Champions League 2008-2009

χεστήκαμε ποιος θα’ταν! :stuck_out_tongue:

ΈΛΑ ΟΙ ΜΠΑΓΕΡΝΙΚΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :smiley:

come,come…

:p8)8)

ρε τι μπαγερν και βαυαρια!!!οι κοκκινοι διαβολοι θα σπειρουν τον ολεθρο:twisted::twisted:

Δεν ξαναποστάρω τον ύμνο των διάβολων.
Πάλι στην M.U η κούπα!!!

Οπως ηδη ειπωθηκε ο μαντσεστερ στον τελικο.Απο κει και περα ελπιζω η αλλη ομαδα να ειναι η λιβερπουλ.Εχω ακουσει τοσα μετα την 4 που διψαω για μια ρεβανς :twisted::twisted::twisted:

Ποιο ευνοϊκό αντίπαλο δεν μπορούσε να έχει η Μάντσεστερ…Και μετά με νικητή Βιγιαρεάλ-Άρσεναλ παλι έχει το πανω χέρι…Ανοιξε διάπλατα η πόρτα για τελικό φτάνει να προσέξει πολύ. Λίβερπουλ-Τσέλσι, ε σιχαμάρα πια…Οι δυο ομάδες δεν είναι βέβαια όπως ήταν τα δύο-τρία προηγούμενα χρόνια οπότε περιμένω καλύτερο θέαμα και όχι εκείνα τα σιχαμερά μεταξύ τους παιχνίδια της αλληλοεξουδετέρωσης…όπου κατά τη γνώμη μου πέρασε και τις δυο φορες ο πιο τυχερός. Πω πω πραγματικά δεν ξέρω ποια ομάδα από τις δύο αντιπαθώ περισσότερο, γίνεται να χάσουν και οι δύο? :smiley:

Μα παίζουν πέμπτη συνεχόμενη χρονιά! Εκεί κολλάει το έλεος… Το είδαμε πια το έργο… Νισάφι… Και εδώ που τα λέμε με εξαίρεση το περσινό 3-2 δεν είδαμε και κάνα άλλο τεράστιο ματς ανάμεσά τους. Για ύπνο ήταν τα υπόλοιπα.

Παντως με βάση τις διασταυρώσεις η Μάντσεστερ πάει τελικό αέρα…

Πωωωωω,γουσταρω σαν τρελος να δω τα ματς Μαντσεστερ-Πορτο,θα γινει σφαγη!Παντως δεν τα χω καθολου ξεγραμμενα τα δρακακια,εχουν 3 μεσους φωτια,θα σφιξουν κωλαρακια στο Αγγλια
Μονο την σιχαμενη την Μπαγιερν δεν γουσταρω να περασει και κατα τ’ αλλα αδιαφορος,δεν αντεχω ουτε με σφαιρες τις γερμανικες ομαδες και την εθνικη τους

:ban:

Καλα τα λεει ο ρεστλες ρε!Πιο αντιπαθητικη ομαδα απο τη μπαγερν δεν υπαρχει!

Γενικοτερα,γερμανικο ποδοσφαιρο,μακρια και αγαπημενοι…σκατομπαλα κ ξυλο…αθλιο πρωταθλημα,απαισια εθνικη…μακαρι να αποκλειστει απο την μπαρτσα να γουσταρουμε…ιταλικο κ γερμανικο πρωταθλημα τα σιχαινομαι,καλυτερα να βλεπω ελλαδα που λεει ο λογος…αντε μωρη Μαντσεστερ!!!

ουτε γω τους χωνευω αλλα το πρωταθλημα τους ειναι μακραν πολυ πιο εντυπωσιακο απο κατι πιο αθλια οπως το βρωμοιταλικο οπως ειπες. πολλα γκολ πολυ θεαμα και την μπαλα πανω κατω.

τα τελευταια χρονια,για να μην ειμαι και αδικος βσκ,ναι,εχει ανεβει αρκετα η αληθεια ειναι…πολλα γκολ,οντως…αλλα και παλι,δεν ξεχναω πριν μερικα χρονια που παρακολουθουσα κιολας, ηταν απιστευτα σαπιο και βαρετο…εχουν ανεβει τωρα,αλλα και παλι μενουν για μενα πισω απο αρκετα αλλα πρωταθληματα…καλα,ιταλικο στο πατο αμεσως…

Ελάτε, ελάτε…

…με τον κώλο όμως ε. :twisted:

Mπάν στο Γράκχο γιατί δεν είναι με τη λαϊκή ομάδα των λιμενεργατών του Λίβερπουλ και υποστηρίζει την ομάδα του ληστή της ΕΣΣΔ Αμπράμοβιτς:lightsabre::stuck_out_tongue:
Ας χαρείς λίγο τώρα γιατί μετά ΤΟΡΕΣ! :lol:

Έχουν στην ιδιοκτησία τους καμιά ομάδα οι λιμενεργάτες του Liverpool και δεν το ξέρω; Την τελευταία φορά που τσέκαρα, στο Liverpool ήταν δυο ομάδες: Τη μια που φοράει κόκκινα την έχουν δυο Αμερικάνοι λεφτάδες και την άλλη με τα μπλε κάτι εφοπλιστές. :roll:

Ο ληστής της ΕΣΣΔ κάποτε θα πάρει τον πούλο… η Chelsea θα μείνει…

Πως τον είπες αυτόν; Κόρες; Φλόρες; Η μήπως Λίγες-είναι-οι-ώρες; :-k:p

[SPOILER]

Κάρφωσε τους πάλι ρε Ντιντιέ! :razz::vibrate: [/SPOILER]

καλα,ναι,ειδικα γι’αυτο,να εισαι σιγουρος…:p:lol:ποπο αχαριστια απεναντι στον ευεργετηηη…:p:lol::lol:

Σας ζητάμε συγγνώμη που πέρσι δε σας προσφέραμε ό,τι σας δίναμε τα προηγούμενα χρόνια στο Champions League, αλλά για να μη σας χάσουμε από πελάτες, λέμε φέτος να σας το δώσουμε. Και με το τόκο.:stuck_out_tongue:

Και για να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους, όποιος κι αν ήταν ο πρόεδρος-ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, η ομάδα παρέμεινε στενά δεμένη με το λιμάνι και τους ανθρώπους της. Καλή και άγια η ομάδα της Τσέλσι με Φλο, Τζόλα, Λεμπέφ και Χάσελμπαϊν (αργότερα), που είχε έναν Εγγλέζο που δεν έπαιζε τότε (Τζον Τέρυ) πανέμορφη και η μπάλα της Άρσεναλ με Βιερά, Πιρές, Όβερμαρς και Μπέργκαμπ αλλά πολύ χαίρομαι που η δικιά μου ομάδα από τότε (Φάουλερ και ΜακΜάναμαμ) και μέχρι σήμερα με το Τζέραρντ, επέλεξε να έχει για ηγέτες δικά της παιδιά, που ήταν 100% Λιβερπούλιανς και να μην ψάχνει να αγοράσει ηγέτες, με ότι κι αν σήμαινε αυτό για την πορεία της ομάδας.

Και δεν ασχολούμαι με την προ: Μποσμάν εποχή η οποία ήταν αυτή στην οποία χτίστηκε ο μύθος μας 8)

πολυ βαθος εδωσες καρβου στο θεμα .καλυτερα να ακουσεις cage :lol:#-o#-o