Φερε θα ρευτώ του χρόνου στον ολυμπιακό βόλου
Μη παρεξηγείσαι. πλάκα κάνω όπως και το να τον φας από τον γκομισ, γιατί αρπάζεσαι ευκολα
Φερε θα ρευτώ του χρόνου στον ολυμπιακό βόλου
Μη παρεξηγείσαι. πλάκα κάνω όπως και το να τον φας από τον γκομισ, γιατί αρπάζεσαι ευκολα
Φιλε,το παρατραβας κι εγω δεν θυμαμαι να σε προκαλεσα!Αποδεξου την ηττα,τι να κανουμε τωρα εχασες!!
Δες το έντιτ
Oκ δεν ειχα δει το spoiler!!Ολα καλα!!!
μαγκας ολιτς, στα αρχίδια και την αμπαλοσύνη θυμίζει το θωρηκτό ΓΙΑΝΚΕΡ και γουστάρουμε. στο γκολ έκανε ιδανικό τελειώμα πάντως, μη λέτε μαλακίες για βαν ντε σαρ. έσωσε κι ένα του ρομπέν, γενικά ήταν πολύ καλός. μήπως περιμένατε να σώσει και το ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ στο τέλος?
ο φέργκιουσουν θα έλεγα ότι έκανε μαλακία που έβαλε γουρούνεη, αλλά και ποιόν να βάλει. καλύτερα ο ρούνεη με μισό πόδι, παρά ο περπατόφ περπατόφ εις το δάσος.
δεν είδα αποβολή γμτ, πήγα πιο μετά. πάντως, καλύτερα που την έδωσε. να χουν κάτι οι οπαδίσκοι της μαν.ου για να χαϊδεύονται. α, στο 1ο γκολ του νάνι, αν κ δεν είδα καλό ριπλέυ, μήπως άρχισε από οφσάηντ η φάση?
τζιοπα: Πάντα μια ήττα τσούζει. Τι να κάνουμε
Εδιτ: dude: χάρη στο ρουνει μπήκε το πρώτο γκολ
Worst, θα στις φερω εγω τις σοδες, την Κυριακη
χαχαχαχαχ:har:
Ελπίζω να μην άνοιξα καμια βεντέτα και του χρόνου να’ χουμε πολέμους :lol:
σχετικά off topic: τις προσέξατε τις άκυρες διαφημίσεις ε? προφανώς κάποιος τα είχε τσούξει και όταν είπε ο Κατσαρός “Η Μπάγιερν είναι στον ημιτελικό! Κάποιος δίνει το χέρι στο Φέργκιουσον…” νόμισε ότι τελείωσε το παίγνιον και ότι έπρεπε να δώσει διαφημίσεις…#-o#-o
Α ΡΕ ΕΡΤ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!:lol::lol::lol:
ναι, προφανές. κατά τ άλλα, ειδικά και μετά την αποβολή ήταν σα να παιζε με 9. και ασχέτως στρατηγικής, φάνηκε ότι ο αστράγαλος δεν την πάλευε. δεν ξέρω πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημά του, αλλά εγώ δε θα το ρίσκαρα. κάτι που είπα απ’ την αρχή του αγώνα, όχι αφού τελείωσε.
ψ. άκυρο, δεν παίζει οφσάηντ στην αρχή της φάσης του 2ου γκολ, βρήκα ρηπλέυ
ψ2. καλή μλκια έκανε ο ραφαέλ, έλεος.
ψ3. έλιωσα στα γέλια όταν έσκασε η ΜΠΗΛΙΩ, δε γίνονται αυτά.
στο πρώτο παιχνίδι πάντως περισσότερο θύμιζε Καραγκούνη στη γκρίνια
πάντως πέθανα στα γέλια με τον παραλληλισμό, ενθυμούμενος την αγαπημένη μας φάτσα που στον τελικό του 99 το’στειλε στο δοκάρι το τόπι ως καλός άμπαλος …
λύκε, λύκε είσαι’δω; :lol:
θα εχει ενδιαφερον ενας τελικος μπαγερν-μπαρτσελονα…
αλλα να προηγηθεί η μπαγερν…
θα ειναι καλυτερα ετσι…
.
.
ξερω…εχω ξεφυγει
Στην Μαντσεστερομπαρτσελονοκρατουμενη ΝΕΤ,προφανως δεν αντεχαν αλλο την παροχη παστελιου κι ειπαν να βαλουν λιγο Mπηλιω να γουσταρουμε!!!Ε,ρε τι πληρωνουμε!!!
[QUOTE=crimson_Idol;853581]ο αδερφος μου που λατρευει τους γερμανους , οταν βαζει η μαντσεστερ το τριτο γκολ , αρχιζει να φωναζει…:
τελειωσε… η μπαγερν θα περασει που να βαλουν 10 γκολ οι αγγλοι…!!!
νοστρανταμους…???
μαλακια του ραφαελ και θειλα του νετ η διαφημηση της μπηλιως τσουκαλα…
QUOTE]
αρειανός δεν είναι ο αδερφός σου? καλά γουστάρει μπαγερν και όχι μάντσεστερ?
Καλη μπαλα στο πρωτο μισαωρο,μετα αρχισαν να ζοριζονται…κριμα τη γκολαρα νανι,κριμα και για τον ιδιο το νανι που σημερα τα εδωσε ολα,κριμα για ρουνεη που επαιξε οπως επαιξε(και εγω στηριζω εισοδο σακατη ρουνεη,παρα αμπαλου Περπατοφ,μιας και πρωταθλημα φανταζει επιστημονικη φαντασια πλεον οπωτε δεν εχανε κ τιποτα να κανει λιγο καιρο αποθεραπεια παραπανω),κριμα για το εκρηκτικο ξεκινημα,κριμα γενικα για αυτη τη Γιουναητεντ της αρχης…
Ραφαελ,απλα,γαμω το μ@@νι της μανας σου…κατεστρεψε ολο το ματς,ηταν κακιστος-μια φορα μπηκε με αξιωσεις στη περιοχη και αντι να γυρισει τη μπαλα τον επαιξε-,γενικα,στα @@ μου αν ειναι μικρος η οχι,στη Γιουναητεντ παιζεις μαλακα,ξυπνα…
Απο την αλλη,αξια Μπαγερν,το θελαν,το πιστεψαν,το παλεψαν οπως μονο οι γερμανικες ομαδες κανουν,μεχρι τελους(και ας μην τις παω),πολυ καλος Ρομπεν,ανεκδοτο ριμπερι,μαγκια τους και χαλαλι τους,λιγες ομαδες τρωνε τριαρα και βρισκουν το σθενος να σηκωσουν κεφαλι παλι…διχως αποβολη του ηλιθιου,δεν νομιζω πως θα περναγαν,περιμενα βασικα να επεφτε κι αλλο γκολ,αλλα οκ,σιγουρα αξιζουν ενα bow για ολη την προσπαθεια…
ναι…
απο αγγλια η αγαπη του ειναι η λιβερπουλ…
να μην ανοιξω το στομα μου…[-X
o haliseco δεν έχει μπει ακόμα οπότε αναλαμβάνω:
[SPOILER][SIZE=“7”]ΕΛΑ[/SIZE][SIZE=“7”]MΩΡH[/SIZE][SIZE=“7”]ΜΠΑΓΕΡΝΑΡΑ!!![/SIZE]:drunk::yahoo::yahoo:
[/SPOILER]
Ρε γαμώτο πόσο τσαντίζομαι με αυτό το σύστημα που υποχρεώνομαι τέτοιους αγώνες να τους θεωρώ ήττες
και τωρα που το θυμηθηκα…
ραφαελ… ο ποδοσφαιριστης που εκανε τα 10 μετρα σε 5 δευτερολεπτα…
οχι τα 100 μετρα…τα 10…:!::!:
στην φαση που την μπαλα την ανοιγε λες και κλωτσουσε σκατζοχοιρο…
που πας παλικαρι μου…??
το εκανες το ματς πουτανα…#-o
συγνωμη μιλας σοβαρα για μαντσεστεροκρατουμενη ερτ?οι σχολιαστες ηταν προκλητικα υπερ της μπαγερν σημερα.μονο αν το ειχες στο mute δικαιολογησε να μην το ακουσες.