Champions League 2009 - 2010

ΠΑΜΕ ΡΕ GUNNERS ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

Ματσαρα απο τις λιγες σημερα οπως αναμενοταν. Νταξ η Μπαρτσα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο εκανε οτι ηθελε αλλα ο Αλμουνια και η θεληση της Αρσεναλ ισορροπησαν καπως τα πραγματα. Παμε για διπλο μεσα σε Βαρκελωνη ρεεεεε 8)8)

Ψυχάρα η Άρσεναλ αλλά δυστηχώς για αυτήν η Μπάρτα είναι πολλές κλάσεις πιο πάνω. Ουσιαστικά έχει προκριθεί από σήμερα. Λέτε η σοβαρή και δεμένη Ίντερ του Μουρίνιο με δυο παιχνίδια όπως αυτά κόντρα στην Τσέλσι να μπορέσει να την αποκλείσει; Δεν το βλέπω προσωπικά. Αυτό το διήμερο παιχνιδιών με κάνει ακόμα πιο βέβαιο πως ο τελικός θα είναι πάλι Μάντσεστερ-Μπαρτσελόνα (αν και θα ήθελα να είναι Μπάγερν-Ίντερ). Και έτσι όπως είδα σήμερα την Μπαρτσελόνα θα γίνει και η πρώτη ομάδα που κατακτά δυο συνεχόμενα Champions League.

Mακάρι :papas:

Εχει κάνει καμιά άλλη ομάδα 3 συνεχόμενους τελικούς?

Πάντως επείδη είναι ποδόσφαιρο καλό είναι να μην είμαστε σίγουροι για καμία όμαδα…Ακόμα και η υπερομάδα μπάρτσα ισοφαρίστηκε σήμερα από πολύ κατώτερη ομάδα…Οπως και χθες η manchester…

Γενικά έχει πολύ δρόμο ακόμη το champions league

Η Γιουβέντους έκανε 3 συνεχόμενους τελικούς 1996-98.

Τι μου συγκρίνεις τώρα, η Μπαρτσελόνα έπαιξε μπαλάρα και έπρεπε να έχει βάλει 5 και στο τέλος ισοφαρίστηκε από ανύπαρκτο πέναλτυ και η Μάντσεστερ έβαλε ένα γκολ, έχασε άλλο ένα και μετά μην την είδατε στο γήπεδο. Χτες η Μπάγερν ήταν καλύτερη και κέρδισε.

Ματσάρα το σημερινό πάντως, όλα κι όλα, μπορεί να μην είχαμε στο γήπεδο χαφάρες σαν τον Πάρκ και τον Φλέτσερ αλλά και αυτός ο Τσάβι την παλεύει μωρέ…

Nτάξει πάλι το ξεμάλλιασες το θέμα ε :slight_smile:

Ανύπαρκτο το πέναλντι δεν ήταν. (κατ’ εμε πάντα)

Χθες στο ένα ημίχρονο έπαιξε η μία ομάδα, στο άλλο η άλλη…Πες το μοιρασμένο το παιχνίδι…

Όσο και να μη το θες και οι δύο είναι υπερομάδες.

Προφάνως ο τσάβι είναι ασύγκριτος.

Ρε ειλικρινά, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ;!

Μόνο μία υπερομάδα υπάρχει στην Ευρώπη τα τελευταία 4 χρόνια και είναι η Μπαρτσελόνα. Την οποία δεν υποστηρίζω, ούτε και υποστήριζα ποτέ, αλλά πραγματικά τη θαυμάζω. Και τη φοβάμαι και λίγο.

Υπηρχε πεναλντι ρε συ…Η μαντσεστερ ειχε 2 δοκαρια,αρκετες φασεις(οχι πολλες το ξερω)Μανια με παρκ και φλετσερ:p

Συμφωνω,αλλα ποιος ειπε οτι ειναι υπερομαδα;:-k

Εγώ, γιατί είναι, ρε άπιστοι. :stuck_out_tongue:

Ντάξει μπορεί να’ ναι και κρίση χρόνιου φανμποισμού, αλλά αράξτε κι εσείς λίγο.

Σωστά… Ενώ η Μάντσεστερ που τα τελευταία τρία χρόνια έχει φτάσει μόνο σε δύο τελικους Champions και έχει νικήσει μόλις στον έναν ενώ έχει και πάρει και τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα αγγλίας είναι για τον πουτσο.

Για τον πούτσο -δυστυχώς- δεν είναι και δε θα είναι όσο έχει Φέργκιουσον. Ούτε υπερομάδα. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα σε σχέση με την απόσταση μεταξύ των εννοιών “υπερομάδα” και “για τον πούτσο”, μαν. :stuck_out_tongue:

Εσύ μαν πρέπει να αρχίσεις να κάνεις παρέα με το Lupin.

Σ’ αυτό τον τομέα είστε το ίδιο καθυστερημένοι.

:bleh:

Δεύτερε τύπε μη μιλάς:roll:

http://www.youtube.com/watch?v=D4T3g4gGqHQ

και φέτος τελικό θα είμαστε8)

Παραμένεις υπερβολικός όμως γιατί ξέρεις πως η θέση της Μάντσεστερ δεν είναι ακριβώς στη μέση αυτών των δυο εννοιών. Είναι πολύ πιο πάνω. Για την ακρίβεια είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης μετά την Μπαρτσελόνα. Εγώ το ξαναλέω, με την Μπάγερν είμαι στα μεταξύ τους παιχνίδια και μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά το πιο λογικό σενάριο είναι να πάει τελικό με Μπαρτσελόνα.

Πες τα ρε μανσον! (όχι όμως και: μακάρι να γίνει η ανατροπή[-X).

ΛΟΥΠΙΝ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ! ΤΩΡΑ!

Chelsea, Inter, Real και φυσικά Barca, είναι καλύτερες απ’ τη United φέτος.

τα ζευγαρια των ημιτελικων

man u , barca, inter, (το αλλο παιζεται λιγακι)

Aν και γουστάρω Μπάρτσα, το πέναλτυ ήτανε μια χαρά κανονικό. Μπορεί μεν ο Φαμπρέγκας να μπλέκει τα πόδια του στον Πουγιόλ, αλλά μια χαρά τον σπρώχνει με το χεράκι του κωλομπαρίστικα, δήθεν δεν τον ακουμπάω.

Όσο για αυτό που είδαν τα ματάκια μας, δεν έχει προηγούμενο. Καλύτερα να μη μπούμε σε έξτρα αναλύσεις, όπως αν κάποιος πάει με τη Μπελούτσι δε θα το αναλύσει με τον κολλητό του ε.

Απλά δύο πράματα.
Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήτανε 29-71. :lol::lol:
Στο δεύτερο ισορρόπησε στο 40-60. :stuck_out_tongue:

Δεύτερον: μαλάκα Μαραντόνα, να πως πρέπει να παίξει η Αργεντινάρα μας στο μουντιάλ. Όχι όλοι να παίζουν για το Μέσι, αλλά ο Μέσι για όλους. Αλλά θα μου πεις εδώ καλεί το Ντάτολο, αυτό θα σκεφτεί?:-s

Ποια Μάντσεστερ ρε παιδιά. Ανύπαρκτοι είναι, τελικό με τίποτα. Ο τσίχλας έχει πάθει αλτσχάιμερ.

Πες τα γαμω την οθονη μου τι διαβαζω πρωινιατικα…υπερομαδα ειδικα φετος η μανγτπ ???

Αλλα σημερα οντως απιστευτη μπαλα…το καλο με αυτες τις δυο ομαδες ειναι πως καμια δεν ειναι καλη χωρις τη μπαλα στα ποδια, αλλα και οι 2 απιστευτες οταν εχουν κατοχη στο μισο του αντιπαλου (απο τα πιο σιγουρα over στην ιστορια του στοιχηματος, 1.55 κιολας καθολου ασχημα :D)
Οσο για το πεναλτυ και γω πιστευω πως ηταν και αφου ηταν πεναλτυ ηταν και κοκκινη.
Μακαρι να προλαβει ο ΑΑ το επομενο, ο Φαμπρεγας ουτως η αλλως σημερα δεν επαιξε μπαλα. Μπεντνερ λατρεια, στον κοσμο του, αλλα λατρεια με 2 ασσιστς ουσιαστικα, Μεσι σε καλυτερη μερα θα ειχε πεταξει 2 μεχρι το 15’, κλασσικος ‘χανω τα γελοια γκολ και βαζω λομπες’ Ιμπρα, αθλιος Ντιαμπυ, σφαιρα Γουολκοτ, γενικα ομορφιες και χαρηκα το αθλημα σημερα που τοσο το εχουν ταλαιπωρησει αλλες (οι περισσοτερες) ομαδες.

Μακαρι να ηταν τελικος αυτο το ματς, ειναι ομαδες που σεβονται το αθλημα πρωτα απ’ολα και τους θεατες που καθονται να το δουν.

Ρε παιδιά μία ομάδα που έχει πάιξει δύο σερί τελικούς τσου-λου και έχει κερδίσει τον ένα, ενώ φέτος έχει φτάσει στους 8 διαλύοντας τη Μίλαν, έχει τρία σερί πρωταθλήματα Αγγλίας και διεκδικεί και το φετινό ενώ έχει τα όσα διοικητικά προβλήματα έχει δεν μπορείτε να την ξεγράφετε.
Δεν θα περάσει εύκολα τη Μπάγερν αλλά σίγουρα από άποψη χαρακτήρα ομάδας υπερτερεί.

Στάνταρ τους το διδάσκουν και στην προπόνηση αυτό εκσπλjίσιτλjυ … :stuck_out_tongue:

Ντάξει η Μάντσεστερ φέτος υπερομάδα δεν είναι (δεν υπάρχει υπερομάδα βασικά αυτή τη στιγμή, μόνο η Ρεάλ του 99-00 με τον τεράστιο Redondo και τον απεχθή Figo ή ο γαλαξίας του 01-02 έμοιαζε με υπερομάδα - και μισώ τη Ρεάλ) αλλά αν βρεθεί στη μέρα της λίγες ομάδες την παίζουν.

Τώρα για το προχθεσινό ματς, από πλευράς ευκαιριών και μόνο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν τόσο καλύτερη η Μπάγερν. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς παιζόταν μεν σε μισό γήπεδο αλλά πέρα από την ευκαιρία με το σουτ του (κλώνου του Καραγκούνη στο θέμα υπερβολής) Όλιτς που έδιωξε ασθενώς ο ψηλέας το μόνο που’χαν να επιδείξουν οι Γερμανοί ήταν ανούσια κυκλοφορία και “ευκαιρίες” του στυλ “γιόμα που δεν βρίσκει κανείς τη μπάλα για 2 μέτρα” ξέρω’γω. Πέρα απ’αυτό όση κωλοφαρδία είχε η Μάντσεστερ σε τόσα χρόνια την είχε μαζεμένη ο (κάργα υπερτιμημένος για μένα) Ριμπερί και το - η άμυνα κοιμάται και κάνω ότι γουστάρω - γκολ του Όλιτς δεν θα έμπαινε ούτε σε ματς του δημοτικού στα παιδικά μου χρόνια. Δηλαδή, ναι, στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρχε Γιουνάιτεντ αλλά δεν είναι να λες ότι μας σώζανε τα δοκάρια όπως το '99 … :stuck_out_tongue:

Τώρα για τον επαναληπτικό είναι δύσκολα τα πράγματα καθώς οι άλλοι κρατάνε σκορ πρόκρισης, θα μπουν ψυχωμένοι και θα παίξουμε χωρίς τον παίκτη που σε πολλά ματς φέτος είναι όλη η ομάδα μόνος του, άρα θα πρέπει να βρεθεί λύση στο σκοράρισμα. Ποιος θα την κάνει τη δουλειά, ο Μπερμπάτοφ (Ιμπραΐμοβιτς τέταρτης διαλογής είναι τούτος); Βλέπω πολλούς να δίνουν ακόμα πρώτο λόγο στην Μάντσεστερ αλλά βάσει λογικής και εντυπώσεων το προβάδισμα το’χουν οι Βαυαροί, ειδικά αν παίξει ο γουρούνιστάιγκερ (αχ ωραίες εποχές στο μάνατζερ 03-04 όταν τον ανακάλυψα … :lol:) …

Τώρα για κάτι Κρίσπηδες που χλευάζουν τα τραγιά που έχει η Γιουνάιτεντ στα χαφ, να τον παραπέμψω σ’αυτό το ποστ που έλεγε ότι αυτοί οι άμπαλοι είναι που έχουν πάρει τις 3 τελευταίες Πρέμιερ, ένα Τσάμπιονς Λιγκ και πήγαν άλλη μία φορά τελικό … λέω εγώ τώρα … καλά στο ότι ο Παρκ είναι άμπαλος όμως συμφωνώ … ο Φλέτσερ δεν είναι ούτε κι αυτός κανας παιχταράς αλλά έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ ο Νάνι σε καλή μέρα είναι ωραιότατος. Ο Κάρικ Κιν τρίτης διαλογής είναι … :p. Αλλά τη δουλειά τους την κάνουν όλοι.

Ντάξει ωραία μπάλα η Μπάρτσα σήμερα αλλά μου φαίνεται ότι πέφτει λίιιγη θεοποίηση. Αυτή τη στιγμή είναι με σχετική διαφορά ασφαλείας η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη σε υλικό αλλά οκ άμα είδε κανείς το ματς με την τεσσάρα της Μάντσεστερ στη Μίλαν και θυμάται με τι μπάλα έβγαιναν οι φάσεις, δεν πιστεύω να του φάνηκε τόσο εξωγήινη η μπάλα που παίχθηκε σήμερα (και πριν με παραπέμψει κανείς στο προηγούμενο ποστ μου που λέω ότι είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο, είδα και το πρώτο μαγνητοσκοπημένο τώρα το βραδάκι στο Αμέρικα νιανιανιανια). Ακόμα και στο ματς με την Μπάγερν που συνολικά δεν παίχθηκε τίποτα σπουδαίο, αν θυμάται κανείς πώς βγήκε το τετ-α-τετ που έχασε ο Ρούνεη καταλαβαίνει τι εννοώ …

Σημειωτέον, ο συμπαθής Γκουαρντιόλα δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι, θυμάμαι πχ το κάκιστο κοουτσάρισμά του πέρυσι στον 2ο ημιτελικό με Τσέλσι που αν δεν το’χε πετάξει ο Ινιέστα στο 90φεύγα, θα είχε πάρει τη θέση του διαιτητή στο ρόλο του δακτυλοδεικτούμενου. Έχε χάρη που έχει στην ομάδα του τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, 2 απ’τους καλύτερους στράικερς και τον μισό κορμό της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας … Φανταστείτε τι θα έκανε η Μπαρτσελόνα με καναν Βενγκέρ στον πάγκο …

Όσο έχω παρακολουθήσει τον Ιμπραΐμοβιτς απ’τον καιρό που έπαιζε Άγιαξ, παιχταράς είναι, τεχνίτης μεγάλος, αλλά ακόμα δεν με έχει πείσει για γκολτζής … παρ’ότι έβαλε 2 σήμερα … για περιφερειακός είναι ίσως ο καλύτερος στον πλανήτη …

Αυτά, συμπαθώ φουλ Μπάρτσα αλλά στο συγκεκριμένο ζευγάρι είμαι ουδέτερος γιατί πάντα μου άρεσε ο χαρακτηριστικός τρόπος παιχνιδιού της Άρσεναλ, που έχει εισάγει ο (ίσως κορυφαίος προπονητής στον πλανήτη, κατά την ταπεινή μου άποψη) Βενγκέρ, παρ’ότι είμαι βαμμένος Γιουνάιτεντ.

χέηλ στο Τσου Λου.

Με τον Γράκχο μην ασχολείστε, αφού υποστηρίζει την πιο αντιπαθητική ομάδα στον κόσμο … :stuck_out_tongue: