Εκδικηση στο Κοκκινο Φαρδος κι ετσι.Robben τρεισμεγιστο παστελι…
και το μαργαριταρι της ημερας:“ο Van Der Sar εσωσε τη United με σωτηριες επεμβασεις”.
Εκδικηση στο Κοκκινο Φαρδος κι ετσι.Robben τρεισμεγιστο παστελι…
και το μαργαριταρι της ημερας:“ο Van Der Sar εσωσε τη United με σωτηριες επεμβασεις”.
+1
Επίσης τώρα που το σκεφτομαι θέλω η μπάγερν να πάει τελικό να φάει ένα καυλί από την μπαρτσελόνα ίσα με το μπόι του όλιτς
Εδιτ: εγώ έβαλα το ματς στο mute
Τι αρχιδι ο ραφαελ γαμω τον χριστο του γαμω! Εξαιτιας του ρε πουστη μου δεν θα τη δουμε στον τελικο
Τέλος πάντων, τα λάθη στο 2ο ημίχρονο του πρώτου αγώνα πληρώθηκαν …
Πάντα πιστοί στη Γιουνάιτεντ, κι ας μην πάρει τίποτα φέτος …
Beckham… into Sheringham… and Solskjær has won it!
φέηλ
ελπιζω τουλαχιστον να καταλαβανε ολοι οσοι μας ελεγαν για την αηδιαστικη γιουναιτεντ και τα συναφη,οτι παντα και παντου θα σας κανουμε πλακα.ας μην ητανε ο ραφαελ και θα πηγαιναμε τελικο με μπερμπατοφ και καρικ.επισης ελπιζω να αλλαξανε γνωμη οσοι λεγανε για τον νανι.
Mπραβο ρε Μπαγερναρα!!!
τι εκανε ρε παιδια ο ραφαελ; Δεν ειδα καλα τη φαση; Ουτε καν για κιτρινη δε μου φανηκε. Οποιος βρει βιντεο να το ξαναδω…
Κακιστη εμφανιση ΒανΝτεΣαρ, το γκολακι το πρωτο δεν επρεπε να μπει
Κατα ταλλα ομορφη μπαλα.
Φαση πριν μπει το γκολ του Ρομπεν
“μου φερνει αρκετα σε Ζινταν” τσακο το γκολακι γυριστο αλα ζιζου “niiiiiiiiiiiice”
2 κιτρινες ηταν Τζεισον,σωστοτατες.
Δεν πειραζει μωρε. Του χρονου παλι.
Τις διαφημισεις πριν τελειωσει το ματς ποιος ηλιθιος τις εβαλε?
Γκολαρα ο Ρομπεν. Σουταρα στην κινηση (παντα μου αρεσαν αυτα τα γκολ). Μου θυμησε και λιγο το γκολ του Σκοκο στον Ολυμπιακο :p.
Τελικα εληξε Μπορντω - Λυον 1-0?
Και στα δύσκολα μαζί ομαδάρα μου.
Απλά παρακαλώ να διώξει τον ράφαελ ή να τον πάει ένα δίχρονο στη δεύτερη ομάδα. Κατα τ’ άλλα φοβερό πρώτο ημίχρονο
Στο δεύτερο η αριθμιτική ανίσοτητα τα γάμησε όλα. Ρομπεν αστέρακι.
Και επίσης δεν είναι ότι δεν επιτρέπεται να κάνουν φάουλ στον ρουνει, το θέμα είναι να παίζουν σωστά και όχι αντιαθλητικά
Nαι τοσο εληξε!!
Oποτε:
Barcelona - Inter
Bayern - Lyon
Ακουω προγνωστικα!
τζοπα: Ευχόμαι να τον φάς από τον ΜΠΑΦΕΤΙΜΠΙ ΓΚΟΜΙΣ
(Queen o nani ειναι παικτούρας, μην ακούς τις αστειότητες)
Καλά το απέβαλε το μαλακισμένο, είχε πιάσει με τα 2 χέρια τον (αχώνευτο και κάργα υπερτιμημένο, ξαναλέω) Ριμπερί όταν πήγε να κάνει επέλαση και έφαγε μία ΤΣΑΜΠΑ (πιο τσάμπα δεν γίνεται όμως) δεύτερη κίτρινη. Κανονικά για τέτοια μαλακία θα’πρεπε να του επιβληθεί τιμωρία απ’την ομάδα γιατί την πήρε στο λαιμό της.
Ο Ρόμπεν είναι ωραίος παίκτης μεν, αλλά ούτε καν στο ίδιο ποστ με τον Ζιζού.
Για τον Ριμπερί ούτε καν …
Ελπίζω από’δω και πέρα να το πάρει η Μπάρτσα, που έχει άνετα την καλύτερη ομάδα. Ο μόνος τρόπος να την πετάξει όξω η Ίντερ είναι να βρεθεί σε κάκιστη μέρα και να την παίξει ο Μουρίνιο έξυπνα.
Tελικος Barcelona-Lyon!!!
Μα, αυτος καλα κανει και παει πουστικα να τον χτυπησει στον αστραγαλο. Εγω ειπα οτι μετα τον αγωνα, αν ημουν ρουνει θα του ανοιγα το κεφαλι! (ή αλα Ροι Κην σε επομενο ματς θα του εκοβα την καριερα)
Καλη χωνεψη,φιλε!Εδω στο Βολο εχουμε ΕΨΑ σοδες,βοηθανε στη χωνεψη!Να σου στειλω ενα κασακι?
ο αδερφος μου που λατρευει τους γερμανους , οταν βαζει η μαντσεστερ το τριτο γκολ , αρχιζει να φωναζει…:
τελειωσε… η μπαγερν θα περασει που να βαλουν 10 γκολ οι αγγλοι…!!!
νοστρανταμους…???
μαλακια του ραφαελ και θειλα του νετ η διαφημηση της μπηλιως τσουκαλα…
Εισαι θεος ρε Λαρισαιε!Πολυ σε παω,γενικα!!!