+5000000000000000
Εγώ πραγματικά τράβαγα τα μαλλιά και όπως είπα το βαλα μετά στο mute…Πραγματικά κάτι πρέπει να κάνουν μ’ αυτό το θέμα… Είναι πολύ σπαστικο για όποιον υποστηρίζει την ομάδα που δεν υποστηρίζουν εμφανώς οι εκφωνητές
+5000000000000000
Εγώ πραγματικά τράβαγα τα μαλλιά και όπως είπα το βαλα μετά στο mute…Πραγματικά κάτι πρέπει να κάνουν μ’ αυτό το θέμα… Είναι πολύ σπαστικο για όποιον υποστηρίζει την ομάδα που δεν υποστηρίζουν εμφανώς οι εκφωνητές
Μη λέτε ό,τι θέλετε.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μόνο τα κλάματα δεν είχαν βάλει για τον καημένο το ρούνεϊ.
Πάτε καλά όλοι σας μωρέ, ο Κατσαρός είναι άρρωστος ΜανΓιουναϊτεντικός :!:
έντιτ
Πηρούνια, γκρρρρρ…
Ντάξει βέβαια δεν τρέχει τίποτα, ο Κουινάκος κι ο Γουόρστ έχουν αποδείξει ότι δεν ξέρουν και πολλά από μπάλα γενικότερα.
Εγώ γιατί κατάλαβα ότι οι εκφωνητές ήταν με τα μπούνια Μάντσεστερ;;;
Ο πανηλίθιος ο Θεοφιλόπουλος μας έπρηξε τα @@ για το “θαύμα του Ρούνει” και το σύγκρινε με το αντίστοιχο θαύμα του Μέσι (ναι, για τέτοια ηλιθίοτητα μιλάμε).
Επίσης, ήλπιζαν μέχρι και το φινάλε σε επανάληψη σκηνικού τελικού '99, αφού με το που έδειξε ο τέταρτος τις καθυστερήσεις, ο Θεοφιλόπουλος εύχεται: “Για να δούμε, θα ξαναγίνει” (άλλη μαλακία αυτό, λες και τέτοιες ανατροπές γίνονται κάθε τρεις και λίγο).
Κανενος υπερ δεν σχολιαζαν μωρε ,απλα λεγαν πιπες γενικοτερα και σπαγαν @@…
(παντελως οφτοπικ και ακυρο,απλα τωρα το ειδα,τραγικη συγκριση ροναλντο-μεσι λιγες σελιδες πριν…γελαει η πλαση)…
Παιδια,με δουλευετε?Καταλαβαινω τον πονο σας,αν θελετε ελατε Βολο να λυωσουμε στα τσιπουρα,να τα ξεχασετε ολα!!!Αλλα Manchester και Barcelona ειναι θρησκεια για την ΝΕΤ!!!
Οκ πάσο ίσως και να’ χετε δίκιο, αλλά προσωπικά το να ακούω διαρκώς: και ντάξει πάει, δεν μπορεί η ομάδα, πάει, είναι αδύνατο κλπ, μου σπάει τα νεύρα. Κανε μόκο ρε μαλάκα ναδούμε λίγο το μάτς. Αρκεσου στην απλή περιγραφή μπορείς?
Όχι δεν μπορεί.
Γι’ αυτό τον πληρώνουμε. Για να λέει αρλούμπες.
προσπερναω το σχολειο περι μπαλας,του ανθρωπου που υποστηριζει τσελσι και παο:p
αμαν πια ρε παιδια με αυτο το κουινακος.νταξει ειπαμε ειμαι μικροτερος σχεδον απο ολους εδω,αλλα γινεται και λιγο ενοχλητικο.
καποια μερα θα επαναστατησουμε και εμεις οι μικροι του φορουμ:p
O Κατσαρός με τον Ιωάννου μετέδιδαν.
Καλά δεν τόχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ και πολλά χρόνια οι μεταδόσεις της κρατικής είναι ό,τι πιο άθλιο? Θυμάμαι να βλέπω μουντιάλ 2002 και να φρίττω με την αμπαλοσύνη και την έλλειψη λεξιλογίου και χρωματισμού φωνής…
φτου σου! κριμα που σαι παο:p (ΣΤΟΝ ΓΡΑΚΧΟ παει)
Θεοφιλόπουλος μπρρρρ…που χάθηκε αυτο το φιντάνι ωρέ:lol:
Η Ντρημ Τημ της καρδιάς μας.
ε?:-s
Πανάξια πρόκριση, το πίστεψε η Μπάγερν και το πήρε.
Και μη βρίζετε το Ραφαέλ, ας μην έβαζε τον 20χρονο ο Φέργκι σε τέτοιο ματς.
Κατά τα άλλα μεγάλο ματς και το γκολ του ασχημομούρη ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟ.
F.C BAYERN
stern des sudens du wirst niemals untergehen , weil wir in den guten wie in den schlechten zeiten zu einander stehen!!!
Ειμαστε περηφανοι!!! Μπραβο!!! Μπραβο!!! Μπραβο!!! Ειμαστε η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!
δεν πήγαινε σε σενα
Ανδρέας Ναούμης ΘΕΟΣ!
Αλλά ξέχασες Κώστα Καπάταη (που έκανε πραγματικά καλές μεταδόσεις), Σταύρο Τσώχο (που έφυγε νωρίς για τον Αντέννα βέβαια) και φυσικά τον μέγιστο των μεγάλων:
ααααααααααααα:D
ναι κοπανησε. 2-3 φορες. αλλα για πες μου, ο βιντιτς δεν κοπανουσε? ο βιντιτς δεν επαιζε τσατσικα και υπερσκληρα? μην πω για το πεναλτι που και ο μαντεστερικος κατσαρος παραδεχτηκε.