ε προφανως ρε συ ο καθενας μας, ακομα και παικτες σουπερλιγκ 100 φορες να σουταραν δεν θα πετυχαιναν γκολ (ουτε καν την μπαλα στο σουτ δηλαδη)
αλλα ναι ηταν και λαθος αμυνας (που ο ρομπεν ειχε την ικανοτητα να το εκμεταλευτει)
ναι θα συμφωνω μαζι σου 100% αν παραδεχτεις πως αυτη η γιουναιντεντ δεν ειναι καλυτερη της μπαγερν, οπως τουλαχιστον φανηκε στα 2 αυτα παιχνιδια.
οσο για αντσελοτι ναι τον θεωρω αστειο αλλα βαριεμαι να το αναλυσω
σε παω ρε λεβιαθαν γαμωτο αλλα εισαι γιουναιτεντ και βαζελος, δηλαδη ΓΤΦ
και συ ρε kreatorhell μη λες τετοιες μπαρουφες στυλ τιμοστσουκ απο τα καλυτερα αμυντικα χαφ της γης, γιατι αφενος αν τον χρειαζονταν ο φαν χααλ θα τον εβαζε βασικο απο την αρχη και αφετερου αν ειναι απο τα καλυτερα αμυντικα χαφ της γης ο ουκρανος (τον οποιο τον θεωρω καλο παικτη παντως) τοτε ο φ.Μπομελ πρεπει να ειναι το καλυτερο αμυντικο χαφ ολου του συμπαντος.που δεν ειναι.
ε και μην αρπαζεσαι τοσο βρε αγορι μου, δεν σε ειπαν καμπουρη
Απλα δεν μπορω αυτη την επιφανειακη αντιμετωπιση και τον χλευασμο και την υπεροψια. Αφου εισαι μπαγερν ξερεις καλα πως η μπαγερν καθε φορα που χανει δινει το χερι της στον αντιπαλο και παραδεχεται την ηττα της πηγαινοντας παρακατω. Δεν μειωνει την αξια του αντιπαλου (οπως ο φερντιναντ που αρνηθηκε να δωσει το χερι και να χαιρετησει του παιχτες της μπαγερν). Για να μην αναφερθω και στο γεγονος οτι ο ιδιος ο φεργκιουσον το πρωι της τριτης ελεγε οτι ο ρουνει δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει και στις 21,00 τον δηλωσε για να παιξει και στις 21,45 τον ειδαμε στον αγωνα. Βεβαια δεν θα “γκρινιαξω” γιαυτο ξερω οτι σε εναν τετοιο αγωνα κανεις οτι μπορεις για να κερδισεις και οτι επρεπε ισως και να το περιμενουμε … αλλα η κινηση δεν αντιστοιχει σε σερ. Ειδικα αν και καποιος απο σας ειδε τον αγωνα στο γερμανικο η βρετανικο δικτυο θα παρατηρησε ισως την εκπληξη στα προσωπα των παιχτων της μπαγερν και ειδικα του müller οταν ειδαν τον ρουνει στο διαδρομο που οδηγει στον αγωνιστικο χωρο. Οσο για τιμοτσουκ βασικος δεν εχει ξεκινησει φετος παιζει ομως αλλαγη σε πολλα οπως με γιουβεντους που εβαλε το τεταρτο κιολας. Και το γεγονος οτι δεν παιζει εχει να κανει με τον βεντετισμο που δεν ανεχεται ο φαν γκααλ παρα με την αξια του ( σου θυμιζω και την περιπτωση του τονι που αυτος μαλιστα ειχε βαλει 32 γκολ κιολας και ομως ο φαν γκααλ οχι απλα δεν τον εβαζε αλλα τον εδιωξε κιολας απο την ομαδα . Το ιδιο και με λουσιο.)
Για μενα καλα εκανε ο Αλεκος κι εριξε τον ΡΟυνει, σκεφτομενος πως τα μετρια μπακ της μπαγερν θα τα κανουν πανω τους θα πανε δυο πανω του, ε ολο και καποιος αλλος θα σκοραρει! Στο ημιχρονο, ομως επρεπε να βγει, με 11 παικτες ο περπατοφ σ αυτα τα στοπερ ολο και καποια φαση θα εκανε! Ισως να επρεπε να τον ριξει στο 2ο.
Γενικα παντως, χωρις να εχω δει το πρωτο ημιχρονο του πρωτου αγωνα, μου φανηκαν κι οι δυο ομαδες με αδυναμιες που περασε αυτη που το ηθελε περισσοτερο. Δεν μπορω να πω δλδ οτι μια ομαδα ηταν εμφανως καλυτερη! Αλλα εκ του αποτελεσματος οπως και να χει καλυτερη εστω και λιγο αποδειχτηκε η μπαγερν, ο,τι και να λεμε οι της γιουναιτεντ
Αν δεν εχεις δει το πρωτο ημιχρονο δεν εχεις καταλαβει ουσιαστικα ποιος ηταν καλυτερος και ποιος επρεπε να κερδισει…Το γκολ του βρωμοOLIC ακομα δεν μπορω να το πιστεψω…Ο κωλοφαρδος να ουμ…
μισο φιλαρακο γιατι σοκαρομαι. κ εγω μισω τη ρεαλ -την παραδεχομαι ωστοσο οταν κανει κατι. φετος τι εχει κανει? εχει παιξει μπαλα? εχει παιξει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ??? οχι φυσικα. εχει απιστευτες μοναδες κ εναν προπονητη που αυτη τη στιγμη ειναι ανικανος να τις κανει να παρουσιασουν καποιο θεαμα. οι παικτες παιζουν χωρις κανα τρελο σχεδιο κ απλως επειδη ειναι γαματοι συνηθως κερδιζουν. αλλα σαν ομαδα οχι κ η μπαγερν κ η μαντζςστερ κ η τσελσι την παιρνουν ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ φετος.
οσο για το ζευγαρακι μαντζεστερ μπαγερν τα πραγματα ειναι απλα: 1ο ματς: αξια η μπαγερν-ενα ματς γεματο κωλοφαρδα γκολ-σχετικα δικαιο το 2-1.
2ο ματς: η μαντζεστερ του 1ου ημιχρονου ξεκωλιασε κωλους πραγματικα αλλα εστω κ στο τελος ενα γκολ το εβαλε η μπαγερν. στο δευτερο η μπαγερν ηταν τυχερη για την κοκκινη ε και λογικο ηταν μετα ενα γκολ να το εβαζε. γενικα η διαφορα ηταν απειροελαχιστη οποτε τι να πουμε. ετσι εγινε. κατανοητο ο μαντζεστερ να κλαιει κυριως για την ηλιθια κοκκινη (πολυ την χαρηκα γιατι πολυ μαγκακος την ειδε ο χαζοπιτσιρικας) αλλα και ο μπαγερν να νιωθει περηφανεια για τον τσαμπουκα και την προσπαθεια του. μοιρασμενο ζευγαρι…
γενικα ποδοσφαιρικα ουτε εγω ψοφησα ομως οπαδικα ηταν ΓΑΜΩ τα ματς. η αγωνια στο κατακορυφο…
Στο 2ο εγινε λιγο η σφαγη του Δραμαλη με μονοπλευρες κιτρινες,γκολ-οφσαιντ της Ιντερ(μαλλον,γιατι δε το εδειξε απο μια ανθρωπινη καμερα.Διορθωστε με αν κανω λαθος εδω) και το κατα τη γνωμη μου μαρς πεναλτι στον Aλβες.Στο πρωτο βεβαια ειχε κοψει τετ α τετ της Ιντερ με ανυπαρκτο οφσαιντ και τον Ετο σε κεινη τη προσπαθεια που εμπαινε μονος του απ’τα δεξια με ανυπαρκτο φαουλ αλλα στο 2ο ηταν 90-10 ο γκριζος.Ο Μεσσι ντυθηκε Ροναλντο σημερα…
Γενικα η Ιντερ εννοειται καλυτερη και δικαιη νικη…
μπαρτσα με πολυ τουπε. υποτιμησε πολυ την ιντερ. φαινοταν απο τηναρχη και το πληρωσε. εφαγε 3 αν και το τελευταιο ειναι οφσαιντ. μπορουσε να το ειχε σωσει και να ειχε κανει το 302 οποτε θα ταν καλυτερα. τωρα δυσκολα τα πραγματα. ο μουρινιο πηρε το πορτοφολι του γκουαρντιολα στην αρχη του β’ ημιχρονου. επιασε κανονικοτατα ολο το κεντρο στον υπνο, γινεται ενα τσαφ και να σου η ανατροπη. βεβαια η μπαρτσα δειχνει οτι το ειχε το γκολ μετα αλλα δεν το βαλε. ο ζλαταν εκτος τοπου και χρονου, ο μεσι ηθελε αλλα διπλα του ηταν 4 παιχτες σταθερα, αρα…
3-1 και το σκορ ειναι ψιλοδικαιο.
ωρα να χαρειτε και οι (λιγοι) αντιμπαρτσελονικοι.καλυτερη η ιντερ σημερα,νωθρη η μπαρτσα στο μεγαλυτερο μερος,αλλα ρε πουστη μου ο γκουαρντιολα σημερα ηταν εξοργιστικος,ειδικα σε σχεση με τον μουρινιο.εκανε το ιδιο κακο κουτσαρισμα που ειχε κανει με την τσελσι.βρε αγορι μου,χανουμε 3-1 και βαζεις αμυντικο,για να βγαλεις επιθετικο?επισης ας μου βρειτε εναν λογο για τον οποιο ο κειτα παιζει βασικος και ο τουρε ειναι στον παγκο.
δυσκολα μου φαινονται τα πραγματα στον επαναληπτικο,καθως ο μουρινιο δε θα αφησει καθολου χωρους.σιγουρα παντως θελουμε τσαβι,μεσσι πολυ καλυτερους και αν ειναι καλυτεροι,τοτε περναμε.
επισης σκεφτομαι σοβαρα να κοψω τελειως τις ελληνικες περιγραφες αγωνων.
αυτός ο μέσσι δεν υπάρχει στα εκτός του τσάμπιονς λίγκ.και η μπάρτσα είναι πολύ σόφτ σε σχέση με την αφηνιασμένη σήμερα ίντερ.το 3ο γκόλ οφσάιντ αλλά η μπάρτσα δεν έπαιξε σήμερα οπότε δε μπορεί να διαμαρτύρεται.μπορεί να έφταιγε και η ταλαιπωρία για να φτάσει εκεί,δεν ξέρω.
πάντως η ίντερ έκλεισε θέση στον τελικό.
Καλύτερη η Ιντερ ο Μουρίνιο απέδειξε πως το ποδόσφαιρο ειναι καλή τακτική καταρχήν, πολύ μικρός ο Γκουαρντιολα μπροστά του. Η Μπαρσα τα περίμενε μάλλον όλα απο τον Μεσι και απο τον Τζάβι αλλά η άμυνα πανω στους 2 ήταν για σεμινάριο. Μου αρέσει ο Μουρίνιο και ας τον μισεί όλος ο ντουνιάς
Ώπα! Μη λέμε μεγάλα λόγια. Κι εγώ με την Ίντερ είμαι αλλά δεν έκλεισε τίποτα. Η Μπάρτσα συνεχίζει και είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο και ένα κακό παιχνίδι δεν λέει τίποτα. Στο επόμενο μπορεί να ρίξει τεσσάρα (αν και η Ίντερ σήμερα έδειξε ότι δεν μασάει τ’ αρχίδια της).
τραγικοι οι εποπτες και ο μεσι
δεν μπορουσε ουτε καν να δωσει στα 5 μετρα την μπαλα…
βεβαια εχει κανει τα κερατα του ολη τη χρονια…μην παμε να τον κανουμε και ασχετο…
ο ιταλος σκηνοθετης ειναι απλα μαλακας…
τα εχασε(χαχα) ολα τις μπαρτσα και εδειξε μονο οτι ηθελε για την ιντερ…
ακομη και το οφσαιντ του ιμπρα εγω λεω πως δεν ειναι…
αλλα ο σκηνοθετης δεν θεωρησε πως ειναι και καμια φαση που θελει σωστο ριπλευ…
Η ΤΣΟΥΝΑ αφιερωμένη
α) σε όσους -ιδίως βλαμμένους δημοσιογράφους- θεοποιούσαν τη Μπαρτσελόνα κ το Μέσι
β) σε εμένα που έπαιξα άσσο το παιχνίδι κ έλεγα σε όλους ότι η Ίντερ είναι εξίσου φαβορί με τη Μπάρτσα για τον τίτλο
γ) σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης: Τι κι αν χάθηκε στη Ρεάλ -όπως όλοι-? Οι μεγάλοι παίκτες καταξιώνονται, κ ο Σνάιντερ έδειξε ακόμη μια φορά πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ είναι
δ) στην πιο ηλίθια μεταγραφή έβερ: κ ο Ετό κ ο Ίμπρα ποτέ δεν υπήρξαν φέτος
ε) στον Γκουαρντιόλα που χάνει και βάζει ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΑΝΤΙ ΙΜΠΡΑ
στ) στο ΓΙΓΑΝΤΑ Χαβιέ Ζανέττι. Συγκλονιστικός.
ζ) στο Μιλίτο: παρότι κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ, με 1 γκολ κ 2 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής κ έδειξε ότι είναι στους 3 κορυφαίους στράικερ του κόσμου
η) Στο Μπούσκετς: ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
θ) Στη μεγαλειώδη εκφώνηση του αγώνα: ο Μόττα ήταν ο πατέρας του γκολ
ι) Στον Εστέμπαν Καμπιάσο: Αόρατος αλλά θαυματουργός
ια) ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΨΥΧΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΙΑ