τοσο απαραιτητος ειναι ο μιχος στην αναλυση του αγωνα??? τι πηγε κ τον μαζεψε το μεγκα, ημαρτον ρε πουστη…#-o
Eκπληκτικος Sneijder σημερα.Εβγαλε 3-4 μπαλιες απιστευτες !
Καλυτερη η Ιντερ περασε δικαια.
fixed.
Μεσι-γχωρειτε εγω δεν ειμαι Ρεαλ λεει το σπορ-φμ.
Σοου του Μεσι.Το παιρνει και μονος του αμα λαχει…
Θα μπει και ενα πολλ με τις 8 ομαδες που μεινανε.
Παρασκευη εχουμε την κληρωση.
Πανηγυρια για όποια ομάδα κληρωθεί με την Μπορντω στην επόμενη φάση. Κακός ήταν ο Ολυμπιακός αλλά στάθηκε παρα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Τραγική στο δευτερο μερος η Μπορντώ (όχι πως έβγαλε μάτια στο πρώτο) θα άξιζε να χάσει την προκριση με την μπάλα που (δεν) έπαιξε.
Μεσι υπερπαιχτης. Τελος.
Ποιος Κριστιανο μωρε?
Αν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντηθούν στον ημιτελικό (στον προημιτελικό ΔΕΝ θα συναντηθούν), δεν νομίζω να υπάρχει κάποια ομάδα που να μπορεί να αποτρέψει έναν μεταξύ τους τελικό και φέτος.
γουτ;! :blink:
Μπάρτσα και φέτος, το θέλει πού και είναι η καλύτερη:):!:
Βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας.
- Η Μπαρτσελονα χωρις να παιξει φοβερη μπαλα χθες την τσακισε τη Στουτγκαρδη.
Ο Μεσι δειχνει να φορμαριζεται στο σημαντικοτερο σημειο της χρονιας. Πολύ μεστη εμφανιση απο Τουρε, Ινιεστα. Αν φορμαριστει και ο Ιμπρα θα το παλεψει πολυ σκληρα το ριπιτ η Μπαρτσα. - Κριμα-Κριμα-Κριμα για την Τσελσι. Τη θεωρουσα φαβορι για φετος αλλα ήταν περισσοτερο ατυχη, για εμενα, παρα κατωτερη της Ιντερ. Με σοβαροτοτους τραυματισμους (Τερματοφυλακες, Εσιεν, Κοουλ, Μποσινγκουα) , ατυχια στο ματς της Ιταλιας οπου δικαιουταν τουλαχιστον το Χ και πολυ κακο δευτερο παιχνιδι αποκλειστηκε. Η Ιντερ επαιξε πολυ εξυπνα, πηγε το ματς στη δυναμη, κατεστρεψε το ρυθμο και με τους ποιοτικοτατους παικτες της σκοραρε κιολας οταν η Τσελσι αρχισε να αγχωνεται. Κριμα! Την Ιντερ δεν τη θεωρω φαβορι (ισως να παιζει ρολο και το οτι μου ειναι αντιπαθης)
- Για τη Μαντσεστερ τι να πω; Τη σιχαινομαι αλλα και μονο το συνολικο σκορ απο τα 2 ματς τα λεει ολα. Την ισοπεδωσε τη Μιλαν. Για να δουμε ως που μπορει να φτασει…
- Η Μπαγερν παροτι περασε με το χειροργειο που εκανε στη Φιορεντινα στο 1ο παιχνιδι εχει καλο συνολο και ειναι ικανη για κατι καλο.
- Μπραβο στη Λυον!!
- Αναμενουμε την κληρωση της Παρασκευης γιατι πολλα θα εξαρτηθουν και απο τα ζευγαρια που θα βγουνε.
- ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!!!
Φέτος δεν υπάρχουν περιορισμοί στα ζευγάρια των προημιτελικών … απ’όσο ξέρω δηλαδή.
Όχι δα, η Ίντερ ήταν εμφανέστατα καλύτερη …
απαραδεκτη η κληρωση…
βγηκε μπαρτσελονα-αρσεναλ. για μενα αυτος επρεπε να ειναι ο τελικος. μολις ειδα το μπορντω-λυων αναγκαζομαι να μιλησω και γω σαν κυρ κωστας νικολακοπουλος (τι γινεται???) και θα πω οτι ολως τυχαιως με προεδρο τον πλατινι μια γαλλικη ομαδα θα φτασει στους 4…
μαντσεστερ - μπαγερν
ιντερ - τσσκα
τα αλλα δυο ζευγαρια…
μαντσεστερ - μπαγερν? κλαίω από τώρα. όντως, απ’ τους αγώνες που έχω δει μέχρι τώρα, μπαρτσα και αρσεναλ παίξανε την καλύτερη μπάλα… μλκια.
Πωωωω Θα γίνουν φοβερά ματς στο Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ αλλά χλώμο να περάσει η Άρσεναλ. Δεν ξέρω, έτσι όπως βλέπω τις διασταυρώσεις Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ θα είναι ο τελικός.
Περιμενω να δουμε ωραια ματς!
Μονο αυτο το Inter - CSKA μου φαινεται ξενερωτο ζευγαρι.
Ετσι μαντσεστερ-μπαγερν.
Ξεγραψτε απο τωρα την μπαγερν…εγω ομως το θυμαμαι το 2001, παλι με αυτους βρεθηκαμε στον προημιτελικο και το σηκωσαμε στο τελος.
Αλλωστε περα απο εκεινη την εφιαλτικη νυχτα που πουλησε ο σεραλεξ την ψυχη του στο διαβολο, με τα δοκαρια και τις ευκαιριες ΜΑΣ, δεν εχουμε ξαναχασει απο αυτους.
Η Μπάρτσα θα το σηκώσει μέσα στην Μαδρίτη:):!:
Ειμαστε ως fc bayern αρκετα ευχαριστημενοι απο την κληρωση. Η μαντσεστερ ειναι γενικα στην προιστορια αλλη μια ομαδα που εχουμε. Και για αυτο του 1999 μονο πρεπει να την νικαμε συνεχεια. Υστερα οκ νομιζω οτι σαφως ειναι μια καλη ομαδα αλλα μην ξεχναμε κιολας το εξης : περασε την μιλαν μια ομαδα τραγικη φετος αλλα πραγματικα τραγικη. Νομιζω οτι τελικα αυτο βαραινει σαν ονομα αλλα αν δουμε την δυναμικη της μιλαν φετος και ολων των ιταλικων (εξαιρειται η ιντερ που μονο με ιταλικη ομαδα δεν μοιαζει δεν εχει ουτε εναν ιταλο φετος μονο τον ματερατσι και δεν παιζει ιταλικα)καταλαβαινουμε οτι η προκριση της μαντσεστερ δεν ηταν και τοσο δυσκολη. Υστερα σιγουρα εχει εναν ρουνει αλλα δεν νομιζω οτι η υπολοιπη ενδεκαδα της εχει παιχτες που κανουν την ανατροπη αλλα δουλευουν σαν συνολο πιο πολυ. Επισης στα μεταξυ μας ματσ θα εχει δυσκολα παιχνιδια στο πρωταθλημα και μαλιστα αναμεσα στα 2 παιχνιδια με μπαγερν παιζει με τσελσι ματσ τιτλου ζωης και θανατου. Απο την αλλη τι να πω ?? να παει τριτη συνεχομενη χρονια τελικο??? Η δυναμικη της κιολας ομως ειναι κατι που δεν με φοβιζει. Και δεδομενου οτι μετα παιζουμε με μπορντω-λυον ξερουμε οτι εχουμε την ευκαιρια αν τα δωσουμε ολα να προχωρησουμε μακρια. Το μονο ασχημο ειναι οτι το πρωτο ματσ ειναι εντος.Και στα αλλα ζευγαρια οποιος παει στον τελικο θα φτυσει αιμα με τις μεταξυ τους τιτανομαχιες. Και οσον αφορα την φιορεντινα ξαναλεω πως το δευτερο γκολ της ηταν οφσαιντ και εδωσαν ανυπαρκτο οφσαιντ στον κλοσε στο τελος. Δεν νομιζω πια οτι πρεπει να εχουν παραπονο η κατι τετοιο.
Να την βράσω την προϊστορία μεταξύ των 2 ομάδων. Παλιά η δυναμική της Μπάγερν (επί Χίτσφελντ) ήταν πολύ μεγαλύτερη. Επίσης λες ότι η Μίλαν ήταν εύκολη ομάδα. Οκ μπορεί να μην θυμίζει το μεγαθήριο της δεκαετίας που πέρασε και να’χει άπειρο προπονητή αλλά είναι η Μίλαν και με τα ονόματα που έχει στην ενδεκάδα της και το βάρος της φανέλας της μόνο εύκολη ομάδα δεν την λες.
Κατά τ’άλλα υποτιμάς πολύ την φετινή Μάντσεστερ, αλλά δεν πειράζει, καλύτερα, γιατί θα’ναι μεγαλύτερη η έκπληξή σου αν φάτε καμιά 4άρα κι εσείς. Με την μπάλα που παίζει η Γιουνάιτεντ είναι πολύ δύσκολο να περάσουν οι Γερμανοί. Εκτός αν οι επόπτες κλείσουν πάλι τα μάτια τους …
Απαντήσεις θα δώσουν ο γουΡούνεη (χαχαχαχα επική ατάκα ντουντ) με την παρέα του στο γήπεδο. Αν κρατήσουν αυτά τα επίπεδα φόρμας θα φτάσουν τελικό με 1η ταχύτητα, μ’όποια ομάδα και να παίξουν.