mea culpa
Ο Μέσι είναι ο νέος Μαραντόνα και το καλοκαίρι θα πάρει το Μουντιάλ για την πλάκα του.
mea culpa
Ο Μέσι είναι ο νέος Μαραντόνα και το καλοκαίρι θα πάρει το Μουντιάλ για την πλάκα του.
Οχι,ο Μεσσι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο.Εκει διαφωνησες αρχικα.Τα αλλα θα τα δουμε στη πορεια…
Ωραία. Mea Culpa στο τετράγωνο. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και το καλοκαίρι θα το αποδείξει. Ακόμη και με Μαραντόνα προπονητή.
(δεν έχω κάτι να πω, αν κάποιος πιστεύει πως ο Μέσι έχει μέχρι και καλύτερο σουτ από τον Κριστιάνο. Ας είμαι εγώ ο κολλημένος με τη Ρεάλ)
ενταξει ο μαραντονα 26 χρονων ηταν στο μεξικο…ο μεσι ακομα δεν εχει κλεισει τα 23…εχει αλλα 2(ισως και 3) μουντιαλ μπροστα του αν θελει να κατακτησει σαν ηγετης…
οσων αφορα τον ροναλντο πριν 3 χρονια εκανε μια απιστευτη χρονια…οπως και ο κακα πριν 4 χρονια…
εδω και 2 χρονια ομως ο μεσσι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο…ας επαιρνε και ο ροναλντο π.χ. μονος του την λυον οπως ο μεσσι χθες την αρσεναλ…
Ε και να μη το σηκωσει,τουλαχιστον δε θα τον δουμε να κλαιει επειδη εχασε απ’τον Καραγκουνη και τον Μπασινα.Eχει τουλαχιστον αλλα 2 Μουντιαλ να το κανει(Ζινταν και Ντιεγκο που ανεφερες το καναν στα 26),δε περιμενω να το σηκωσει η να βγει mvp παση θυσια για να επιβεβαιωσω αυτο που βλεπω με τα ματια μου,οτι αυτη τη στγμη ειναι ο κορυφαιος.
η λυση ειναι μια
Ποδοσφαιρικότατο κριτήριο η κλάψα του 19χρονου Ρονάλντο, όταν ως ηγέτης της εθνικής του ομάδας, έχασε το Euro μέσα στη χώρα του.:!: Αποδεικνύει περίτρανα πως ο Μέσι είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης (και που σημειωτέον αυτό έγραψα εξ’αρχής κι όχι “καλύτερος”)
ενταξει αυτη η συγκριση εχει καποια λογικη αλλα πολλες φορες δεν ισχυει…
π.χ. ο μαραντονα σε αρκετους απ αυτους τους τομεις εχανε απο πολλους αλλα και μονο το αριστερο του ποδι τον εκανε να ειναι οτι καλυτερο περασε ποτε απ το ποδοσφαιρο(μεχρι στιγμης)…δεν νομιζω πως ο μαραντονα ηταν ο ποιο ολοκληρωμενος ποδοσφαιριστης…ηταν ομως ο καλυτερος…
Αποδεικνυει οτι ειναι λουλης,για πικαρισμα το πα.Για το αλλο αφου δε σε πειθουν τα ματια σου,ριξε μια ματια στο Vs poll των 2 παικτων εδω στο φορουμ.Η διαφορα ειναι τετοια επειδη ολοι εχουν φρεσκο το Μεσσι απο χθες και λογω μαρκετινγκ!
Για το ολοκληρωμενος-καλυτερος τωρα νταξει οταν σε 4-5 σελιδες που εξυμνουν τον Μεσσι πεταγεσαι και λες “ναι αλλα ξερετε ο Ροναλντο ειναι πιο ολοκληρωμενος”(για 2 παικτες που ειναι ξεκαθαρα επιθετικογενεις κι ο ρολος τους ειναι αυτος)εμενα δε μου κανει μεγαλη διαφορα στο που θες να πας τη συγκριση.Ποσο μαλλον οταν και στα επι μερους στοιχεια-που προσδιοριζουν το “ολοκληρωμενος”-θεωρεις για παραδειγμα πιο ουσιωδη τον Ροναλντο,τη χαρα των(αποτυχημενων)τσαλιμιων και καλυτερη τη πασα του.“πιο εγκεφαλικος παικτης”,“πιο δημιουργικος”,“μεγαλυτερη γκαμα επιθεσεων και τροπων που σκοραρει/πιο απροβλεπτος” κλπ τα αφησα επιτηδες απ’εξω για να μη φανει τσοντα η συγκριση.
Παιζει βασικος ο Ρουνεη 8O
ελα ο ρουνει…
θαυμα-θαυμα…!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΡΕΕΕ:D
Ω ρε, ποιος τους ακούει τώρα! :lol:
PS: Τραγικό το Messi vs Ronaldo flame, ε…
Αλήθεια τώρα, πληρώνονται αυτοί οι 2 δημοσιογράφοι που κάνουν το σχολιασμό;;;
Απο εμας…
Ωραιο ματς γινεται
Ελα μωρη γιουναιτεντ… Ο Φαν Μπομελ πρεπει να τον περιλαβει ο ρουνει για ενα γερο χερι ξυλο παντως!
Γιατί αυτό;
τραγικοί.
πάει για δεύτερη σερί ανατροπή η μπάγερν ε
ειχα ξεχασει ποσο αγαπω να βλεπω ΚΑΛΟ ποδοσφαιρο. Nαναι καλα το τελευταιο διημερο
ετσι ρε!απλα ηδονη!μονο η μαντσεστερ απο αγγλια.μονο να κρατησουμε και στο δευτερο
ρουνει ψυχαρα!επισης καποιος πρεπει να κοπανησει τους παικτες της μπαγερν,που κλωτσαγανε συνεχως τον ρουνει.συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι αηδιαστικη ομαδα.κριμα που ειναι σε αυτη την ομαδα ο παικταρας ο ρομπεν