Νόβα 1.
ασταδιάλα ΒΡΩΜΙΑΡΑ κωλορεάλ.
τι τρομερο delay ειν’αυτο ρε?
Γιατι ειναι τραγικος???
την εχει σκισει τη μιλαν η μαντσεστεραρα,ακομα δεν εχει περασει η ρεαλ,μια χαρα παει η βραδια.για να δουμε…
Aυτή η Ρεάλ είναι που θα πάει για πλάκα τελικό όπως λέγανε μερικοί?
Αυτή η Ρεάλ ειναι αυτή που ξέρουμε εδώ και μια δεκαετία κοντά. Ένα τσούρμο ασύνδετες μονάδες με αμυνα για τα μπάζα.
Βρε ουστ.
Εντιτ: Ωπ! Με το που πόσταρα μπήκε το γκολάκι της Λυόν. Όχι ότι δεν θα ερχόταν δλδ…
Πρόκριση της Λυόν στο live στοίχημα με απόδοση 3.9, πώς σας φαίνεται?
μια χαρα…
εγω στο ρεαλ-μιλαν ενω κερδιζε η ρεαλ πονταρα νικη της μιλαν προς το τελος…
και την ωρα που εχωνα 18 ευρο με παρα πολυ μεγαλη αποδοση σκοραρει η μιλαν…#-o:
φυσικα το στοιχημε δεν εγινε δεκτο…
εχασα 3-4 εισητηρια για τους big-4…
edit… κατανταει ανεκδοτο παντως αυτο με την ρεαλ…
:bye::bye::bye::bye::bye:
bye bye κσεκουbye βρωμεορεαλ…
Ονείρωξη
4 μπαλάκια στους Ιταλούς και η πιο αντιπαθητική ομάδα της Ευρώπης έξω απ’τους 16.
Αυτά είναι.
Η αδερφη εκλαψε?
πω μλκ, ολικη επαναφορά η λυόν ε. εκεί που έλεγες στο πρώτο ημίχρονο ότι θα φύγει με τριάρα, έφυγε με πρόκριση.
πάντως, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ του ισπανικού πρωταθλήματος κατάφερε να αποκλείσει την ομάδα του με απόλυτη μαεστρία απόψε. μισή ώρα σερνόταν η ρεαλ, αφού έφαγε το γκολ θυμήθηκε ότι υπάρχουν αλλαγές στο ποδόσφαιρό…
μιλαν δεν είδα, για πείτε.
δυστυχως η ομαδα της ρεαλ ειναι ομαδα απο superstar και celebrities και οχι απο ποδοσφαιριστες…καλα να παθουν
Μπράβο στη Λυών και κόντρα σε διαιτησία. Μπορούσε και άλλα δύο γκολάκια στο τέλος, αν και δημιουργήθηκαν τα κενά της Ρεάλ πίσω, επειδή ανέβηκαν όλοι να σκοράρουν.
Ευτυχώς δικαιώνονται οι ομάδες υγιείς που παίζουν και καλή μπάλα (Άρσεναλ) εν αντιθέσει με τις αγοραστές.
Glory glory Man Utd!
Έτσι, [SIZE=“5”]bird [/SIZE]στις λογικές ποδοσφαίρου αγοράζω ότι κινείτε, σας γαμάω όλους και πάω να πάρω τα πάντα, χωρίς κανένα ποδοσφαιρικό πλάνο και αμυντικό χαφ τον Las (γελάν οι ρέγκες)
Κότα η Ρεάλ, τρόμαξε να παίξει τελικό με Μπάρτσα μέσα στο Μπερναμπέου γιατί 6άρα και στο τσάμπιονς λιγκ θα πήγαινε πολύ…
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ(το κρεβάτι εννοεί) ΡΕΑΛ :!:
Μπράβο στη Λιών, μας έκανε περήφανους (όλους εμάς τους αντι-Ρεάλ εννοώ :D)
Αν απέκλειε και η Φιορεντίνα την άλλη ΑΧΩΝΕΥΤΗ χτες θα ήταν ιδανικό το διήμερο. Ας όψεται η ΕΥΡΩΠΑΡΑΓΚΑ όμως.
απολυτη καυλα η σημερινη βραδια στο τσαμπιονς λιγκ.η γιουναιτεντ ισοπεδωσε τα γεροντια της μιλαν(αν και λυπαμαι που δε θα δω αλλο ρονι και πατο στο τσαμπιονς λιγκ).μεχρι και ο φλετσερ τους εβαλε γκολ!
η λυον ομως μου εδωσε ακομα πιο μεγαλη χαρα καθως η πιο αντιπαθητικη,μισιτη ομαδα της ευρωπης υποταχθηκε,εχοντας τους παικτες των 94 και 67 εκατομμυριων,αλλα και την ομαδα του 0.
Μακάρι να μην επαληθευτεί (και να περάσει ο Ολυμπιακός) αλλά από πότε είχαμε να δούμε δύο γαλλικές ομάδες στους 8 του Τσάμπιονς Λίγκ;
Για την ομάδα μου που φιλοδώρησε με 4 παστέλια τους Ιταλούς τι να πω…
Εχω χαρεί παρα πολλές φορες με αυτή την ομάδα, έχω υποκλιθεί πολλές φορές στον Φεργκιουσον αλλά αυτό φέτος δεν έχει προηγούμενο, με τόσες αντιξοότητες να κυνηγάς τα πάντα…Glory Glory. Aπλά.
Εξίσου τεράστιο respect στο άλλο έτερο προπονητικό τέρας της Γηραιάς Αλβιόνας. Αρσέν Βενγκέρ. Μπορεί η Utd να σηκώνει τα τρόπαια…αλλά αυτός ο τύπος πάει μπροστά το ποδόσφαιρο…Απλά η Άρσεναλ πλέον διαχρονικά παίζει την καλύτερη μπάλα…ακόμη και με πιτσιρικαρία. Θεός.