Champions League 2009 - 2010

εγω παντος το παραδεχομαι οτι ειμαι τερμα αντι-ρεαλ.και εμενα μου αρεσε το ποδοσφαιρο που επαιζε η ρεαλ με ρομπερτο καρλος-ζινταν-φιγκο που ειναι εκ των αγαπημενων μου παικτων,αλλα ποτε δεν μπορουσα να νιωσω εστω και λιγη συμπαθεια για αυτη την ομαδα γενικοτερα.φταιει η βρωμια του παρελθοντος της?φταιει η αηδιαστικη πολιτικη των γκαλακτικος?φταιει το οτι ποτε δε βγαζει σαν ομαδα αυτο το απιστευτο πνευμα της μπαρτσα?φταιει το οτι παντα με αηδιαζε το προσωνυμιο “βασιλισσα”(οπως με εκνευριζει τωρα που λενε οτι η μπαρτσα δεν ειναι γηινη)?μαλλον ολα αυτα μαζι.

αν καπου πραγματικα συμφωνω στους λογους για τους οποιους διαλεξα με ανεση πριν αρκετα χρονια να γινω μπαρτσα κ οχι ρεαλ (τοτε που η μπαρτσα δεν κερδιζε τιποτα…) ειναι αυτη η φραση…

Στο καμπ νου παντως η Ιντερ δεν θα εχει " Σιλβεστρ :blow: " στη αμυνα και ουτε θα παιζει με πλην 5-6 βασικους για να φαει 4.
Μακαρι να δουμε μπαλαρα…

Αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θελω να το παρει η Ιντερ μπας και γελασει λιγο το χειλακι του Μορατι γιατι ειναι κριμα να σκαει τοσα καθε χρονο και να παιρνει παντα τον μπουλο στο τελος :stuck_out_tongue:

Κρίμα? Κρίμα είναι να έχεις τέτοιο μπάτζετ και τέτοιους παίχτες και να έχεις τέτοια κατοχή στο γήπεδο σου…

οχι οτι αυτο τιμαει τη μπαρτσα που δεν καταφερε να κερδισει αλλα δεν τιμαει κ τηνιντερ το ποσο κλειστα κ με αντεπιθεσεις επαιξε μπροστα σε 80000 κοσμο της. βεβαια ο σκοπος αγιαζει τα μεσα αλλα τα νουμερα ειναι λιγο σοκαριστικα!
http://www.zonalmarking.net/2010/04/20/inter-v-barcelona-passing-statistics/

…και να παίζεις μπαλάρα, να περιορίζεις την καλύτερη ομάδα στον κόσμο στις 3 ευκαιρίες και να τη νικάς τελικά 3-1.
Αυτό έχει βαφτιστεί ΤΑΚΤΙΚΗ.

και η τσελσι ακριβως με τον ιδιο τροπο επαιζε…ο μουρινιο ειναι προπονηταρας…

πραγματικα το παιχνιδι της επομενης εβδομαδας ειναι ενα απ τα ποιο ενδιαφεροντα ματς που θα κατσω να παρακολουθησω ποτε…απο ολες τις αποψεις…

αν η μπαρτσελονα καταφερει να αποκλεισει την ιντερ του μουρινιο μετα απο το 3-1 του πρωτου ματς θα ναι απ τα σημαντικοτερα κατορθωματα ολης της ιστοριας της…

Μπαααα.Δεν νομιζω να χαρακτηριστει τοσο μεγαλο κατορθωμα…Μην ξεχναμε οτι εχει βαλει και ενα γκολ που μετραει για 1 και κατι…Οποτε με 2 γκολακια εχει περασει.Να μου πειτε πως θα καταφερει να βαλει 2 και να μην φαει ουτε ενα αυτο ειναι αλλη ιστορια…!:wink:

Θα το γυρίσει η Μπάρτσα…έχει τα προσόντα:):!:

Κρίμα ρε γαμώτο μια τόσο μεγάλη και συμπαθής ομάδα να έχει τόσο ανυπόφορα αλαζόνες οπαδούς.

Ντάξει πάντως, έχουμε καιρό μέχρι τον επαναληπτικό, συνεχίστε να κλαίτε για τη διαιτησία (και μετά να λέτε ότι δεν ασχολείστε επειδή “δεν είστε γραφικοί τσελσάκηδες”, ποιόν Γαύρο μου θυμίζει αυτή η ομορφιά;)

δεν ειμαι μπαγερν,δεν την παω,αλλα θα ειμαι μαζι της αν δεν παει τελικο η μπαρτσελονα,για εναν και μονο λογο.Α-Ρ-Ι-Ε-Ν Ρ-Ο-Μ-Π-Ε-Ν.ο ανθρωπος ειναι ο ιδιος η ομορφια του ποδοσφαιρου.οχι επειδη εβαλε το γκολ,αλλα επειδη απλα ειναι παιχτουρα.μαγεια σκετη.

φετος ηταν μακραν η δικαιωση δυο πολυ καλων ολλανδων παιχτων. μιλαω φυσικα για σναιντερ και ρομπεν. οποιος και να παρει το τροπαιο φετος, νομιζω οτι ειναι καθολικα αποδεκτο οτι αυτοι οι δυο αναγεννηθηκαν. παιχτες πλουσιοι σε προσοντα και ταλεντο, αλλα ατυχοι ως προς την επιλογη της προηγουμενης τους ομαδας. στη ρεαλ απλα ηταν αφαντοι.

και ο ρομπεν επαιζε εξισου καλα και στη τσελσι, απλα ηταν ελαφρα στη σκια των πολυ καλων τοτε λαμπαρντ και ντρογμπα.

για κλάμματα η λυών πάντως σήμερα. έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα και παίζεις ταμπούρι? τι άλλο θα δούμε…

πάντως δε βλέπω πως γίνεται να μη βάλει η μπάγερν γκόλ στη γαλλία.και αυτή η λυόν τρία γκόλ δε βάζει με την καμία.

Tι οφφσαιντ ρε παιδια;;; 8O (4.18 )

ΥΓ.: FC Bayern …ή εισαι κωλοφαρδος ή δεν εισαι.-

Μετριοτατο ματς,κακη η λυων,η μπαγερν με δυσκολια το 1-0,εχασε καποιες ευκαιριες αλλα γενικως το παιχνιδι δεν προσφερε θεαμα.

πλάκα κάνεις ε.

αυτό είδες σήμερα εσύ?

2/2, παμε γερά.

fixed…τη γλυτωσε με 1 σημερα αλλα να δω τι θα κανει την αλλη βδομαδα που πρεπει να κανει παιχνιδι για να σκοραρει…

iron_ARIS αν καταλαβες αυτο σημερα, κοψε την μπαλα η βλεπε μονο ΑΡΗΣ και κλαιγε για τη διαιτησια

νταξει τωρα το αξιζε το ματς, επρεπε να βαλει και αλλο γκολ βασικα, αλλα τι να κανεις δεν ειμασταν τοσο κωλοφαρδοι…φαν χααλ πολυ καλος χειρισμος οταν επαιζε με 10, ο γνωστος ρομπεν, δαιμονιωδης λαμ, πολυ καλος σβαινι
δεν νομιζω να το χασει στη γαλλια, γιατι αυτη η μπαγερν να μη βαλει εκτος εδρας γκολ μου φαινεται πολυ πολυ δυσκολο…το μονο που φοβαμαι ειναι μην κανουν 2 τις αγωνιστικες στο ριμπερυ (που τι στο διαολο γαλλος ειναι, χωρια που αν ηταν οτντως δυνατο μαρκαρισμα ο λισαντρο οχι μονο δεν θα συνεχιζε το ματς, αλλα θα παιζε σε κανα χρονο)

Η απευθείας κόκκινη δεν είναι 2 αγωνιστικές; (ρωτάω)
Βλακεία του Ριμπερί ούτως ή άλλως.

Κατά τ΄ άλλα, δίκαια κέρδισε η Μπάγερν, ο ολλανδός σε τρελά κέφια, θα μπορούσαν να είχαν βάλει κι άλλα γκολ! Στη ρεβάνς (δε γράφω γήπεδο, θα με κοροϊδεύει ο Λεβιάθαν), νομίζω η Μπάγερν θα το κρατήσει εύκολα.

Α! Και κάτι άλλο. Ο Γκοβού στο λίγο που έπαιξε προσπάθησε να κάνει τίποτα, αλλά οι συμπαίκτες του ήταν ανύπαρκτοι! Γι’ αυτο σου λέω, Σίδνευ αγόρι μου, άσε τους λούζερς κι έλα στην Πανάθα να αποκλειόμαστε μόνο από κάτι Βέλγους! :stuck_out_tongue: