Champions League 2009 - 2010

Kαλά ναι, μετάδοση για λοβοτομημένους…

Στα του ματς τώρα, χαλβάς γκολ και πάλι από τον τάταρο, τον ούγκα-μπούγκα[-X

Αναστήθηκε η Μπάγερν που σε όλο το α’ ήταν σα να είχαν μόλις γυρίσει οι παίκτες απο Octoberfest.

Τεσπα, έχει ψωμί ακόμη

Πω τι χάλια είναι αυτά 2 μέρες τώρα, τζάμπιο λιγκ κι αηδίες.
Άντε νάρθει η Κυριακή να καμαρώσω τη Θρυλάρα στην κόλαση της Κομοτηνής…

για τη μουσική να δούμε πότε θα το πεις.

κατά τα άλλα Μαντσεστεράρα, αλλά το γκολ της Μπάγερν θα κάνει το ματς ροντέο.

Τι ματς τρελό είναι αυτό 8O Η Manchester πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο από την Bayern, αλλά στο τέλος ξύπνησαν οι Γερμανοί. Ελπίζω σε περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος :stuck_out_tongue:

Ρε παιδες για να καταλαβω. Επειδη ο Ρουνεη ειναι τραυματιας δεν πρεπει να τον αγγιζουν οι αντιπαλοι? Λογικο ειναι να παιχτει και λιγο σκληροτερο παιχνιδι και λογικο να φαει καμια αδεσποτη. Στα τους ματς. Ε μπαλαρα απλα. Ευχαριστιεσαι ποδοσφαιρο! Αφου αποκλειστηκε η Αρσεναλ ας το παρει οποιος θελει, αρκει να δω καλη μπαλα οπως σημερα.

Και ναι οι εκφωνητες ειναι επιεικως γελιοι…

δεν ειναι κακο το οτι του κανουν φαουλ.το κακο ειναι οτι του εριξαν δυο κλωτσιες συνεχομενα,στο ποδι που εχει χτυπησει:wink:

Που ν’ακούσεις μετά την ανάληση του Γκώνια:):!:
Άντε να αρχίσει το δεύτερο…με άλλα τόσα:):!:

Ρε, Πλάκα κάνετε; Τι να κάνουν δηλαδή οι Γερμανοί; Να λυπηθουν τον Ρουνει επειδή αυτός έχει πρόβλημα στο πόδι; Ή είσαι καλά και παίζεις και σε παίζουν στα ίσα ή δεν παίζεις…
Κι εγώ με Μαντσεστερ είμαι αλλά αντί να βριζω τους Γερμανούς (που πολύ απλα και λογικά κάνουν αυτό που πρέπει), βριζω τον σερ Άλεξ που ρισκάρει με σοβαρότερο τραυματισμό τον σημαντικότερο παίκτη για την Αγγλία στο Μουντιάλ.

Ακριβως αυτο. Δηλαδη αφου πηρε το ρισκο ο Φεργκιουσον πρεπει να εχει σκεφτει και τις πιθανες συνεπειες.

Τι μαλάκας αυτός ο Ράφαελ.

Καλά νομίζετε ότι ο Ρούνεη θα έπαιζε αν δεν ήθελε ο ίδιος να παίξει σαν δαιμονισμένος;

Δεν είναι και χθεσινός ο Φέργκιουσον …

ΜΑΝΓΙΟΥ ΜΟΝΟ.

(και ας αποκλειστούμε)

8O8O8O8O8O8O8O8O8O8O

Πολλοι οπαδοι της Μαντσεστερ απο που κι ως που φορανε κιτρινο-πρασινα χρωματα ?? :-k

Κασκόλ-ένδειξη διαμαρτυρίας προς το (αμερικάνικο) ιδιοκτησιακό καθεστώς που θεωρούν ότι ευθύνεται για το μεγάλο χρέος.

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

Κρεμασμα στο Ραφαελ!!! Γαμω το κερατο μου!!!

[SIZE=“7”]Γαμημενο μπασταρδακι ψωφα αργα και βασανιστικα[/SIZE]

Γελοίος αποκλεισμός κατά τη γνώμη μου. Τους τον χαρίσαμε.

Τέλος πάντων, τους έχουμε αφήσει κατι να θυμούνται…οι χειρότεροι εφιάλτες τους, δεν ξεπληρώνονται ούτε καν με αυτόν τον αποκλεισμό:p

σκατα στον ραφαελ.σκατα στους κωλοφαρδους γερμανους που δεν τους το καρφωσε δυο φορες ο νανι πριν το γκολ του ρομπεν.σκατα στον μπεμπατοφ.hail στον ρομπεν τον παικταρα.hail στην εμφανιση της γιουναιτεντ στο πρωτο μερος.hail στον νανι.

και τελος καποιος να διωξει τους σχολιαστες του αγωνα σημερα.το λιγοτερο γελιοι.

ωραία το κόλλησε ο ρόμπεν πάντως. πάνω που τον έβριζα επειδή δε δουλεύει το δεξί του και συγκλίνει συνέχεια :lol: