κι από Γεχωβά και Βεελζεβούλη μαζί!) και χωρίς πολλά-πολλά ή δεύτερες σκέψεις, ψηφουλάκια έριξα (ευτυχώς είναι πολλαπλών επιλογών το πόουλ) στα:

[B][U]INTO THE PADEMONIUM
MONOTHEIST
TO MEGA THERION[/U][/B]
:slight_smile:

[I][COLOR=“DimGray”](άντε αποσύρομαι διότι ξανακαύλωσα…)[/COLOR][/I]

Για να δούμε, για να δούμε.

Κοιτα να δεις που δεν εχω ξαναγραψει εδω. Ο,τι να 'ναι, αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα. Απο τις πολυ αγαπημενες μου μπαντες που τα τελευταια χρονια ανεβηκαν στο προσωπικο ranking μου μετα απο περισσοτερα ακουσματα και πιο πληρη εμβαθυνση στους εκπληκτικους δισκους τους. Δυστυχως δεν τους εχω δει ποτε live… :frowning:

Μια ερωτηση. Εχει διαβασει κανεις το Only Death Is Real: An Illustrated History Of Hellhammer And Early Celtic Frost? Σκεφτομαι εδω και καιρο να το παρω, για πειτε γνωμες.

ΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :’)

Translation?

Πειτε ρε εχει κανεις το βιβλιο?

Το ίδιο και για μένα. Καταλάβαινα από πιο παλιά ότι η συγκεκριμένη μπάντα είχε αυτό το “κάτι” αλλά ποτέ δεν είχα εντρυφήσει 100%. Πλέον μπορώ να πω ότι έχω κολλήσει.

Το Megatherion είναι αυτό που είναι, ΟΚ τα έχουμε πει όλα. Φοβερή ατμόσφαιρα για την εποχή. Το into pandemonium δεν το έχω πολυχωνέψει ακόμα με αποτέλεσμα να το βάζω παρακάτω και από το Monotheist αλλά ίσως αλλάξει στο μέλλον.

Δημιουργικά όμως θεωρώ το τελευταίο τους ως την κορυφή. Διάβασα όλο το thread και είδα ότι σε πολλούς δεν αρέσει, πράγμα που με παραξένεψε. ΟΚ, δεν είναι black/thrash σαν τα πρώτα τους αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι [B]καθηλωτική![/B]

Το Melana Chasmata είναι κοντά ηχητικά στο Monotheist αν και το θεωρώ κατώτερό του. Πιθανόν να τους δω ως Triptykon του χρόνου, ελπίζω να παίζουν ακόμα CF κομμάτια.

Κάτι επίσης που ήθελα να σημειώσω είναι ότι, παρόλο που κάποιες δομές και riffs τους είναι επαναλαμβανόμενα και απλά, δεν κουράζουν. Τέλος, φοβερό artwork, θέλω να τα βρω σε βινύλια οπωσδήποτε!

Όσον αφορά το βιβλίο, μου κίνησες την περιέργεια και το έψαξα στο Amazon UK.

Οι κριτικές φαίνονται καλές, ίσως το τσιμπήσω! :slight_smile: