Champions League 2009 - 2010

το σπάσιμο δοντιών ισχύει?

Και να ισχύει ο Μαϊκόν πάει και πέφτει πάνω στον Μέσι, μην είστε τόσο τραγικοί.

ντάξει δεν είπα ότι φταίει ο μέσι:)

ελα ρε, δεν το εκανε επιτηδες…για μπαλα παει κ συγκρουονται…

2 βουτιες κ κλαμα σε διαιτητη κ καμερες χτες η μπαρτσελονα, η ομαδα με το τεραστιο ηθος κ τιμιοτητα… η πιο καθαρη ομαδα στον πλανητη…

αλλα δεν ξερουν απο βουτιες κ εκτιθονται… με διογο,γιαννακοπουλο,καραγκουνη κ προπονητη τον αλεξανδρη θα ειχαν σιγουρα αποτελεσματα…:lol:

dr.love εγω φταιω μετα αν γραφω οτι λες χαζομαρες?
πες μου λιγο για ποιες βουτιες μιλας.

Είναι επηρεασμένος από τον πολύ ΠΑΟ που είδε φέτος, μην τον ξεσυνερίζεσαι.

Λοιπόν ψήνει κανείς ανταλλαγή Ετό-Ιμπραήμοβιτς? :stuck_out_tongue:

και την ανταλαγη και αν θελουν τους δινουμε και αλλα 40 μυρια αρκει να μας δωσουν τον αραπη παιχταρα πισω… ο ιμπρα δεν κανει για αυτη τη μπαρτσα…

το μεγαλο φαβορι πλεον νομιζω πως ειναι η ιντερ…και κατα πασα πιθανοτητα αυτη που θα προκριθει…

το μονο που ισως μπορει να αλλαξει κατι ειναι μια πολυ μεγαλη βραδια του μεσι οπως στο ματς με αρσεναλ…

αλλιως δεν νομιζω πως θα μπορεσουν να διασπασουν την αμυνα της ιντερ…η οποια πιστευω πως 1 γκολακι θα πετυχει στο καμπ νου,οποτε η μπαρτσα θα θελει σιγουρα 3 για παραταση και βλεπουμε…

ο μουρινιο ειναι μεγαλος προπονητης…

ε παντως πιστευω αν η μπρτσα ειναι να περασει σιγα μην περασει με 2-0. αν περασει, ξαναλεω, την τριαρα θα την πεταξει σχεδον σιγουρα…

Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς η αγκωνιά ισοδυναμεί με κόκκινη και να μην είναι επίτηδες. Ξαναλέω, έτσι έχω ακούσει, δεν ξέρω σίγουρα.

παντως στο δευτερο βιντεακι βλεπεις οτι την αγκωνια την σκαει κατα λαθος ο σαμουελ. το βλεπεις ε?

μια ο μεσσι νωρις στο πρωτο ημιχρονο(χωρις καρτα) κ μια ο ντανι αλβες οταν πηρε κιτρινη…

οκ,ειδικα στον ντανιελ αλβες ηταν πεντακαθαρη βουτια ε?

απο τη στιγμη που δεν τον ακουμπαει καθολου ο σναιντερ πως αλλιως μπορει να πεσει?? με τον αερα???

οκ,νταξει πηγε να κοιμηθεις και θα σου περασει το κομπλεξ με την μπαρτσα.

οκ πηγε να κοιμηθεις κ θα σου περασει το κομπλεξ με οσους ειναι αντι-μπαρτσα…

εντιτ: ξεχασα το νταξει…

Πάντως τη άλλη βδομάδα θα παρακολουθήσουμε σφαγή :wink:

δεν εχω κανενα κομπλεξ με τους αλλους που ειναι αντι μπαρτσα,απο τη στιγμη που λενε σοβαρα πραγματα.απλα εσυ εισαι λαθος.

γιατι να εισαι αντιμπαρτσα ρε παιδια? δεν το καταλαβαινω? εγω λατρευω μπαρτσα αλλα δεν ειμαι αντιρεαλ. οταν ηταν ο ζινταν ρεαλ γουσταρα τρελα με την ομαδαρα που ειχαν. γιατι να εισαι αντι-? λες και ειναι ομαδες που δεν παιζουν μια και τα παιρνουν ολα κατα τυχη η στημενα…