Champions League 2009 - 2010

+10000000000000

μακαρι να σκεφτοταν καπως ετσι και το στησιμο της εθνικης!
Οσο για τον Ντατολο, δεν θα ελεγα τιποτε ακομη…παιζει να μπει ουτε στα αποδυτηρια να δει πως ειναι.

Η γρια προχθες,κοιμηθηκε.Και σιγουρα, αν ειχε απεναντι της η ΜU μια Μπαρτσα σαν τη χθεσινη, δεν θα κατεβαιναν για επαναληπτικο!

Καποιος ειπε οτι η Ρεαλ, ειναι καλυτερη απο τη Μαντσεστερ…
:o
διχως αλλο!

ΑΝ κι χτες πεσαμε απο το βουνο και σταθηκαμε στα ποδια μας, ΑΚΟΜΗ πιστευω σε προκριση ΑΡΣΕΝΑΛ!

Leviathan, η ποδοσφαιρική αδερφή-ψυχή μου:D

Να συμπληρώσω για το ματς της ομάδας μου Μάντσεστερ με τη Μπάγερν, ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε από λάθη του Φέργκιουσoν. Λάθη χμ…Καλύτερα να τα χαρακτηρίσω ρίσκα που δεν του βγήκαν.

Βλέπεις ότι τα χαφ σου παραπαίουν και η Μπάγερν φτάνει για πλάκα στην περιοχή…Από τα αριστερά τρύπιοι από τα δεξιά τρύπιοι ε βλέπεις δεν είναι καλά τα πραγματα. Αντί να γεμίσει το κέντρο του και ίσως να έβαζε ακόμη έναν καθαρό κόφτη πίσω το ρίσκαρε και έβαλε βαλένσια και γκιγκς συνεχίζοντας με 4-4-2. Ποιός θα στο παίξει το 4-4-2 όμως μέχρι το 90’? ΉΘελε απότι φαίνεται να το τελειώσει το μάτς και την πρόκριση πιστεύοντας ότι θα τον επιβεβαιώσουν οι παίκτες του όμως δεν του βγήκε.

Και να βαζανε γκολ οι της Μαντσεστερ πάντως δεν θα έλεγα ότι ήταν και οι πλέον σοφές επιλογές. Οπότε γενικά, πιστεύω ότι έκανε κακές εκτιμήσεις ο σερ γιαυτό και το έχασε το ματσάκι.

Τώρα για χθες, πραγματικά απολαύσαμε μπάλα. Ήταν το κάτι αλλο η Μπαρτσελόνα, αλλά και πολλά μπράβο στην μαχητική Άρσεναλ.

Αυτο που προσωπικά αντιπαθώ στην Μπαρτσελόνα είναι η και καλά Καταλωνία, το επαναστατικό στυλάκι, η απόσχιση και μαλακίες. Να αυτά τα ηλίθια και καλά ιδεώδη μου τη δίνουν. Κατα τ’άλλα μένοντας στα ποδοσφαιρικά δεν μπορώ να μη θαυμάζω τον απίστευτο τρόπο παιχνδιού της.

[-X

δεν βλεπω το λογο που σου την σπαει…

ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ/ΤΕΞΑΣ/ΚΡΗΤΗ. ΑΠΟΣΧΙΣΗ, ΤΩΡΑ!:lol:

Για εναν ευνοητο (νομιζω) λογον

Καλά διάβασε λίγο την ιστορία της περιοχής, το τι πρεσβεύει η Μπαρτσελόνα για την Καταλωνία και μετά έλα πάλι να μας πεις για ηλίθια ιδεώδη.

Τα διάβασα προ πολλού, τσώπα τσώπα.

Γιατί μερικοί δεν λέτε “δεν γουστάρω τη Barca με τίποτα” για να τελειώνουμε; Ή ξέρω 'γώ “Αγγλία ftw”;

Ήταν υπερομάδα η Ρεαλ του 99-00 και του 01-02 που δεν κέρδισε καν το πρωτάθλημα Ισπανίας και δεν είναι αυτή η Barca που κερδίζει ότι βρει μπροστά της και κάνει ομάδες του “καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης” - Premier league να φαίνονται Θρασύβουλοι.

Μου θυμίζει πολύ τους “ψαγμένους” μεταλάδες που κράζουν τους Maiden.

Τελικά την σμπαράλιασαν ο Σονγκ κι ο Ντιαμπί τη Barca; :smiley:

Πόσες φορές έχεις δει τη Ρεάλ φέτος εκτός απ’ το ματς με τη Λυόν; Γιατί εγώ τη βλέπω κάθε βδομάδα να σκορπάει ομάδες στην Ισπανία, να παίζει στα ίσια τη Barca στο Camp Nou και ναι κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη γιατί έχει απείρως καλύτερο υλικό απ’ το κέντρο και μπροστά.

2 φορες τελικο τα τελευταια χρονια,πρωταθληματα κτλ,φετος με τη χειροτερη ομαδα μας εδω και μια δεκαετια,ειμαστε παλι μεσα σε ολα,εστω και αν πλεον με οφ τον γουρουνεη τα βλεπω χλωμα τα πραματα…ελα μωρε τωρα,ασχοληστε και σεις με τον καθε πικραμενο κομπλεξακια που εχει να δει πρωταθλημα στο νησι απο τοτε που γεννηθηκε ή που εγινε γνωστος και υπολογισιμος,επειδη τον αγορασε ρωσος μεγιστανας…

Υποτιμησανε οι βλακες προχτες την γερμανικη γελοιοτητα που ονομαζεται μπαγερν,και κατσανε και χασανε,παιζοντας τιποτα…στο α μερος 1-2 φορες μπορουσαν να τελειωσουν ματς και τον παιξανε…τεσπα,με ρουνεη κτλ στο Νησι,εγω εβλεπα μια ομορφη 3αρα,τωρα χωρις αυτον,δυσκολα τα βλεπω,ακομα και για πρωταθλημα πλεον…με Μπερμπατοφ και λοιπους αστειους,ελεος,δεν το κοβω να περναμε,μην σου πω οτι μας βλεπω να χανουμε και απο μπαγερν τωρα…

αλλα ουτως ή αλλως,εγω δεν ειχα και καμια φιλοδοξια τρελη φετος για τσουλου(ουτε καν),μονο πρωταθλημα ηλπιζα…απλα οκ,αυτο,οταν με το χειροτερο ροστερ που θα μπορουσα να φανταστω,με καρικ(ελεος),παρκ(καλα καλα πουλαμε φανελες και σε τζαπαν) κτλ,ειμαστε και διεκδικουμε ακομα αυτα τα τροπαια,οκ,αντε,κλαστε μας τα @@ και τραβατε πισω στις τρυπες σας…ουτε καν υπερομαδα,ουτε καν σταθερη ομαδα,ομαδα του ενος παιχτη ειναι,και παλι σας κανει πλακα…αντε,μπουλο τωρα…

One_Inch_Man
Πόσες φορές έχεις δει τη Ρεάλ φέτος εκτός απ’ το ματς με τη Λυόν; Γιατί εγώ τη βλέπω κάθε βδομάδα να σκορπάει ομάδες στην Ισπανία, να παίζει στα ίσια τη Barca στο Camp Nou και ναι κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη γιατί έχει απείρως καλύτερο υλικό απ’ το κέντρο και μπροστά.

Eιναι γεγονος οτι δεν την βλεπω ΚΑΘΕ εβδομαδα…Του πουστη, δεν την βλεπω καν στη πριμερα…Ουτε καν στην Ευρωπη.
μαλλον εχεις δικιο.
Αλλα το πτηνο…ΠΤΗ-ΝΟ!

Γιατι δεν γινεται ΟΛΑ να ειναι “στραβοπατηματα” και “ατυχεις βραδιες”.
Μια ομαδα, ειναι πραγματικα ΚΑΛΥΤΕΡΗ οταν κερδιζει.
Οπως με τη Μπαρτσα χθες…απειρως ΚΑΛΥΤΕΡΗ…αλλα το αποτελεσμα ΔΕΝ το πηρε.Και στο τελος αυτο μετραει.

Κατι σαν την περιπτωση του “Αιωνιου Ευρωπαιου Βαζελου”
ΠΑΝΤΑ καλυτερος,παντα το πτηνο.

Βασικά το αποτέλεσμα είναι καλό (χ με 2 γκολ εκτός έδρας).
Οι καλύτερες ομάδες φαίνονται στη διάρκεια της σεζόν. Σε νοκάουτ αγώνες όλα γίνονται, παίρνει και η Ελλάδα euro άμα λάχει.

Αλλά συμφωνώ στο ότι αφού δεν το έκανε 0-4 η Barca στο 1ο ημ., όλα τ’ άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Το Καμπ νου βέβαια είναι άλλη ιστορία…8)

:lol:

true

1. Το 2-2 με την Αρσεναλ και μεσα στο Εμιρειτς δεν το θεωρω ως αποτελεσμα κακο. Κακο ειναι (για την Μπαρτσα) πως αυτο το σκορ την αδικει καταφορα. Οταν παιζεις τετοιο ποδοσφαιρο, με τετοια ενταση και για τοσο χρονικο διαστημα (σχεδον 1 ωρα) πρεπει να σκορπιζεις την αντιπαλο και να της κανεις σαφες πως στη Βαρκελωνη θα ερθει μονο για τουρισμο!
  2. Το οτι δεν το πετυχε αυτο η Μπαρτσα πιστευω πως οφειλεται καθαρα σε ΑΤΥΧΙΑ στην τελικη προσπαθεια και στην απιστευτη αποδοση του Αλμουνια.
  3. Και η 2 ομαδες προσφεραν πολυ καλο θεαμα αλλα πιστευω μονο τυφλος δεν ειδε πως η Μπαρτσα , τουλαχιστον στο χθεσινο ματς, επαιξε 8 ταχυτητες πανω απο την Αρσεναλ και βαση αποδοσης δικαιουταν τη νικη
  4. Ελπιζω πως με το 70% της χθεσινης αποδοσης στο κατηφορικο Ναο( Καμπ Νου) τα πραγματα θα μπουν στη θεση τους εστω και χωρις τα 2 βασικα μας μπακ
  5. Για να γινω Γκουαρντιολα στην θεση του Γκουαρντιολα
  • Πεπ τι παθος και αυτο με τον Μπουσκετς; Παλι το 1ο γκολ ξεκινησε απο χαζο πουλημα της μπαλας στο κεντρο και μαντεψτε απο ποιον εγινε! Αφου εχουμε τη χαφαρα τον Γιαγια αμαρτια δεν ειναι να τον κραταμε στον παγκο;

Το χθεσινο 2-2 οντως ηταν μαγικη εικονα, η Μπαρτσα ηταν σαφως καλυτερη στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου… Θεωρω οτι ειναι το μεγαλυτερο φαβορι για την κουπα…

Nτάξει σε αυτό διαφωνώ πολυ…Μακάρι την μπάλα που παίζουμε φέτος στο πρωτάθλημα, να την παίζαμε της χρονιές 2001-2002, 2002-2003, 2003-2004

Εγώ παρακολουθώ την manchester από το 2001 και πραγματικά τα τελευταία τρια με τέσσερα χρόνια φχαριστιέμαι πολύ μπάλα από την ομάδα αυτή (συμπεριλαμβανομένης και της φετινής χρονιάς.)

Και ok προσωπική άποψη είναι αυτό, ok έχει πέσει λίγο σαν ομάδα, αλλά διάολε δεν μπορώ να ακούω ότι η φετινή manchster είναι χειρότερη από την manchester του van nistelroy, πραγματικά δεν μπορώ.

Τραυματιστηκε ο ιμπραιμοβιτς και χανει τον επαναληπτικο με αρσεναλ,ισως χασει κ το ελ κλασικο με την ρεαλ.

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια. Μένει να δουμε αν θα είναι και ενόψει Άρσεναλ.

Παιδια αφηστε τις υπερβολες φετος η μαντσεστερ παιζει πολυ καλη μπαλα.Βεβαια δεν παιρνει ΤσουΛου με την καμια.

Ναι ρε εννοείται αυτό… Ακούστηκαν πολύ υπερβολικά πράγματα εδώ…

Δεν λεω υπάρχει η πιθανότητα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα να μείνουμε, εκτός από πολύ σημαντικούς στόχους, αλλά παίξαμε πολύ αξιοπρεπή μπάλα φέτος…Μη λέμε και ότι θέλουμε. Και όπως είπα, πολύ καλύτερη απ’ αυτήν που παίζαμε στην αρχή της δεκαετίας

Βασικα η φετινη Μαντσεστερ ειναι μια ομαδα που μ’αρεσει να βλεπω.Εχουν πολυ ενδιαφερον ολα τα παιχνιδια της,ειδικα αυτα με τη Μιλαν(Το 1ο βασικα).

…και ψυχή και πάθος…κιαυτό πηγάζει απ’τον Γκουαρντιόλα:):!:

Να ρωτήσω κάτι?

Η καλή μπάλα που παίζει η Μάντσεστερ φέτος, είναι η σωστή κυκλοφορία της μπάλας που καταλήγει σε αμέτρητες σέντρες όπως στο ματς με την Τσέλσι?

Εκτός αν ήταν εξαίρεση το παιχνίδι αυτό, δεν έχω δει και πολλά ματς της φέτος…