Champions League 2009 - 2010

Ούτε καν …

Ακόμα και πέρυσι που είχε αντικειμενικά την καλύτερη ομάδα η Μπάρτσα πέρασε με γκολ στο 92 και με διαιτησία. Φέτος πολλά παιχνίδια δεν της κάθονται καλά, ο Μέσι ώρες ώρες σαν να παίζει μόνος του ενώ οι αγγλικές ομάδες πετάνε φωτιές. Η προχθεσινή Άρσεναλ άμα πετύχει την Μπαρτσελόνα σε μέτρια μέρα μπορεί να την κάνει σμπαράλια. Απλά της λείπουν οι προσωπικότητες, που σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου κάνουν μεγάλη διαφορά.

Δεν θέλω να προδικάζω τίποτα, αλλά βάσει εικόνας των ομάδων μέχρι τώρα, βλέπω πάλι την τελική τετράδα τίγκα στις αγγλικές ομάδες.

Αυτά για όσους λένε ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη. Κούνια που σας κούναγε …

Και εγώ σαν πρωτάθλημα προτιμώ το Αγγλικό από το Ισπανικό γιατί προτιμώ την νοοτροπία του αγγλικού παιχνιδιού, αλλιώς θεαματικά είναι και τα δύο.
Αλλά η Άρσεναλ αν πέσει στην Μπάρτσα όχι μόνο δεν θα την συντρίψει αλλά θα είναι και έκπληξη να πάρει αποτέλεσμα/πρόκριση για τον λόγο που γράφεις και εσύ:

Χαιρομαι που βλεπω πολλους Αντι-ρεαλ εδω περα. Απο μικρος με εκνευριζε τερμα αυτη η ομαδα. Ειναι και επειδη μου φαινεται λιγο σνομπ και ετσι. Δηλαδη “κοιταξτε τι παιχταραδες εχουμε, ποσους πηραμε, τι λεφτα εχουμε, οποτε θα νικησουμε εσας τους φλωρους”. Ε παρε τα @@ μου τωρα.

Να δω τον Song να κάνει σμπαράλια τον Xavi και τον Iniesta και να μην το πιστέψω. :lol:Έριξε μια πεντάρα στην Πορτούλα κι έγινε υπερομάδα και η Άρσεναλ. Τώρα γιατί στα μεγάλα παιχνίδια τρώει συνεχώς φάπες είναι άλλο θέμα.
Φίλε με 35% εκατό κατοχή μπάλας που θα δει η Άρσεναλ και η οποιαδήποτε (Αγγλική ή όχι) ομάδα απέναντι στη Barca δεν προλαβαίνει να την κάνει σμπαράλια ποτέ. Να νικήσει/κλέψει το ματς ίσως. Μπάλα είναι, μπορεί να περάσει και η Στουτγκάρδη ξέρω 'γω.
Αλλά η Barca είναι μέτρια και οι Αγγλικές φυσάνε και τους γαμάνε όλους. Το ότι πέρσι έριξε για πλάκα δύο αντί για τέσσερα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας ήταν τυχαίο γεγονός. #-o :stuck_out_tongue:
Εγώ βλέπω την Τσέλσι να παίρνει πούλο, ευτυχώς.

Edit: Άσχετο αλλά αυτή η Άρσεναλ μου θυμίζει τον Άρη :lol: Τρομερό υλικό, τεχνική, επιθετικό ποδόσφαιρο, πάμε για μεγάλα πράγματα κτλ. μέχρι να βρεθεί κάποια Τσέλσι, κάποια Μάντσεστερ ή κάποιος …ΠΑΟΚ και να τους προσγειώσει. Σόρρυ Αρειανοί, δεν άντεξα.

Χαχαχαχαχαχαχ, μαλάκα, θεός!!

Έκανε ολόκληρο πρόλογο για την πει στους Αρειανούς! :lol: :lol:

Χαχα :lol:
Όχι ρε, το ότι το πρόσθεσα με edit με αθωώνει :stuck_out_tongue:

Ελπιζω να παρατηρησες οτι το δευτερο γκολ της φιορεντινα ηταν οφσαιντ πριν φανταστεις τα σχετικα με παραγκα. Και ενα ανυπαρκτο οφσαιντ στον κλοσε στο τελος.

Aντε ρε Σιλβιο ! ΚΑΠΗ την καταντησες την ομαδα…
Μεγαλη γλωσσα εχετε εσεις οι βαζελοι/μαντσεστερικοι…
Εχετε λιγοτερες κουπες συνολικα απ’οσες ο Μαλντινι αλλα και παλι μιλατε!
Ας οψεται ο Σιλβιο που χαλαει τα λεφτα για πλαστικες στις γκομενες του :stuck_out_tongue:

Με τα λιγα που ειδα η Λυων δεν απεκλεισε αδικα την Ρεαλ και η Μπορντω επεσε με
εμας,οποτε δεν μου κανει εντυπωση να υπαρχουν 2 γαλλικες ομαδες στους 8.
Αφηστε που δεν θυμαμαι ποτε 2 τοσο καλες γαλλικες ομαδες στο ΤσουΛου.

Εdit : Μ’αρεσουν οι αγγλικες ομαδες,αλλα ειστε υπερβολικοι εσεις οι φαν τους.
Για να το παρει αγγλικη ομαδα το ΤσουΛου πρεπει να πεσουν μεταξυ τους στον
τελικο ή να κοιμηθει ο θεος για κανα 2λεπτο :stuck_out_tongue:
Oι 3 τελευταιες αγγλικες κουπες αν δεν κανω λαθος ειναι της Μαντσεστερ το 99
της Λιβερπουλ το 05 και της Μαντσεστερ το 08.

Edit #2 : H Mιλαν ειναι η μοναδικη ομαδα που ειτε θα διασυρει κοσμο ειτε θα
διασυρεται.Αποκλεισμο με 2-1 δεν μπορει να κανει.

Δε με νοιάζει ποιος θα το πάρει, αν και η Arsenal μου έβγαλε τα μάτια προχθές. Δεν την βλέπω, όμως στα δύσκολα… Μία μόνο να μην το πάρει. Δε συνεχίζω γιατί θα πέσει μπαν…

ΜU

Εχεις τους mods μαζι σου ! :stuck_out_tongue:
Eιναι και Liverpool fans οποτε μην αγχωνεσαι !

φεργκιουσον λαντς

Για όσους βλέπουν μόνο όσα θέλουν να δούνε.

Και για όσους δεν παρακολουθούν Μπάρτσα τον τελευταίο μήνα.

περιμενετε ρε πρωτα να περασει και η τσελσι και μετα λετε για τετραδα φουλ με αγγλικες

Φίλε κι εγώ για μέτρια μέρα μιλάω.
Και πίστεψέ με δεν έχω χάσει ματς της Barca και φέτος.
Γεγονός είναι ότι αν και δείχνει μπλοκαρισμένη σε κάποια παιχνίδια, έχει μόλις δύο ήττες. Μία απ’ το Καζάν και μία στην Ατλέτικο. Οπότε για ποια εικόνα των ομάδων μιλάμε; Η Άρσεναλ δεν είναι αυτή που έχασε και τα δύο ντέρμπι (με Τσέλσι, Μάντσεστερ) εύκολα;
Εδώ σε χρονιές Ράικαρντ που δεν πήρε ούτε πρωτάθλημα και την τρέμανε οι Άγγλοι.
Να πω επίσης ότι μόνο καλό είναι για τη Barca να παίρνει το ρόλο του “outsider”. Πέρσι μετά την κοιλιά στη liga η Ρεάλ είχε γίνει φαβορί για το ματς στο Μπερναμπέου. 2-6.
Μετά στον τελικό CL και λόγω μέτριων εμφανίσεων με Τσέλσι οι περισσότεροι έβλεπαν Μάντσεστερ. Πλακίτσα και στη Μάντσεστερ.
Φέτος στους ομίλους CL η Ίντερ θα ερχόταν να πάρει χ ή διπλό και θα έβαζε τη Barca σε μπελάδες. Αποτέλεσμα: 2-0 στο ρελαντί.
Εγώ πάντως την πάω την Άρσεναλ και μακάρι να τους το πάρει στην Αγγλία.8)

Όξω η βρωμοΤσέλσι!

Όχι ότι η Ίντερ είναι συμπαθητική ομάδα αλλά …

Σεμινάριο από Μουρίνιο σήμερα.
Έδειξε πώς στήνεις ένα τείχος με 2 ζώνες άμυνας και ταυτόχρονα καταφέρνεις να κάνει και 4-5 σωστές φάσεις στο παιχνίδι.

Ο Αντσελότι πάλι, ένας θεός ξέρει γιατί άφησε στο ματς αυτόν τον τραγικό Ανελκά και έβγαλε Μπάλακ.

Κηδεία και τα φορμαρισμένα και ξεκούραστα ρωσάκια απέναντι στην Σεβίλλη.

Θρύλε αύριο η σειρά σου!

Συγκινητική και η cameo εμφάνιση του Materazzi στο τέλος.

τον εδεσε κομπο τον καρλετο ο ζοζε…

τη λυπαμαι αυτη την τσελσι καθε χρονο, ειναι η πιο σταθερη ομαδα της 5ετιας κ δεν μπορει να σηκωσει ενα τσ λ…

αποτι καταλαβα τον εβαλε να ριξει καμια κλωτσια γιατι εβλεπετι ξυλο επεφτε μεσα στο παιχνιδι