:respect::respect: θεϊκό ποστ
Δεν τον είδα όλο τον αγώνα, αλλά είχε πλάκα γιατί κάθε φορά που έβλεπα έβαζε ο Μέσι γκολ :lol::lol: που να τον έβλεπα και όλο. Αγαπάμε Μπάρτσα και ελπίζω να το σηκώσει
:respect::respect: θεϊκό ποστ
Δεν τον είδα όλο τον αγώνα, αλλά είχε πλάκα γιατί κάθε φορά που έβλεπα έβαζε ο Μέσι γκολ :lol::lol: που να τον έβλεπα και όλο. Αγαπάμε Μπάρτσα και ελπίζω να το σηκώσει
Μερικές παρατηρήσεις.
1.Μέσι παικταράς.
2.Θα φάμε γερό … από μέσι στο μουνδιάλ.
3.η άρσεναλ δεν έχει εμπειρία
4.ροζίτσκι άμπαλε κάτσε σπίτι
5.βενγκέρ αν και δεν έχεις πάρει τίτλο για μένα είσαι ο καλύτερος προπονητής.
αυτά.
δεν βλεπω να κανει κατι γενικα η αργεντικη στο μουντιαλ…
και μαζι και ο μεσι…
θα δουμε…
για τωρα ας τον βλεπουμε εδω …
Mην ανυσηχεις, με Αβρααμ στην ενδεκαδα δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.
Στο 10λεπτο με το φορειο θα τον βγαλουνε τον μικρο.
:lol::-s:lol:
Εγω επαιζα προ και οποτε αλλαζα να δω τι γινεται ο μεσσι εβαζε και απο ενα γκολ:p
Αν και δεν υποστηριζω μπαρτσα χαιρομαι που παιζει τοσο ομορφο ποδοσφαιρο.Ο ροζιτσκυ σκετη απογοητευση σημερα ομως.
Εντιτ.Προτινω Βυντρα-Αβρααμ για ταυτοχρονο μαρκαρισμα στον Μεσι και τον καραγκουνη να βουταει μπροστα του .Μονο ετσι!
Ο Ροζίτσκι είναι αυτός ο Μαραντόνα της κεντρικής Ευρώπης; :lol:
Στο Μουντιάλ θα τον σβήσουμε τον Μέσι! Ξέρει ο Όττο! \m/
Τα πραγματα μπηκαν ση θεση τους και δικαια η καλυτερη ομαδα περναει στα ημιτελικα.
Ο Μεσι ειναι φαινομενο! Ειναι αστειο να συγκρινεται με αλλους ποδοσφαιριστες γιατι απλα δεν ειναι ποδοσφαιριστης αλλα κατι ανωτερο. Ας παρακαλαμε να μην εχει κανενα σοβαρο τραυματισμο ή συνεχεις μικροτραυματισμους (οπως την πρωτη του χρονια στην Α ομαδα της Μπαρτσελονα) γιατι εχει πολλα ακομα να μας χαρισει!
Εγω για τα ημιτελικα εχω 2 σεναρια. Το 1ο ειναι πως οπως στα ματς των ομιλων η Ιντερ θα το παλεψει αλλα επειδη απλα ειναι μια κλαση κατωτερη της Μπαρτσα θα φυγει με συνοπτικες διαδικασιες εκτος. Το 2ο, που ειναι και αυτο που απευχομαι να γινει, ειναι λογω τρομερης επιυθμιας παικτων-Προπονητη-προεδρου της Ιντερ επιτελους να κατακτησει μια ευρωπαικη κουπα να τα δωσει ολα και να περασει.
Οι μαντικες ικανοτητες μου, μου λενε πως οποια ομαδα προκριθει απο αυτο το ζευγαρι θα το σηκωσει κιολας.
Αν ειχαμε και αραμπατζη στην εθνικη ανετα του κοβε την μπαλα του μεσι
Εντάξει παιχταράς ο Μέσι, αλλά θα τον φάει το σταρ σύστεμ είναι σίγουρο. Στο 4ο γκολ ο κειτά είναι σε πλεονεκτκότερη θέση για γκολ, μια απλή πασούλα του λίο αρκεί για να μπει το γκολ και συνεχίζει να τα κάνει όλα μόνος του. Δε νομίζω ότι με τέτοια νοοτροπία θα τον βοηθήσει.
Ολοι Αργεντιναρα στο Μουντιαλ παιδια,ετσι πρεπει.
Red Rum αναλογα τη μπαλα που ξες,κανεις και τις βεντετιες σου.Ο Μεσσι και πολυ ομαδικος ειναι μη σου πω…
Πες τα ρε παμπκιν αρχοντα.
Οχι, σοβαρα τωρα, συμφωνω, ετσι ειναι.
Υποκλιθειτε ολοι στον [SIZE=“4”]ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ[/SIZE] παικτη των τελευταιων χρονων…
:bow2::bow2:
Απλα τα πραγματα, δεν ειναι ανθρωπος, ειναι ΘΕΟΣ, εξωγηινος… Σκετη μαγεια να τον βλεπεις…
εισαι λαθος ρε ρεντραμ
1ον στο 4ο γκολ παπαρια και να δωσει παπαρια και να μη δωσει…ο οποιοσδηποτε θα προτιμουσε να παει για 4ο εκτος αν ειναι ο οσιος παταπιος ξερωγω
2ον ειναι ο μονος παικτης που δεν μου κανει για σταρ συστεμ, τον βλεπω πολυ σοβαρο και προσηλωμενο
3ον ναι τον θελουμε να κανει ο,τι θελει αυτος
Θα συμφωνήσω λίγο πιο πάνω, με τον Red Rum για το ότι στο 4ο γκολ, έπαιξε ατομιστικά, άνετα θα μπορούσε να δώσει την μπάλα, αριστερά. Ελπίζω να κρατήσει low profile, και να μην ψωνιστεί, ειδικά τώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Και γενικά παρατήρησα ότι, όταν είναι κοντά στη περιοχή και έχει τη μπάλα, δύσκολα θα την δώσει. Έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε. Κρίμα να πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο.
Ρε παιδια ελεος…
Να δω ποιος υπερπαιχταράς της εθνικής μας (γελαμε εδώ) θα μαρκαρει τον Μεσι στο μουντιάλ …:lol: του over το καγκελο θα γινει…
Καλά κάνει και δεν δίνει στον Κεϊτά. Ο επιθετικός πρώτα πρέπει να έχει στο μυαλό του το γκολ και μετά την πάσα. Δεν είναι καν μέσα στην περιοχή οι δύο παίκτες. Με πάσα καθυστερεί το παιχνίδι και τη δίνει σε έναν παίκτη που δεν έχει για αρετή το σκοράρισμα. Ίσως απλά να έπρεπε να σουτάρει νωρίτερα.
Μεγάλη βραδιά για τον Λιονέλ χθές (λες και είχε καίρο να το κάνει! ) και σοβαρά στημένη ομάδα η Μπάρτσα.Με πολύ καλό παιχνίδι πασών, απέδειξε (δεν ξέρω αν το χρειαζόταν) το πόσο καλά οργανωμένη μπορεί να είναι ,έστω και με ελλείψεις, απέναντι σε μία ομάδα που την έχει φάει το όνειρο οτι κάποτε θα “μεγαλώσει”.
Χθες φάνηκε κατά πολύ το πόσο λείπουν οι μονάδες απο την Αρσεναλ ,αυτές που θα “πάρουν στα πόδια τους” την ομάδα όταν χρειάζεται.Δεν πιστεύω οτι είχε να κάνει με τις δικές της ελλείψεις, καθώς το σύνολο της Μπάρτσα ήταν πιο ευέλικτο και σίγουρα πιο αποτελεσματικό.
Δεν μιλάω για το πόσα γκολ έβαλαν,αλλά για το πόσο σωστά αναπτύσονταν.
Η γρήγορη απάντηση ήταν σιγουρα καθοριστική, όπως και το οτι εφόσον έπρεπε μετά να κυνηγησουν (αφού ήταν πίσω στο σκορ) ανοίχτηκαν και …έφαγαν όσα μπορούσαν.
Μπάρτσα πλέον για Τελικό!
ΥΓ: Ο σχολιασμός σχετικά με το 4ο γκόλ είναι το λιγότερο αστείος.
Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιες ομάδες, και βλέπουμε τέτοια μπάλα…
Με τέτοια εμφάνιση δε νομίζω ότι παίζει να χάσει την κούπα.
Όσον αφορά το 4ο γκολ : όλοι οι μεγάλοι επιθετικοί είναι εγωιστές. Δεν γίνεται αλλιώς. Πάει πακέτο αυτό. Για μένα καλά έκανε, και ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.