Champions League 2009 - 2010

:lol::lol::lol::lol::lol:

μονο εμενα μου αρεσει που υπαρχει τοσο απαθος για αυτο το ματς και απο τις δυο πλευρες?εχω την εντυπωση οτι θα γινει ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της διοργανωσης σημερα.

Έχω την εντύπωση ότι θα γείρει το γήπεδο σήμερα. :smiley:

Εχω την εντυπωση οτι κατι 8.00-8.20 για το “διπλο” ειναι εξαιρετικη περιπτωση σημερα…

εν τω μεταξυ σεβασμος για τον πικε.περαν του οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους(αν οχι καλυτερος)αμυντικους στον κοσμο,βγαζει απιστευτο παθος και στο γηπεδο(ηταν συγκινητικος στο πρωτο ματς με την ιντερ)και στις δηλωσεις του και στις πραξεις του.και να φανταστειτε οτι ο φερκιουσον αφησε αυτον τον παικταρα να του φυγει…

Όλοι με ποπ κορν απόψε μπροστά στις TV!

Παίζει να δούμε και “Ρόκι Μπαλμπόα” καταστάσεις αντί για μπάλα. :lol:

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστή τακτική από τη σκοπιά της Μπαρτσελόνα που δημιουργεί αυτό το κλίμα του στυλ “θα μπούμε μέσα με τις ψωλές σκληρές και λευτερωμένες όξω -και όχι για να πάρουν αέρα- οπότε προσέξτε τα πωπουδάκια σας Ιταλοί” ή αν θα τη συνέφερε περισσότερο να το παίξει “σιγανοπαπαδιά”, τύπου “η Ίντερ είναι το φαβορί, ε, εμείς θα το παλέψουμε μπούρου μπούρου” και να πάει να κάνει τη ζημιά στα μουλωχτά, αλλά όπως και να χει δε νομίζω να μασήσει ο Πορτογάλος. Δεν καταλαβαίνει Χριστό, γενικά μιλώντας.

Μπορεί η Μπάρτσα να βάλει δυο γκολ, δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά μπορεί:):!:

Μπορεί και παραμπορεί, ναι.

Να μη φάει κανένα όμως, μπορεί;

Δεν νομίζω σύντεκνε ότι θα γίνει κάτι από όλα αυτά. Η Μπαρτσελόνα θα βγει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Αν της “βγουν” οι φάσεις, δεν τον σώζει τίποτα τον Μουρίνιο. Για την μπάρτσα δεν είναι τίποτα να βάλει 2 και 3 και 4 σε οποιαδήποτε ομάδα. Αν δεν τις βγουν οι φάσεις, αν ο Τσάβι (κυρίως) και ο Μέσι είναι σε βραδιά “σαν σίρο”, τότε εντάξει, έχουμε Ιντερ - Μπάγερν.

Ρε σύντεκνε άααακου που σου λέω…

Κι εγώ στους “16” τα ίδια έλεγα… :frowning:

Ναι, η αλήθεια είναι ότι αυτό που έκανε η Ίντερ σε σένα, δείχνει πράγματι ότι και ωριμότητα έχει πλέον και τη λούζερ εμφάνιση έχει αφήσει στα αποδυτήρια, δουλειά του Μουρίνιο καθαρά. Αλλά το στυλ της μπάρτσα είναι τέτοιο, που αν αυτοί οι δαίμονες είναι σε βραδιά, δεν υπάρχει αντίδοτο. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε, πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι εξαρτάται περισσότερο από την Μπάρτσα παρά από την Ίντερ το αποτέλεσμα.

Δεν τον αφησε. Μονος του εφυγε, δεν ειχε οψιον αγορας και ηθελε να επιστρεψει στη βαρκελωνη

αν τον ηθελε πραγματι,νομιζω πως θα ειχε φροντισει να τον δεσει εκει:wink:

Παμε ρε μπαρτσα
Διαβασα θα ειναι και ο figo

Παμε ρε μπαρτσα
Διαβασα θα ειναι και ο figo στο γηπεδο αλλος ενας λογος για τους χιλιαδες φαν να ξελαρυγγιαστουν

καλο αγωνα να εχουμε και η μπαρτσελοναρα να ξανααποδειξει γιατι ειναι κατι παραπανω απο ενας συλογος

Aπο την Μπαρτσελονα ξεκινησε εκει ηθελε να καταληξει:wink:

Ασε που εχει και καλυτερους (Βιντιτς - Φερντιναντ)…

Ω ρε φιλε,της πουταναρας!:lol:
Μοτα δεν ξερεις ουτε τι σχημα εχει η μπαλα ρε ξυλαγκουρο!

τωρα αυτο ηταν για καρτα???
ελεος…