Νομιζω οτι υποτιμας πολυ την γιουναιτεντ…Πιστευω οτι οι γερμανοι θα εχουν 2 πολυ δυσκολα βραδια…Η μαντσεστερ εχει δειξει πως
ακομα και χωρις τον ροναλντο τα κατεφερνει μια χαρα…Εχει δημιουργηθει μια ομαδα που εχει δεθει πολυ και αυτο ειναι πολυ σημαντικο…
Ειπαμε θα περασει η αχωνευτη κατα 80% αλλα τα περι 4αρας ειναι και αστειοτητες ε.
Και την μπαλα που παιζει η γτδ αστην κατα μερος γιατι αυτα τα ματς εχουν δικια τους φιλοσοφια και ιδιαιτεροτητες.
Ασχετα και μαυτο παντως η εικονα που παρουσιαζει η μπαγερν ειναι τραγικη (αν και το καλο ειναι πως βγαζει αυτο το die hard φετος), δεν ξερω ποσο μπορουν να αλλαξουν σε 2 ματς με τους αχωνευτους…αλλα οπως ειπα πονταρω στην ιδιαιτεροτητα αυτων των παιχνιδιων.
Φετος πιστευω θα ειναι χρονια της Inter.
ετσι θα γινει!! 8)
Άμα σου’λεγε κάποιος ότι η Γιουνάιτεντ θα έριχνε 3 έξω στην Ιταλία στη Μίλαν και 4 μέσα και αυτό σαν αστείο θα το εκλάμβανες, έτσι;
καθολου, αυτη η μιλαν εχει κανει τα απιστευτα
Η μπαγερν ειχε παντα μεγαλη δυναμικη καθοτι ειναι μια απο τις 5 μεγαλυτερες ομαδες ασχετα αν ειχε καποια κακα διαστηματα που ολες οι ομαδες εχουν. Την προιστορια μην την βραζεις καθολου λεει πολλα και συχνα επαληθευεται. Η μιλαν φετος ειναι ανυπαρκτη. Η μπαγερν το καλοκαιρι σε φιλικο την νικησε 4-1. Το ιδιο και η μαντσεστερ. Αν δεν σε πειθει και αυτο κοιτα την πορεια της στο πρωταθλημα. Εχει φανελα ομως πραγματι , γιαυτο και ειναι επιτυχια για την μαντσεστερ. Την μαντσεστερ δεν την υποτιμησα . Αντιθετα ειπα οτι εχει πολυ καλη ομαδα και παιζει σαν “ομαδα”. Ποτε η μπαγερν σαν μεγαλος σοβαρος συλλογος που ειναι δεν υποτιμα κανεναν. Ουτε και η μαντσεστερ. Αυτο ειναι σπορ των ελληνων φιλαθλων μονο. Αντιθετα εσυ , λανθασμενα κατα την αποψη μου , υπερτιμας την μαντσεστερ. Οσο για τεσσαρες κτλ αν ξερεις απο μπαλα ξερεις τι εχουν παθει γενικα οι αγγλοι απο τους γερμανους. Και για τους εποπτες απαντησα για το πως απονεμηθηκε κατα το δυνατον δικαιοσυνη. Απο κει και περα μπαλα ειναι δεν ξερεις τι θα φερει. Εγω πιστευω στην ομαδα μου στο πνευμα της τις αξιες της και οσα εχει αποδειξει οτι πρεσβευει με επιτυχια τοσα χρονια στους αγωνιστικους χωρους.
Μέχρι στιγμής τα πάμε υπέροχα.
Και οι 2 πόρνες (Ρεάλ-Τσέλσι) έξω!!!
Κατά τα άλλα η Μπαρτσελόνα φέτος είναι λίγο τρωτή και νομίζω ότι θα παιχτεί ο τίτλος με την Ίντερ που απλά γκαμάη. Από κοντά κι η Μάντσεστερ που όμως έχει το πρόβλημα πως όλο το παιχνιδι της είναι βασισμένο στο Σρεκ. Αν δεν παίξει ο Σρεκ δεν υπάρχει Μάντσεστερ.
Αυτά ακούγαμε και πέρισυ για Ροναλντο. Αν δεν παίξει ο Ροναλντο δεν υπάρχει Μάντσεστερ, αλλα φέτος άλλα δείχνει η ομάδα και χωρίς καμιά μεγάλη μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό του.
Προφανώς, αφού όλο το καλοκαίρι σχεδιάστηκε για να παίξει χωρίς Ρονάλντο.
Μιλάμε για απουσία μέσα στη χρονιά.
Καλά Μάντσεστερ φέτος δεν έχω δει καθόλου οπότε δεν έχω ιδέα τι και πώς παίζει. Θα γίνουν μάχες με Μπάγερν πάντως γιατί μπορεί τα ατού των Γερμανών να μην είναι και στην καλυτερη κατάσταση, αλλά 2-3 φορές που την έχω δει είναι ομάδα που τρέχει ασταμάτητα.
Το Ίντερ - ΤΣΣΚΑ είναι περίεργο ζευγαράκι, από τη μια η Ίντερ είναι λούζερ από την άλλη οι ρωσικές ομάδες είναι φορμαρισμένες επειδή μόλις έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους.
Η γαλλική μονομαχία δε με αφορά και πολύ, ενώ λέω κρίμα για Άρσεναλ που έτυχε πάνω σε Μπάρτσα σ’ αυτή τη φάση. Της δίνω ένα 5% και θα την υποστηρίζω σε περίπτωση που περάσει.
μπαγερν ρε πουστη μου…μακραν η πιο κωλοφαρδη ομαδα.
αν ειναι δυνατον.πρεπει να φαει πολλα γκολ στην αγγλια ρε γαμωτο.τα κωλοδοκαρια ρε.
Ενώ η Μάντσεστερ, μπαλάρα όσο είδα.
Άντε να αποκλειστούν τα σιχάματα, βαριέμαι πάλι τελικό με αυτούς…
Oχι και σιχαματα η γιουναιντεντ.Μην το παραχεσουμε…Οι γερμανοι ηταν καλυτεροι σημερα αλλα νομιζω πως στην Αγγλια δεν θα εχουν καμια τυχη…
η μπαγερν επαιξε καλυτερα μονο στο δευτερο ημιχρονο.στο πρωτο δεν υπηρχε μπαγερν την περισσοτερη ωρα.εβαλε δυο γκολ αφου πρωτα επρεπε να γινουν κοντρες.
απο την αλλη μερια η μαντσεστερ ακομα και στη μετρια μερα της ειχε δυο δοκαρια,δυο τετ α τετ και καποια καλα σουτ.στο πολυ ανετο.
τιμη και δοξα στο μεγαλο πολ σκοουλς.αυτο ακριβως τιποτα αλλο.
Δεν ξέρω ποιον μσώ περισσότερο από Milan,Bayern,Manchester και Real.Ευτυχώς οι 2 έφυγαν ήδη.Ξεπαστρεύονται και οι άλλοι μεταξύ τους…Ένας μας έμεινε:D!
καλα αυτη σκατοmanchester πως στο διαολο εχει φτασει εδω χωρις χαφ…
Μα τι λες, χαφάρες (πλην Σκόουλς που είναι ρισπέκτ).
Ποια άλλη ομάδα έχει ογκόλιθους όπως οι Φλέτσερ, Κάρικ, Παρκ, Νάνι?
Σε χαλανε;
1000 φορες μπαγερν, αν και δεν συμπαθω γερμανια με τπτ. τουλαχιστον εκεινη εχει παιχτρονια. ο επαναληπτικος θα ειναι ματσαρα κατα τη γνωμη μου. αυριο ποιοι παιζουν?
Ντάξει άμα είναι νάρθουν στον Ολυμπιακό του Στολτίδη και του Λεντέσμα δεν θα πω όχι αλλά για επίπεδο προημιτελικών τσ.λ. και δεδομένου ότι θέλω να βλέπω μπάλα και όχι τρεχαλατζήδες με χαλάνε πολύ.