Champions League 2009 - 2010

λολ ρε όχι και Μπάγερν ο Κατσαρός.

Ο πουρουπουπού άλλωστε είχε ξεστομίσει στον αέρα την τιτανομέγιστη ατάκα

• Πάντως είσαι απ’τους λίγους Παναθηναϊκούς στην Ελλάδα που είναι και Γιουνάιτεντ.
  • Ε, ναι, είμαι Γιουνάιτεντ καιι … εν πάσει περιπτώσει …

χαχαχα

dude ξέχασες τα τρία Ρ της Βραζιλίας … Ρονάλντο, Ριβάλντο, Μπεμπέτο!

Lol @ Marketing Utd !

[SIZE=“4”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.[/SIZE]
Μολονότι είμαι Λίβερπουλ, και μου είναι συμπαθής η Άρσεναλ, χαίρομαι πάρα πολύ οι ημιτελικοί δεν θα χουν αγγλικό χρώμα.
Τρομακτικά ψυχωμένη η Μπάγερν, δεν το περίμενα πάντως να πω την αλήθεια ότι θα περνούσε.
Τώρα στο Λιόν - Μπάγερν και οι 2 ομάδες μπορούν να ονειρεύονται τελικό, στο άλλο ζευγάρι δεν νομίζω ότι η Μπάρτσα (που είναι άνετα στις 5 καλύτερες ομάδες όλων των εποχών) θα έχει μπελά με τις τακτικές του Μουρίνιο.

από τη στιγμή που αποκλείστηκε η τσέλσι το μόνο που με νοιάζει πλέον είναι να δώ καλή μπάλα.
πάντως φαβορί θεωρώ την ίντερ.

Γιατί, επειδή απέκλεισε την Τσέλσι? :lol:

ακριβώς.για να λέω πως με απέκλεισε η ομάδα που το σήκωσε…:stuck_out_tongue:

Ξερω καλα πως στην ελλαδα οι γερμανικες ομαδες ειναι αντιπαθητικες γιατι απλα δεν ταιριαζουν με την ιδιοσυγκρασια του ελληνα. Αλλα ρε παιδια εδω μιλατε για την μπαγερν λες και προκειται για τον ηρακλη η τον εργοτελη…

Πρεπει να στρωθει στη δουλεια η ομαδα και να βελτιωσει τις αδυναμιες της. Με προσοχη ηρεμια αποφασιστηκοτητα χαμηλους τονους πολλη δουλεια και πολλη τυχη εχουμε πιθανοτητες. Αλλα μου αρεσει πολυ το γεγονος οτι τιμανε την φανελα που φορουν οι παιχτες και εχουν σταθει στο υψος των περιστασεων. Οι μεγαλες ομαδες εχουν μεγαλους προπονητες . Μιλαω για τον van gaal βεβαια. Το ματσ με την λυον δυσκολο σαφως θα το πανε και αυτοι πολυ στην τακτικη . Αυτη την φορα πρεπει στο πρωτο ματσ της εδρας μας να ειμαστε πολυ καλυτεροι για να εχουμε ελπιδες . Ο τερματοφυλακας της λυον πολυ καλος .Υπομονετικη και πειθαρχημενη ομαδα με καλο προπονητη. Το καλο ειναι οτι πρεπει να δωσουν σκληρη μαχη στο πρωταθλημα οπου το διεκδικουν 5 ομαδες φετος.Στα πλην οτι δεν θα εχουμε φαν μπομελ που κανει κουμαντο στο κεντρο και βασταει κοβει οργανωνει το ματσ. Θα ηθελα να εβλεπα περισσοτερο και τον τιμοτσουκ που ειναι μεγαλος παιχτης φετος δεν εχει παιξει σχεδον καθολου.

Και για αυτα που λετε για ραφαελ σκεφτειτε το εξης : 2 επιλογες ειχε ο αλεξ σε αυτη τη θεση… νεβιλ και ραφαελ. Ο νεβιλ σαφως πιο εμπειρος δεν θα εκανε τετοια πατατα απο την αλλη ομως λογω ηλικιας και καταστασης δεν ξερω ποσο καλα θα στεκοταν απεναντι σε ριμπερι τον οποιο ο ραφαελ τον ΕΣΒΗΣΕ και φανηκε στον αγωνα μονο μετα την αποβολη του. Οποτε πιο ειναι το προβλημα : δεν ειχε ανταγωνιστικο παιχτη σε αυτη την θεση. Και γιατι? Γιατι τα οικονομικα της μαντσεστερ ειναι σαν της ελλαδας και δεν διατεθεικαν χρηματα για παιχτη παρα βρεθηκε η λυση του ραφαελ που ειναι καλος παιχτης αλλα σκατα χαρακτηρας και το λεω αυτο κυριως για την πρωτη κιτρινη που πηρε με την τρικλοποδια σε φαν μπομελ.

Mπαλαρα χτες απλα.ΑποκλειστηκαμE δυσητχως αλλα ειδα ενα απο τα ωραιωτερα παιχνιδια ever ομως.Νανι φανταστηκoς.Αν δεν ειχε αποβληθει ο απειρος ραφαελ θα ηταν αλλιως.Οι γερμανοι ανεκαθεν ειχαν ψυχει και το εδειξαν…Και δεν σταματω GLORY GLORY MAN UNITED GLORY GLORY MAN UNITED GLORY GLORY MAN UNITED AS THE REDS GO MARCHING ON ON ON…

για μενα η μπαγερν το μεγαλυτερο αντιποδοσφαιρο ολων των εποχων φετο! εχει περασει 2 γυρους απο διαιτησια και ρομπεν χωρις να κανει τπτ… αν σοβαρεφτει η λυων παει ανετα τελικο για μενα… ασ τα βλεπουν οι γαυροι που φετος ηταν η χρονια τοθς για τελικο!:smiley:

μπορεί να αντιπαθώ αφάνταστα τη μπάγερν αλλά φέτος δεν έχει παίξει αντιποδόσφαιρο.ίσα-ίσα που από το κέντρο και μπροστά παίζει την καλύτερη μπάλα μετά την μπαρτσελόνα από όσες ομάδες έχουν μείνει.και δεν ξέρω πολλές ομάδες που να έχουν ριμπερί και ρόμπεν στη σύνθεσή τους…

Βλέπω το μπολντ και λέω από μέσα μου “γελάει ο κόσμος ρε” αλλά σώθηκες με το τελείωμα της πρότασης …

Βέβαια στην προηγούμενη σελίδα χρίζεις φαβορί την Ίντερ οπότε είσαι και πάλι άξιος μπινελικίων … :stuck_out_tongue:

Η φετινή Μπάγερν και πάλι βλέπει με τα κυάλια τις αντίστοιχες ομάδες των περιόδων 98-99 και 00-01. Δεν νομίζω ότι άξιζε περισσότερο να βρίσκεται στα ημιτελικά απ’την Μάντσεστερ απ’τη στιγμή που πέρασε επειδή έκανε ένα ολέθριο λάθος η άμυνα της στο πρώτο παιχνίδι ή επειδή η μπάλα βρήκε στο πόδι του γουΡούνεη και μπήκε μέσα, στο πρώτο νοκάουτ παιχνίδι των 16 πήρε κεφάλι με το πιο εμφανές γκολ από θέση οφσάιντ που’χω δει μέχρι σήμερα, ενώ δεν έχει παίξει και καμιά τρομερή μπάλα.

Εδώ στο χθεσινό ματς, ακόμα και μετά την απόβολή του μαλάκα του Ραφαέλ πέρα από μία φάση που έγλειψε η μπάλα το δοκάρι δεν έκανε καμιά ουσιαστική φάση, όλο βολόδερνε έξω απ’την περιοχή της Μάντσεστερ με ανούσια κατοχή, άντε πού και πού κανα βεβιασμένο σουτ, όπως και στο 2ο ημίχρονο του 1ου παιχνιδιού. Ενώ τσίμπησε 3 γκολάκια σε ένα ημίχρονο …

Κατά μία έννοια, ναι, η Μπάγερν παίζει αντιποδόσφαιρο, όχι με την έννοια ότι παίζει φουλ άμυνα ή κάτι τέτοιο, αλλά ότι είναι απίστευτα δυσκοίλια στο να βγάζει σοβαρές ευκαιρίες στα νοκάουτ παιχνίδια που την είδα. Δηλαδή έλεος, άμα είδε κάποιος και τα παιχνίδια με Μάντσεστερ δεν νομίζω να πιστεύει ότι άξιζε να περάσει η Μπάγερν λόγω της μπάλας που έπαιξε.

Για τα παιχνίδια με τη Φιορεντίνα πάλι δεν είδα το δεύτερο παιχνίδι και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Ντάξει δεν παραξενεύομαι, ο άλλος από πάνω λέει ότι αντιμετωπίζουμε την Μπάγερν σαν Εργοτέλη και μετά γράφει ότι είναι μεγάλος παίκτης ο Τίμοστσουκ. Κλάην μάην

Αλήθεια, είμαι ο μοναδικός που δεν εντυπωσιάστηκε από το καθαρά ποιοτικό κομμάτι του χτεσινού αγώνα;

Δηλαδή ΟΚ, μπήκαν 5 γκολ και όλα τα σχετικά, υπήρχε τρομερή αγωνία και εναλλαγή συναισθημάτων, από συγκινήσεις κομπλέ, αλλά ρε παιδιά σιγά την τρομερή μπάλα ας πούμε, που πάτε να μου το βγάλετε και από τα καλύτερα φετινά ματς! Η γιορτή των ξυλοκόπων και των τρεχαντηριών ήτανε, με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις τύπου Ρομπέν και Νάνι. Για να μην πούμε για τις αστειότατες άμυνες, ειδικά αυτήν της Μπάγερν που κάθε φάση στην εστία της μύριζε γκολ και γελάγαμε με τον αδερφό μου. Να γιατί, όπως είχε γράψει μια φορά σε ένα εξαιρετικό άρθρο κάποιος αθλητικογράφος (δε θυμάμαι ποιός γαμώτεν), το γκολ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου.

ούτε λόγος για σύγκριση αυτής της μπάγερν με την ομάδα που είχε στα τέλη του '90,αρχές '00.απλά πιστεύω πως από τη μέση και μπροστά είναι μια χαρά ομάδα και στα παιχνίδια με την μάντσεστερ έβγαλε μια ΜΑΓΚΙΑ στο γήπεδο και πιστεύω πως πέρασε δικαιότατα.
τώρα για τα παιχνίδια με τη φιορεντίνα, εννοείται πως το δεύτερο γκόλ της στο μόναχο είναι η μεγαλύτερη αρκούδα στην ιστορία του τσάμπιονς λίγκ και πως γενικά είχε αρκετή εύνοια στα μάτς με τη φιορεντίνα.
εξ’άλλου στο εξωτερικό μετά την τσέλσι συμπαθώ τη φιορεντίνα οπότε με πόνεσε λίγο αυτός ο αποκλεισμός…
τώρα συνεχίζω να πιστεύω πως θα το πάρει η ίντερ όχι επειδή παίζει την καλύτερη μπάλα ή κάτι τέτοιο, αλλά περισσότερο λόγω μουρίνιο.την έχει δουλέψει καλά για τέτοια ματς ο πορτογάλος.

Kαλά ειδικά ο ντεμιχελής είναι αμπάλι του κερατά. Moυ θυμίζει μετσέλντερ

Ρε Λεβιάθαν νταξει, στο 2ο ημίχρονο του πρώτου ματς έπρεπε να είχε βάλει 5 γκολ η Μπάγερν.
Είπαμε είσαι γιουνάιτεντ αλλά μη μας τρελάνεις κιόλας.

E δεν γίνονται κι όλες οι ευκαιρίες γκολ, όχι κι έπρεπε κιόλας…

Για το αθλιο 2ο ημίχρονο του πρώτου αγώνα, έχει σοβαρότατη ευθύνη ο μπαρμπά-Φεργκιουσον. Απο τα χειρότερα κοουτσαρίσματά του ever. Κακή εκτίμηση των αναγκών του παιχνιδιού, οι χείριστες αλλαγές, πολύ πίσω συνολικά αμυνόμενη η Μάντσεστερ…

Συνολικά στα 2 παιχνίδια έχουμε, ένα χαλβα γκολ στην τελευταία φάση του α’ παιχνιδιού, απόρροια κακού κοουτσαρίσματος και μαλακίας αμυντικών, το ίδιο χαλβατζίδικο γκολ λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο στο δεύτερο ματς (η μπαγερν ήταν απλώς ανύπαρκτη μέχρι το 3-0) και έχουμε και μια μαλακία ενός πιτσιρίκου.

Συνεπώς πιστεύω ότι η αυτή η Μπάγερν είναι χειρότερη αυτής της Μάντσεστερ, κατόρθωσε όμως να εκμεταλλευθεί καθε μαλακία ή και κάθε ατυχία (Ρούνεϊ) της δεύτερης.

Πω, εσείς οι μανγιουϊκοί αρνείστε σθεναρά να δείτε την πραγματικότητα.

Η οποία είναι?

Ότι οι δυο ομάδες στα μεταξύ τους αυτά 2 παιχνίδια ήταν ισάξιες, είχανε τα καλά τους διαστήματα και βάλανε από 4 γκολ η καθεμιά. Στο πρώτο ματς η Γιουνάιτεντ είχε γκολ (εκεί γαργάρα η κόντρα) και από μια φάση σε κάθε ημίχρονο. Η Μπάγερν ειδικά στο β’ πολύ ανώτερη. Στο δεύτερο ματς η Γιουνάιτεντ προηγείται με γκολ στις 2 πρώτες φάσεις της (εκεί καμία τύχη βέβαια) βάζει άλλο ένα γκολ και μετά τέλος. Το τρώει (από ατυχία πάντα) έρχεται η αποβολή και πλην 1-2 φάσεων και πάλι τίποτα.

Αλλά όχι, η Μάντσεστερ είναι φυσικά πολύ ανώτερη ομάδα αλλά προδόθηκε απ’ τις κόντρες, την άμυνα και τον Φέργκιουσον.