μισή ώρα σκεφτόμουν τι σκατά μπορώ να γράψω! :lol:
Καλα πώς την εχουν δει, καθε χρονο λιβερπουλ-τσελσι θα παιζουνε ??!
Απο αυτα τα ζευγαρια θελω να περασουν Βιγιαρεαλ, Πορτο, Τσελσι, Μπαρτσελονα.
Συμφωνω 100% με ποστ NightSky, θέλω 4αδα ΜΠΑΡΤΣΑ, ΤΣΕΛΣΙ, Πορτο και απο το άλλο ζευγαρι συμπαθεις μου ειναι και η Βιγιαρεαλ και η Αρσεναλ. Για Μπάρτσα θεωρω ότι έχουμε καλυτερη ομαδα απο το σιχαμα (Μπαγερν) αλλά πολύ τη φοβαμαι. Τη Λιβερπουλ πιστευω να τη συγυρισουμε…
Αδερφια NightSky και GRACCHUS BABEUF φτιαξαμε το Σ.Φ Τσελσι Ροκιγκ…
Λιβερπουλ - Βιγιαρεαλ τελικο
Νταξει, και εγω την συμπαθω την Αρσεναλ αλλα με αντιπαλο τη Βιγιαρεαλ, θα υποστηριξω την αγαπημενη μου ισπανικη ομαδα φυσικα…
Το θεμα ειναι να φτασει τελικο ειτε η Βιγιαρεαλ ειτε η Αρσεναλ, και οχι η αντιπαθητικη Μαντσεστερ…
Στην αλλη τετραδα προβλεπεται μεγαλη σφαγη…
Οταν θα αρχισουν τα παιχνιδια θα βαψουμε το φορουμ μπλε ρεεεε !!!
Ρε σεις μηπως ξερετε αν υπαρχει κανενας τροπος να βρω εισητηριο για το αρσεναλ-βιγιαρεαλ μιας και θα ειμαι λονδινο τοτε???
Κανενα ελληνικο αρσεναλ φαν κλαμπ υπαρχει???
Εντιτ: το φαν κλαμπ το βρηκα.Αν ξερει κανενας αλλον τροπο να βρω εισητηριο ας μου απαντησει.
Η Βιγιαρεάλ είναι και καλή ομάδα και συμπαθής βέβαια, αλλά το δεύτερο ματς είναι στο Emirates και μέχρι τότε θα 'χει γυρίσει ο Φάμπ, ο Αντεμπαγιόρ και ίσως ο Ροζίτσκι. Λογικά η Αρσεναλ θα περάσει και μετά Πόρτο ή Μάντσεστερ. Και σιγά δλδ τη μεγάλη μπάλα που χει παίξει φέτος η Μαν. που θα αποτελέσει και φόβητρο. Ήδη μια φορά το κέρασμα το έφαγε φέτος. Επειδή υπάρχει μια τάση απαξίωσης της φετινής Αρσεναλ και επειδή σε κείνα τα ματς αναμένεται να παραταχθεί πλήρης… οψόμεθα!
Go Gooners!
η manchester φετος δε παιζει μπαλα μεγαλη αλλα ο σερ αλεξ εχει αλλαξει καπως το στυλ παιχνιδιου της και απο εκει που επαιζε πιο θεαματικο ποδοσφαιρο φετος το εριξε στην ουσια και ως τωρα της βγαινει…
Ποτε επαιζε θεαματικα σαν ομαδα η Μαντσεστερ;Η μονη ομαδα απο καταβολης κοσμου ειναι που παιζει με 4-6-0 ειναι,απλα εχει πολυ γρηγορους και ποιοτικους παιχτες,δεν ειναι θεμα του Φεργκινσον αυτο
να σου θυμισω ενα απο τα καλυτερα επιθετικα διδυμα που ειχε??? yorke και cole ή μηπως το ξεχασες αυτο?? και επισης ειναι θεμα ferguson γιατι παλια επαιζε καθαρο 4-4-2 και τωρα δεν παιζει 4-4-2
Ω καλα,για τελευταια 2-3 χρονια λεω
ενταξει ρε φιλε τοτε τι ρωτας “ποτε επαιξε η manchester θεαματικο ποδοσφαιρο?”.επισης ανεφερες οτι παιζει 4-6-0.και σου απαντησα οτι η manchester ανεκαθεν επαιζε το κλασικο αγγλικο συστημα 4-4-2 και ανεκαθεν ειχε καλους επιθετικους.cole,yorke,solskjaer,van nistelroy,rooney,teves…θες και αλλους???
Ωραία ματς χτές, ανοιχτή η πρόκριση για Πόρτο ακόμα, η οποία έπαιξε μπαλάρα.
Η Αρσεναλ αφού άντεξε στην πίεση του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο ανέβηκε αισθητά και έβαλε και γκολάρα ο Αντεμπαγιόρ. Λογικά θα περάσει.
Πόσο όμορφα άπλωνε η Πόρτο το παιχνίδι της…Κρίμα που το κατσίκι ο ¶λβες έβαλε την Μάντσεστερ στο παιχνίδι. Πάντως πιστεύω ότι αν έχεις παίκτη που τον λένε ΧΟΥΛΚ δεν σταματάς πουθενά!!!
εχει η πορτο παικτη ονοματι ΧΟΥΛΚ???:lol::lol:
Παικτάρα είναι ο Χουλκ. Μου έβγαλε τα μάτια χθες (μεταφορικά ε )
Πόσο πλάκα έχει που πριν λίγα χρονάκια θεωρούσαμε για τις ελληνικές ομάδες την Πόρτο ομάδα “του χεριού μας” :roll:
Αν τον βαψεις και πράσινο παίζει στην τηλεοπτική μεταφορά του ήρωα
μαλλον νευριαζει οταν χανει η πορτο και γινεται τεραστιος και πρασινος και ξεσκιζει τους αντιπαλους του!!!
Εγώ απλά θα σχολιάσω την νοοτροπία της Πόρτο.
Καταρχάς απέχει παρασάγκας από αυτή του ΠΑΟ.
Ναι έχει πολύ περισσότερο χρήμα, πολύ καλύτερους και πρωτοκλασάτους παίκτες, αλλά πιστεύω η νοοτροπία της είναι αυτή που βοήθησε να κοντράρει ακομπλεξάριστα την Μαν. μες το Ολντ Τράφφορντ.
Απέκλεισε και την Ατλέτικο σχετικά εύκολα.
Δεν παίζουν όλοι με 10 αμυντικογενείς παίκτες μες την έδρα τους, και με προβάδισμα στο 1ο ματς…