Champions League 2009 - 2010

Παικταρας μπορει να ναι - “αστερι” δεν ειναι

σωστο και αυτο.αλλα και παλι εμεις περιμενουμε σημερα καλη μπαλα απο παικτες που το κατεχουν το τοπι.οποτε ελαχιστα μας πειραζει το αν θα ειναι αστερια ή οι 18χρονοι και 20χρονοι μικροι θεοι που εχουν και οι δυο ομαδες.

Nαι ρε, δεν ειπα κατι γι αυτο, επειδη ειπε ο αλλος για αστερια!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!

Έχω την αμυδρή εντύπωση πως έγινε φάουλ πριν στην αρχή της αντεπίθεσης που κακώς δεν δόθηκε …

λοοολ τώρα που γράφω το ποστ γκολ της παιχτούρας.

Το ματς προβλέπεται συναρπαστικό.

έντιτ: σόρρυ, ΓΚΟΛΑΡΑ εννοούσα.

παρ`τε τα φρυδια μας τωρα.βγαλανε και γλωσσα!

Κρίμα αλήθεια που λείπουν Αρσάβιν και Φάμπρεγας.

Κριμα που σηκωνει την σημαια ενω ο Μπεντνερ ειναι ενα μετρο πισω.

ΥΓ: 3…

Μεγάλος παίκτης.

Παιδια εγω ειμαι φιλος της Αρσεναλ,αλλα σημερα απλα υποκλινομαι σε αυτον τον παικτη που λεγεται Lionel Messi!

Τι κανει ο μεσσι ρε μαλακες; Πωωωωωωωωωωωωωω… Ενταξει δεν νικαει εντελως μονος του αλλα και παλι ποιος ροναλντο και ποιος ρουνι(ρισπεκτ ειμαστε και Man Utd) και μαλακιες μου λετε τωρα.

Εντωμεταξυ στο τριτο γκολ στο ριπλευ εδειξε κατι γαματο που δειχνει οτι ο μεσι δεν ειναι μαλακας ατομισταρος και για αυτο εχει γινει μεγαλος. Γυρναει (παρα πολυ) γρηγορα 2 φορες το κεφαλι πριν κοντρολαρει την μπαλα για να δει που ειναι ο αλλος και πραττωντας σωστα και εξυπνα το πηρε μονος του(ηταν καλα πιασμενος ο αλλος).

Και στο δευτερο βασικα εγω ειδα τον αμπινταλ που εκανε κινηση και φανηκε να μην την ειδε ο μεσι και λεω απο μεσα μου “δωστη του να παει στο διαολο, δν τον βλεπ…α οκ:p”
Και ο πουστης ποσο γρηγορα μπηκε σφηνα στην φαση…

οφ-τοπικ:

“Γεια σου τακη παναθηναικος ειμαι
-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, δεν μιλαει κανεις :p”

Εγώ να πω πως πέρα απο το εξωπραγματικό, φυσικό του ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή του Μέσσι είναι το μυαλό του…ποτέ κανένας παίχτης, όσο εξαιρετικό ταλέντο και να έχει αν δεν έχει το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του και δεν το χρησιμοποιεί συνέχεια για να προοδεύει το παιχνίδι του, δεν πρόκειται να πάει πουθενά…

και ο τεράστιος zidane που έχω δει ζωντανά αυτήν την αρετή την είχε σε πολύ υψηλά επίπεδα εν αντιθέσει με πολλά ταλέντα που χάθηκαν γιατί νόμιζαν ότι φτάσανε τόσο εύκολα στην κορυφή και είχαν το μυαλό τους εκτός κεφαλιού

Κάτι μου λέει ότι του Βεργκερ τον πονάει η Μέσι του:):!:

Ε τον πουστη.

1. Καλά την έφτιαξε την Arsenal.

ειχα να δω ματς πααααρα πολυ καιρο

το κατεφχαριστηθηκα =Δ

πρωτο ημιχρονο τελειως φιφα ποδοσφαιρο με σπαμ γκολ απο ιδιο παιχτη κιετς

Τα λόγια περιττά…Μακάρι σε 30 χρόνια από τώρα ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος στην ιστορία να θεωρείται ο μεσι και μεις να’ μαστε ευτυχείς που τον ζήσαμε. Πανέξυπνος (κρίμα που παίζει στην μπάρτσα όμως :p)

Ροζίτσκι καφενείο. Με σιλβεστρ που πας. Φαμπρεγκας, αρσάβιν απαραίτητοι

ειλικρινα δεν μου ερχονται αλλες λεξεις για την μπαρτσα και τον μεσσι.απλα τους ευχαριστω που ειμαι οπαδος της ομαδας αυτης και εχω την τυχη να τη ζω σε αυτα τα μεγαλεια.πραγματι οταν θα μεγαλωσουμε θα εχουμε να λεμε οτι ειδαμε τον σπουδαιοτερο παικτη και τη σπουδαιοτερη ομαδα ολων των εποχων.ακομα και να χασει το τσαμπιονς λιγκ θα εχει γραφτει στην ιστορια

Άμα μιλάω να μ’ ακούτε ρε!

Εντάξει μπορεί να μην πέτυχα τη μέρα :oops: στο απέναντι τόπικ, αλλά πέτυχα αυτό που τελικά έγινε. Ρε τσαπού από δω ίσαμε τη Βαρκελώνη λέμενς!

Τη ζηλεύω αυτή την ομάδα. Τον ζηλεύω αυτόν τον παίκτη. Κάτι τέτοιες βραδιές πραγματικά θα ήθελα να ήμουνα Μπαρτσελόνα.

Αν και επιμένω στην πρόβλεψή μου ότι θα το πάρει η Ίντερ (πείτε το διαίσθηση ή όπως αλλιώς θέλετε), αυτή η Μπάρτσα θα είναι ούτως ή άλλως πρώτη και φέτος στις συνειδήσεις των περισσότερων. Και ειλικρινά της εύχομαι να το σηκώσει μέσα στο Μπερναμπέου! :slight_smile:

και οι τυφλοι ειδαν σημερα…8O

βεβαια αν και ο θεοτυφλος εποπτης εβλεπε και κανενα οφσαιντ σωστα καλα θα ηταν…:?
αυτη η αρσεναλ εχω την εντυπωση πως αδικησε τον εαυτο της στα ματς με την μπαρτσα…(εκτος των τραυματισμων…)

εχει τρελαθει ο μεσι…
οσο δεν εχει καποιον σοβαρο τραυματισμο θα μας χαριζει μεγαλες νυχτες…
σημερα ηταν μια απο αυτες…
και οχι τοσο για ολη την μπαρτσελονα…
…καλυτερα…
να λαμψει(φανει) περισσοτερο γιατι το αξιζει ο κοντος(ολοι κοντοι ειναι βεβαια…)

και εγω πολυ την φοβαμαι την ιντερ…
δεν ξερω γιατι…