Champions League 2009 - 2010

νταξει κολησατε εκει περα…το παρακανα κι εγω λιγο(οκ πολυ:oops:)

δυσκολο ετσι και αλλιως, αλλα αν γυρισουν ρομπεν, σβ/γκερ και δεν παιξει ο ρουνης, ε του πουστη

ε ναι ειπαμε ρε παιδια, επαιξε 2 ματς ο χιντινκ εναντιον της μπαρτσελονα γιατι μονο ετσι την χτυπουσε (και ηταν και σε ομαδα άλλου, δεν την εφτιαξε οπως ηθελε αυτος)…σε ολες τις ομαδες του ομαδες του εχει παρουσιασει καταπληκτικη μπαλα

λες και ο μουρινιο δεν επαιξε κατενατσιο μεσα στην αγγλια τωρα η οταν ειχε τσελσι δεν επαιξε κατενατσιο παλι απεναντι στην μπαρτσελονα (πολυ πιο αμυντικα απο τον χιντινκ κιολας)

οσο για το δευτερο καλυτερο στον κοσμο δεν στεκει ουτε κατα διανοια, καθως αν κρινεις απο το εργο σε βαθος χρονου (θεαμα, ποδοσφαιριστες που εβγαλε, οικονομικα συλλογου κτλ) πρωτα παει ο βενγκερ και μετα ο φεργκιουσον…
του πορτογαλου του ετυχε μια μονακο σε τελικο, μια λακορουνια σε ημιτελικο (αν θυμαμαι καλα) και εγινε πρωτη φιρμα…οχι και καλυτερος στον κοσμο, ασε που δεν εχω δει και καμια καταπληκτικη μπαλα απο αυτον

μονο που του βενγκερ του λειπει κατι πολυ σημαντικο…οι τιτλοι.θυσιασε παρα πολλους τιτλους για να βγαλει παικτες.ειναι ο καλυτερος στο να βρισκει ταλεντα,να φτιαχνει ομαδες ομορφες στον τροπο που παιζουν,αλλα ειναι λιγοι οι τιτλοι για την αξια του.

μα ενας προπονητης φαινεται απο το ποσο ψηλα φτανει μια ομαδα που δεν εχει τοσο καλο η εμπειρο ροστερ, οσο για τους τιτλους και πρωταθληματα πηρε και σε τελικο τσουλου πηγε και τελικο ουεφα και παντα μεσα στις 3 πρωτες θεσεις ειναι

οταν οι αλλοι ξοδευουν δισεκατομμυρια στις μεταγραφες ,ενω οι αρσεναλ εχει πολυ μικροτερο μπατζετ ,φαινεται ο προπονητης (ασε που συγκριση με τις αλλες ομαδες η αρσεναλ ειναι σε πολυ καλυτερο επιπεδο οικονομικα εχοντας φτιαξει και ενα γηπεδο)

Θεέ μου, τι ματς!

Πραγματικα η χαρα του ποδοσφαιρου…

Παρε να’χεις…:stuck_out_tongue:

ρε δωστε της το τροπαιο απο τωρα,δεν υπαρχει η μπαρτσα:D

κριμα που επεσε με τη μπαρτσα η αρσεναλ γιατι ειναι πραγματι πολυ καλη ομαδα

Η Μπάρτσα δεν παίζει ποδόσφαιρο. Παίζει μία νέα εξελιγμένη έκδοση του αθλήματος.

Ωραιο γκολ της αρσεναλ…Τι ματς και τουτο…!

ρε ειναι κριμα απο το θεο πραγματικα.ελεος πια!

εν τω μεταξυ πεναλτι δεν ηταν.τουλαχιστον δεν υπηρχε προθεση

Κιε γαμώ τα μπέναλτι λέμε! :lol:

Mε μισος το εριξε…:stuck_out_tongue:

Και γαμώ τα μπέναλτυ όμως

Αρκετά αξιόμαχη η Άρσεναλ, αν το πιστέψουν ίσως προκριθούν τελικά, φτάνει να μην κάνει όργια ο Μέσι στον επαναληπτικό

τρελο ματσακι…αν αναλογιστει κανεις την εμφανιση το 2 ομαδων η μπαρτσελονα επρεπε να κερδισει 5-2…ωστοσο το γεγονος οτι το ματς παρειμεινε 2-2 μας θυμιζει γιατι αγαπαμε το ποδοσφαιρο…γιατι ολοι μπορουν να τους κερδισουν ολους

+1 σε αυτο που ειπε ο κοζυ…

@η μπαρτσα χωρις τα 2 βασικα center back της στον επαναληπτικο…αυτο και αν ειναι ευκαιρια

Απο τα καλυτερα ματς που εχουμε δει φετος…Δυναμη,ταχυτητα και δυο καταπληκτικες ομαδες…Τρελη προσπαθεια απο την αρσεναλ…Αν και η αρσεναλ εδειξε να το παλευει δεν νομιζω να τα καταφερει στην ισπανια…This was not football,this was art…8)

ηδονή το ματς. τη φάση του πεναλτι πάντως δεν την έδειξε καλά η τηλεόραση, το τελευταίο καρέ φάνηκε μόνο.

σίγουρα χωρίς τα 2 σέντερ μπακ η μπαρτσα σε μια βδομάδα, και έτσι όπως φαίνεται χωρίς farbegas και ίσως και αρσάβιν η άρσεναλ.

Εμένα πάντως μου φάνηκε πέναλντι μιας και ο πουγιόλ με τα πόδια του κλειδώνει τα πόδια του αντιπάλου…

Hταν πεναλντι…Για κοκκινη δεν ξερω.

Ματσαρα απο τις λιγες.Στο 22 η Μπαρτσα ειχε κανει 12 τελικες.
Διαστημικη μπαλα σε καποιες στιγμες.
Να’ναι καλα ο Αλμουνια τους εσωσε τους Αγγλους.
Ο επαναληπτικος θα ειναι ακομα καλυτερος πιστευω.

H’ ειναι πεναλτυ και κοκκινη ή δεν ειναι τιποτα (εγω ειμαι αυτης της αποψης)