Champions League 2009 - 2010

Oxι ρε πουστη…[-X

Πω, ρε γαμώτο κρίμα.
Δεν τη βλέπω καλά τη Μάντσεστερ.

Μαλακια αυτο με τον Ρουνεη.

Καλυτερη η Μπαγερν οσο ειδα.Στηριζουμε μονο Olic γιατι ειναι παιχταρα και εγω
τα λεω και εσεις δεν τα ακουτε.

Το Λυων-Μπορντω ηταν πολυ καλο ματς με την Μπορντω να τα χανει και την Λυων
να βαζει γκολ απο το πουθενα καθε φορα.

Ρε μάγκες μόνο εγώ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από την τηλεόραση στο Μπάγερν-Μάντσεστερ;

Μην την ξεγραφετε ακομα την Manchester…Mε η χωρις Ρουνει πιστευω θα την παρει την προκριση γτ θελει και αμα περασει μεχρι και τελικο μπορει να παει.
Ενω η Μπαγιερν ειναι καλη ομαδα και με πραγματικα πολυ καλους παικτες που μπορουν να κανουν την διαφορα(βλεπε Ρομπεν,Ριμπερι(τον οποιο βλεπω να φευγει και μαλλον προς την Μαντσεστερ…),Φαν Μπομελ και πολλοι ακομα) αλλα πσιτευω οτι δεν επρεπε να ειναι στους 8 αλλα να ειναι η Φιορεντινα.Γτ οσο και να μην θελουν να πουν για διατησια…φετοσ στο Τσ.λ εχουν γινει εγκληματικα λαθη και δη στα οφσαιντ…Θυμαμαι τουλαχιστον 4 γκολ σε αγωνες που οι παικτες ειναι καθαρα οφσαιντ

θα κάνω μια πρόβλεψη Ιντέρ βλέπω να το παίρνει στο τελικό…

Έχει σαφώς πιο ποιοτικό σύνολο απο παίχτες και έχει έναν καπάτσο προπονητή που θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να πάρει το τίτλο

Επίσης μην ξεγράψετε την Άρσεναλ έχει την ευκαιρία της φέτος να πάει δυνατά…

Μπαρτσελόνα και Μάνστεστερ Γιουναίντετ τις βλέπω να αποκλείονται απο Άρσεναλ και Μπάγερν

Μάθετε μπαλίτσα στον Άρχοντα όπως λέει και ο μέγας Αλέφας

http://www.youtube.com/watch?v=oOLJc2hRtVw

1.απο που κι ως που εχει ποιοτικοτερο συνολο απο ολους η ιντερ?

2.μπαρτσελονα-αρσεναλ θα δουμε ματσαρες αλλα θα περασει η μπαρτσα για τον απλουστατο λογο οτι η αρσεναλ στα δυσκολα δεν τραβαει καθως δεν εχει ηγετες

3.για γιουναιτεντ περιμενετε λιγο ακομα…σερ αλεξ ειναι αυτος:wink:

Aκριβως ομως…

Πρέπει να με προβληματίσει που προβλέπω το ίδιο πράγμα με τον -κατά τ’ άλλα- “πόσα θες να μας τρελάνεις”;

Όχι βέβαια επειδή έχει ποιοτικότερο σύνολο στην Ευρώπη (γελάει ο κόσμος), αλλά κυρίως λόγω προπονητή και επειδή είναι το πιο σκληρό καρύδι.

…ε και ένα μέρος μου το θέλει κι όλας για να λέω ότι με πέταξε έξω η ομάδα που το πήρε στο τέλος! :roll: :stuck_out_tongue:

Επίσης, κατουράτε και λίγο Μαντσεστεραίοι ε. ΔΕΝ έχετε την καλύτερη ομάδα, ΔΕΝ θα έχετε από δω και πέρα τον καλύτερό σας παίκτη, να λέτε πάλι καλά που υπάρχει και η γριά πουτάνα των πάγκων ο Σερ Άλεξ :!:

Eιμαστε η καλυτερη ομαδα.Θα το σηωσουμε φετος.Κανεις δεν μας πιανει…Και καλα:lol:

καλα εννοειται οτι δεν εχουμε την καλυτερη ομαδα και ειναι κωλοφαρδοι ολοι οι αλλοι που δεν θα εχουμε τον καλυτερο μας παικτη,ομως ο σερ αλεξ(που αμφιβαλλω αν υπαρχει ανθρωπος που να μην τον ηθελε στην ομαδα του-ακομα και οι της τσελσι-)εχει φτιαξει μια ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης.εδω εμαθε στον κατσαπλια τον φλετσερ να βγαζει σεντρες και να κοβει που και που.

Α κοίτα εγώ το χω ξαναπεί. Θέλω στην ομάδα μου έναν από δύο ανθρώπους που τους είχα αλλά τους έχασα. :cry:

1. Γκους Χίντινκ :cry: (κυρίως)

και δευτερόντως

1. Μουρίνιο :frowning:

Αν και εδώ που τα λέμε μπροστά στο μαλάκα τον Ιταλό θα μου κανε και ο Νικολάκης ο Αλέφας!

…λέμε τώρα ε :!:

συγνωμη σοβαρα προτιμας τον ολλανδο που εκανε σημαια το κατενατσιο,αντι του δευτερου καλυτερου προπονητητ που υπαρχει στον κοσμο?

Αλήθεια πάντως, την βλέπετε να παιρνάει από το Ολντ Τραφορντ την Μπάγερν; Δεν το πιστεύω με τίποτα αν και θα χαιρόμουν να το έβλεπα και την Μπάγερν θα υποστηρίζω στον επαναληπτικό. Ίντερ στον τελικό δεν βλέπω με την καμία. Εκτός και αν στον ημιτελικό παίξει με την Άρσεναλ και όχι με την Μπαρτσελόνα (που επίσης δεν το βλέπω).

@κουίν ρούλεζ

Αυτές τις μαλακίες περί κατενάτσιου #-o τις πιστεύετε μόνο κάτι άμπαλοι! Ένα ματς πήγε να κλέψει ο άνθρωπος, επειδή είχε τη σωφροσύνη να καταλάβει ότι δεν μπορούσε να το πάρει αλλιώς ούτε εκείνος ούτε κανένας άλλος, και πέσατε πάνω του να τον αμαυρώσετε! [-X

Και να ξέρεις και κάτι άλλο, έχεις δίκιο στο ότι ο Μουρίνιο είναι ο δεύτερος καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Αλλά μόνο και μόνο επειδή ο καλύτερος είναι ο ΧΙΝΤΙΝΚ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

dεν αμφιβητω τις ικανοτητες του χιντινγκ.αλλα πραγματικα ηταν ο πιο αηδιαστικος τροπος να παιξει μια ομαδα και ειδικα με τους παικτες που εχει η τσελσι.γενικοτερα η τσελσι του χιντνγκ ηταν καλυτερη μονο απο την τσελσι του σκολαρι ως προς τη γενικοτερη εικονα.ασχετα αν ηξερε να παιρνει αποτελεσματα

ΟΚ, ό,τι πεις!

Εγώ που είμαι περίεργος προτιμούσα την ομάδα μου με τον Χίντινκ παρά με τον Αντσελότι, τον Γκραντ, το Σκολάρι, το Ρανιέρι… ακόμα και με το Μουρίνιο.

Εδω πιστευεις οτι ο χιτινκ ειναι ο καλυτερος προπονητης του κοσμου εκει θα κολλησουμε…:stuck_out_tongue:

μπορω να καταλαβω γιατι γουσταρεις περισσοτερο την τσελσι με τον χιντινγκ.και σαν προπονητης ειναι κατωτερος μονο απο τον μουρινιο απο οσους προανεφερες.ομως για καποιον λογο η τσελσι του γκραντ(τον αντσελοτι δεν τον πολυπαω)μου φανηκε οτι, παροτι δεν ηταν καποιος μεγαλος προπονητης,παρουσιασε την καλυτερη τσελσι ως προς το θεαμα(μετα απο εκεινη του μουρινιο).δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως μονο τοτε πηγε τελικο.