παμε ρε ρεαλαρα… που καταντησαμε να ειμαστε 5 σερι χρονια εκτος 8αδας…
το φοβαμαι λιγο το ματσακι σημερα ομως γιατι ειναι πολυ γρηγορη μπροστα η λυων, αν παιξει απροσεκτα κ με πολλους επιθετικογενεις ποδοσφαιριστες η ρεαλ θα εχει προβλημα… αλλα πρεπει να χωρεσουν ολοι…:-k
H Arsenal με την μπάλα που έχει παίξει επί Βενγκέρ, ένα cl το αξίζει χαλαρά. Στο μόνο πράγμα που υστερεί, είναι σε χαρακτήρα. Για κάποιον όμως που του αρέσει το ποδόσφαιρο, αυτή η ομάδα είναι χάρμα οφθαλμών. Αν είναι να μην το πάρει η μπάρτσα (και) φέτος, τότε ας το πάρει η Άρσεναλ.
ΥΓ. Φυσικά εύχομαι η Λιόν σήμερα να ξαποστείλει την μισητή…
Κλαίνε;; γιατί ρε φίλε;;; επειδή έχασαν την πρόκριση μέσα στην έδρα τους από ομάδα που έπαιζε με παίχτη λιγότερο, λόγω αποβολής σε φάση που απείχε 3 μέτρα από τον αντίπαλο παίχτη;; ή επειδή στο καμπ νου δεν δώθηκε η πεναλτάρα στον ανρί;; όσο για το φάουλ του κούμαν 87 χλμ έξω από την περιοχή σφύριξε φάουλ ο άνθρωπος. Τι φταίει τώρα αυτός που ο κούμαν εκτόξευσε τον πύραυλο;;
Πάντως Δόκτωρα, δεν θέλω να αντιπαρατεθώ άλλο μαζί σου, καθότι οι μέρες είναι κρίσιμες για την Πανάθα και ως βάζελοι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ας την Ρεάλ στη …μούχλα της:p
αν και ειναι νωρις,ποιοι πιστευετε οτι ειναι οι επικρατεστεροι για τον τελικο?
εγω λεω οτι η γιουναιτεντ ειναι απο τις πιθανοτερες να πανε στον τελικο.οχι γιατι ειμαι οπαδος της(που ειμαι),αλλα γιατι μου δινει την ασφαλεια οτι μπορει να παρει τα ματς.εννοειται οτι εχει χειροτερο ροστερ απο τις δυο προηγουμενες χρονιες,αλλα ο σερ αλεξ εχει κανει παλι μαγικα και εχει και εναν ρουνει σε τρελη φορμα.στην αρχη της χρονιας με τιποτα δεν περιμενα οτι θα ημασταν πρωτοι σε αυτο το σημειο της πρεμιερ λιγκ και οτι θα παιρναμε με τετοια ανεση το διπλο στο μιλανο,παιζοντας μετρια
και εγώ. Βασικά με έχει εκνευρίσει φέτος με αυτη την μαλακία με τις μεταγραφές. Εχει ένα σωρο χρέη και πήρε του πούστη τα δάνεια για μεταγραφές, τρελά ποσά. Άντε να περάσει ο καινούργιος κανονισμός του Πλατινί να κοπούν αυτες οι μαλακίες. Εννοώ αυτό εδώ----> http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=63089