Πλατινί
χαχαχαχαχα… Αντε γεια σου ρε Ρεαλ!:twisted:
Αυτη ειναι η Ρεαλ των 200εκ ευρω μεταγραφων που δεν ειχε αντιπαλο φετος στο Τσου Λου οπως υποστηριζανε καποιοι “δημοσιογραφοι”! Εκτη συνεχομενη χρονια μονο μεχρι τους 16. =D> Θα μπορουσε και μεγαλυτερο σκορ στο τελος η Λυων που εχασε 2 αχαστα και γενικα δευτερο ημιχρονο δεν υπηρχε στο γηπεδο.
Βαλε και την αλλη χολερα… Man U
Ε, κοίτα, μεταξύ δυο αχώνευτων ομάδων (Μάντσεστερ - Μίλαν) πραγματικά στομπούτσομου ποιά θα πέρναγε.
Ιδανική βραδιά. Εξω η πασαρέλα της Ρεαλ 4 μπαλάκια η Man. Und.
Πάντα τέτοια.
Ροναλντο αγόρι μου κατσε να δεις τώρα την συνέχεια του Τσαμπιονς απο την tv.
αντε γεια ρεαλ
:bye::bye::bye:
να υπογραμμίσουμε την παροιμιώδη ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ των παρουσιαστών-σχολιαστών απόψε.
νταξει , αποψε δεν ειπαν πολλες μαλακιες (στον αγωνα της ρεαΛ)
Επεκταθείτε.
(βλ. ήχος στο mute και Jag Panzer στο player)
υποδειγματικη θα ελεγα με τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ τον Καστρινακη (ο οποιος εχει στο βιογραφικο του και 3 χρονια στη News of the world ως ανταποκριτης της Ρεαλ).
Απο το εμετικο του ντυσιμο μεχρι τις απιστευτες μαλακιες κατα τη διαρκεια της περιγραφης.
Αντε να αποκλεισει καποιος και την πορνη τη Μαντσεστερ μπας και το σηκωσουμε φετος!
ΑRSENAL , you fagging cuunts!
Ε τι να πούμε … το 2ο ημίχρονο πρόλαβα και είδα … η άμυνα της Μίλαν απλά ανύπαρκτη, μέχρι και ο άμπαλος ο Παρκ έκανε ό,τι γούσταρε.
ειμαι ο Ρουνεη και μολις τελειωσα
στη μαπα των Μιλανεζων και του Προεδρου τους
ΜΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ!!:bye:
α,και μπουλο και σε λευκη π@@τανα της ευρωπης…:bye:…αντε και του χρονου:)
Να περασει ο επομενος…
ας κοψει καποιος πλεον την εκπομπη της ΝΕΤ…
ΗΜΑΡΤΟΝ
με εχει γονατισει ο Τακης!
ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟ-ΓΝΩΣΤΗΣ!
Σωστόν.
http://www.sport-fm.gr/article/220691 χαχαχαχα οκ
Μακάρι να κάνει θαύμα ο γαύρος και να περάσει αν και το βλέπω χλωμό
Η Άρσεναλ μπαλάρα χθες πάντως (αν είμαι ““φανατίλα”” ΜανΓιου)
Οι αγγλικές μοίρασαν ψωλές.
Ο αποκλεισμός της Ρεάλ είναι η αιτία που κάποιοι θα μπουν φυλακή.
Δηλαδή ήμαρτον, τόση ανικανότητα.
ΠΕΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΟΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΒΟΣΝΙΑΚΟ
αντε και του χρονου αφου πρωτα ξοδεψουν σε μεταγραφες τον προυπολογισμο της μποτσουανα
για το πετσινο της φιορεντινα δε μιλας ομως
κλασσικη περιπτωση βαζελου
ετσι μπαγερν μωρε και αθλια να παιζουμε θα περναμε (μεχρι να βρουμε καμια μπαρτσα και να αποκλεισουμε ασαλιωτα σε τοσο χαλια κατασταση που ειμαστε)
Καλα με κεντρικο αμυντικο διδυμο Μπονερα - Σιλβα στο 1ο και Αμπροζινι - Σιλβα στο 2ο, ευχαριστημενη πρεπει να ειναι η Μιλαν που εφαγε μονο τεσσερα. Η αμυνα ηταν η δυναμη της ολα αυτα τα χρονια σε συνδυασμο με το κεντρο της. Φετος η αμυνα της Μιλαν ειναι το λιγοτερο για γελια. Επισης, φαινεται ποσο λειπει ο Γκατουζο και τα τρεξιματα του, χωρις αυτον το κεντρο εχει τεραστια τρυπα.
Καλα τι γιδι ειναι αυτος ο Χουντελαρ ρε… [-X
[SPOILER]
Η Λιόν θεωρώ απίθανο να μπορέσει να προβάλει αντίσταση στο «Μπερναμπέου», κόντρα στη Ρεάλ, παρά το 1-0, υπέρ της, στο «Ζερλάν».
Αν μου έλεγε κάποιος, αυτήν τη στιγμή, βάλε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ότι χρήματα έχεις σε μία από τις δεκαέξι ομάδες που πιστεύω ότι θα πάρει το φετινό τρόπαιο, θα? παραγκώνιζα τις αγγλικές, κραταιές στο θεσμό εσχάτως από πλευράς συνολικής πορείας, και θα τα έβαζα ΟΛΑ στη Ρεάλ κι ας έχει να καλύψει εναντίον της σκορ, ώστε να περάσει στα προημιτελικά.
Μεσα επεσες σε ολα φιλε! :lol3::lol3::lol3::bow2::bow2:
Ταδε εφη Λαμπρος Γκαραγκανης…
Αυτή η Ρεάλ, πώς να χάσει το Τσάμπιονς Λιγκ;(γελαστε ελευθερα :D)[/SPOILER]
δε με παιρνει να μιλησω μετα το σημερινο… πολυ κλαμα με τη ρεαλαρα… κριμα γιατι πιστευω οτι ειναι η μονη που μπορει να σταματησει τη μπαρτσελονα (αντε κ η τσελσι λιγο)…
ρε ιγκουαιν, ρε αγορι μου… αδειο τερμα εχεις, τελειωσε το το ματσακι… δες εδω πως γινεται http://www.youtube.com/watch?v=LaLtBTqzAKQ
δεν πιστευω να εχει κανεις αντιρρηση οτι αν εμπαινε ειχαν τελειωσει ολα… μπορει κ να τρωγανε ακομα…
:lol:
ημουν σιγουρος πριν καν τελειωσω να διαβαζω την προταση…
Πολύ χάρηκα για το νέο στραπάτσο της Ρεάλ!
Ε ρε πλάκα που θα έχει να το σηκώσει η Μπάρτσα μέσα στο Μπερναμπέου! 8)